Diğer tarafa da sordum buraya da sormak istiyorum. 'Asus N51 VF 280 DV' ile 'Asus N51 VN 280 DV' arasındaki fark nedir? Özellikleri aynı gibi gözüküyor da ondan sordum !
esata firewire N51VN280DV'de mevcut fakat N51VF266DV'de mevcut mu bilemiyorum
Beyler resime bir bakın işaretlediğim yerden cızırtı geliyor
Orada ses yapabilecek ne varki?
işlemcinin sesini duyuyor olabilirsin.konum olarak ses dalgaları kulağını yanılıtıyordur
Yok arkadaşlar ya eim koyunca klavyeye hissediyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: KOBE-DJ aka GRYPHON
odilya
rica ederim hepimiz bilgimiz imkanımız doğrultusunda yardım etmeye çalışıyoruz birbirimize
ben daha fazla vistaya katalanamadım win7 ultimate 64 bit e geçtim
gayet güzel stabil çalışıyor.recovery bölümü hala mevcut kurma işlemimden sonra.hasan_hzl arkadaşımızın dediğini doğrulamış oldum. tek sorunum var parmak izi okuyucu driver.upek inc. sitesinden buldum.Sizin driverlardan denedim olmadı,N61 serisinin driverini yükledim olmadı.sistemle uyumlu değildir mesajı aldım sürekli.sonra parmakizini üreten firmanın sitesinden indirdim.şimdi driver problemim yok aygıt düzgün çalışıyor bilgisi alıyorum.
fakat şöyle bir problem nüksetti asus data security managerda fingerprint bölümü çıkmıyor.parmaklarımı taratamıyorum
upek prtector suite 2009 u yükledikten sonra asus data sec. man. yüklemene gerek yok aynı işi daha iyi bi şekilde yapıyor o program zaten. bende win 7 de aynı programla parmak izi kullanıyorum. ayrıca sadece oturum açarken değil oturum açman gereken her yerde kullanabiliyorsun. ama sınırlı kullanımlı deneme sürümü olduğundan sadece 3 adet hesap kaydediyor ve şifreleme bölümü kullanılmıyor.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: buludag89
Diğer tarafa da sordum buraya da sormak istiyorum. 'Asus N51 VF 280 DV' ile 'Asus N51 VN 280 DV' arasındaki fark nedir? Özellikleri aynı gibi gözüküyor da ondan sordum !
esata firewire N51VN280DV'de mevcut fakat N51VF266DV'de mevcut mu bilemiyorum
Hayır doğru yazdım. "N51 VF 280 DV" ile "N51 VN 280 DV" arasındaki farkı bulamadım ama 2si de farkı laptoplar. Biri VF diğeri VN...
quote:
odilya
rica ederim hepimiz bilgimiz imkanımız doğrultusunda yardım etmeye çalışıyoruz birbirimize
ben daha fazla vistaya katalanamadım win7 ultimate 64 bit e geçtim
gayet güzel stabil çalışıyor.recovery bölümü hala mevcut kurma işlemimden sonra.hasan_hzl arkadaşımızın dediğini doğrulamış oldum. tek sorunum var parmak izi okuyucu driver.upek inc. sitesinden buldum.Sizin driverlardan denedim olmadı,N61 serisinin driverini yükledim olmadı.sistemle uyumlu değildir mesajı aldım sürekli.sonra parmakizini üreten firmanın sitesinden indirdim.şimdi driver problemim yok aygıt düzgün çalışıyor bilgisi alıyorum.
fakat şöyle bir problem nüksetti asus data security managerda fingerprint bölümü çıkmıyor.parmaklarımı taratamıyorum
hayırlı osun şimdiden.bende geçtim w7 ultm. 64 bit e yanlız aktivasyon kısmını bi türlü yapamadım onunla uğraşıyorum şimdi.bi çaresine bakacaz
bende asus un sitesinden indirmiştim driver ları. ekran kartınınkini otomatik olarak kendi yükledi.diğerlerini ben yükledim... bende de her şey çalışıyor.dediğin gibi ADSM de fingerprint kısmı yok.ama w7 nin kendi içinde öyle bişiiler war biyometrik mi biyomasyon mu ne tam hatırlamıyorum şimdi.ordan parmak izi olaylarını yapabiliyorsun galiba.ama onuda beceremedim ben çünkü yok yavaş geçirdin.. yok hızlı geçirdin diyip durdu bende kapattım...
Beyler resime bir bakın işaretlediğim yerden cızırtı geliyor
zaten bundan bi tık tık diye ses geliyordu. hdd den galiba okurken falan o ses olmasın?
oysa herkesde war o.ilk başlarda bende çok dert etmiştim ama... öyle kafaya takılacak ses değil.touch pad in sağ tarafından geliyordu ama ses... senin bu işaretlediğin sol taraf gibi
odilya
senin de hayırlı olsun yeni işletim sistemin şimdilik gayet memnunum.benim de ekran kartını,card reader,dokunmatik tuş takımı tanımamıştı onları yükledim.ve tabi ki asusla gelen programları yükledim.bendeki parmakizi mükemmel çalılıyor upekin profesyonel amaçlı kullanılan programının sınırılı versiyonunu kullanıyorum.Sınırlıdan kasıt süre olarak değil,bi kaç ek özelliğini kullanmıyorum ki bence çokta önemli değil.önemli olan düzgün çalışan bi programım var artık.asusla gelen yazılımı daral getirmişti sorunlarından.
benim performans bilgilerime gelince aşağıdaki gibi
Yav fan 3. dereceye felan geçince geliyor ses klavyede hissediyorum titremeyi hırıltı gibi kulagımı yaklaşınca cızırtı geliyor..İyice uyuz oldum püff
yaa benim bu grafikler neden bu kadar düşük kaldı yaaw.. bi şii yüklemeyi falan mı unuttum yoksa 5.8 di vista da
Ses canımı iyice sıkmaya başladı oyun felan oynayamaz oldum artık...
ben ilk win7 yüklediğimde grafiklerde gördüğüm değer 1.3tü.grafik driverlarını kendim güncelledim sonra düzelmişti.sende bi daha dene.Bu arada aero yazan bölüm genellikle windows ile alakalı güncellemeleri tamamla daha sonra reset at tekrar bak değerlere
walla ben üzülerek vista 32 bit e döndüm bi türlü yapamadım şu aktivasyon işine... ne yapalım kısmet değilmiş...1-2 ay sonra tekrar deneriz... bu arada recovery i de test etmiş oldum.format atmaktan uzun sürdü walla recovery yapmak
Beyler bu fandan gelen ses beni iyice uyuz etti laptopu sürekli dizimde tutuyorum acaba ondan dolayımı çıkardı bu işi..
arkadaşlar ben dün vatan bilgisayardan n51vf-280dv sipariş ettim sipariş bugün elime ulaştı ancak benim laptop tada ürün kodu olark n51vn-280dv yazıyor bunlar arasında bir farkı bilen varmı yoksa aynı makinamı, ürünü değişime göndercem ama aynıysa bi daha uğraşmak istemiyorum bilgisi olan varsa şimdiden teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: OrcsCaptan
Beyler bu fandan gelen ses beni iyice uyuz etti laptopu sürekli dizimde tutuyorum acaba ondan dolayımı çıkardı bu işi..
Kucakta kullanacaksan altına soğutucu al diğer sayfalarda da yazıldı bu..
Anlamadığım şu var oyunda sesi kapatıp içerisini mi dinliyorsun? =) Garantisi var götürsene garantiye..
By Devvil
yaa açılışta çift işlemciyi nasıl çalıştırıyorduk.sen bana söylemiştin... format attık yaa gitti :)