Şimdi Ara

~ ASUS N51VF 266DV Kullanıcıları Kulübü ~ (24 Üye) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
843
Cevap
3
Favori
46.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Saat 15 itibari ile Asus win.7'Yi gönderdi bana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Devvil -- 7 Aralık 2009; 15:37:09 >
  • ya ben okulun msdn serverından yükledim. gerçek win7.
  • By devvil e şimdiden hayırlı olmasını diliyorum eger bizi maliyeti ve nasıl olduğu hakkında bilgilendirirse bide şifre falan herhangi birşey veriyorlar mı?(win7 aktivasyon kodu v.b.)
  •  ~ ASUS N51VF 266DV Kullanıcıları Kulübü ~ (24 Üye)
     ~ ASUS N51VF 266DV Kullanıcıları Kulübü ~ (24 Üye)

Yükleme işleri karıştı iyice ve sinirim bozuldu =) yarın falan anlatırım bilgileri.. Maliyeti işte sadece sitede yazan kargo ücreti oldu..

• Gelen cdler duruyor arkadaşlar 32-bit olduğu için bir işime yaramadı daha önce indirdiğim Ultimate 64-bit vardı onu kurdum ve lisansladım.. Şimdilik gayet memnunum windows 7'den..
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Devvil

Gelen cdler duruyor arkadaşlar 32-bit olduğu için bir işime yaramadı daha önce indirdiğim Ultimate 64-bit vardı onu kurdum ve lisansladım.. Şimdilik gayet memnunum windows 7'den..

Geçen hafta da bana boş bir e-mail geldi. Bunun üzerine sipariş sayfasına baktığımda siparişin gönderildiği yazıyordu. Daha elime ulaşmadı CD ler.
  • Bana bir tek ödemenin onaylanma mail'i geldi hiç bir mail gelmedi başka.. Sipariş verme sırasından olabilir..
  • Gerçek artısı win7 olması sanırım.Vista ile win7 karşılaştırmıyorum bile fakat sipariş etmeden win7 kursak (professional yada ultimate) ve 64bit gelen cd ler ile aktifleştirme yapabilir miyiz?cd si gelen arkadaşlar bi denerse sevinirim bide şunu sormak istiyorum kargo ücreti tam ne kadar ve nerde ödüyoruz 35 euro diye hatırlıyorum.biraz uzun olacak ama şimdiden tşkkür.
  • Az önce CD'ler geldi. Tezimi hazırladığım için hemen kurulum yapmakla yapmamak arasında kaldım. Kurulumun nasıl olduğu ve ne kadar sürdüğü hakkında bilgi verebilir misiniz?
  • çaaylak bir çok yol denedim fakat gelen lisans 32-bit lisansı olduğu için olmuyor.. Ben kırdım Ultimate 64 kullanıyorum.

erh_tun Vista 32-bit kullanıyorsan direk tak ve yükseltme yap hiçbir dosyan falan değişmiyor yeri falan sabit duruyor. 1-2 saat sürer sanırım o dvd'leri hiç kullanmadım.. Yükseltme yapacağın için tek kaybın vista olacak..
  • merhaba ben yaklaşık iki ay önce asus n51 dv280 aldım (bu bölümde daha öncede yazmıştım)
    benim öğrenmek istediğim işlt sistemini 64 bit win 7 ultimate ye lisanlı olarak
    internetden nasıl indirip upgrade yaparım (benim işletim sistemim vista premium)
    olurmu, upgrade internetden yapsam ücretlimi,
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Devvil

çaaylak bir çok yol denedim fakat gelen lisans 32-bit lisansı olduğu için olmuyor.. Ben kırdım Ultimate 64 kullanıyorum.

erh_tun Vista 32-bit kullanıyorsan direk tak ve yükseltme yap hiçbir dosyan falan değişmiyor yeri falan sabit duruyor. 1-2 saat sürer sanırım o dvd'leri hiç kullanmadım.. Yükseltme yapacağın için tek kaybın vista olacak..

O zaman haftasonu kurarım ancak. Tek kaybım vista olacaksa sorun yok. Kim istiyor ki vistayı zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erh_tun -- 9 Aralık 2009; 20:15:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahkus

merhaba ben yaklaşık iki ay önce asus n51 dv280 aldım (bu bölümde daha öncede yazmıştım)
    benim öğrenmek istediğim işlt sistemini 64 bit win 7 ultimate ye lisanlı olarak
    internetden nasıl indirip upgrade yaparım (benim işletim sistemim vista premium)
    olurmu, upgrade internetden yapsam ücretlimi,

İnternetten indir ultimate 64-bit varsa usb belleğine at ve windows açıkken kuruluma tıkla yükle de sana seçenek gelecek yükselt diye en üstte yükselti seç 1-2saat sonra yükseltir windows 7'ye lisanslamasıda sana kalmış artık.. Benim vista'da home premium'du.
  • İnternetten win7 ultimate 64 turkish olarak bi siteden buldum.İndirmeye başlayayım mı?bide düşünüyom lisansta sonra sıkıntı çıkarsa.Şimdi gidip yükseltme cd sipariş ediyim diyom ama ne yapsak by devvil ?
  • Şimdi win7 cd sini herhangi biri (professional,ultimate) taktık diyelim boot mu olacak yada yükseltme mi yapacak?
  • by devvil sen şimdi w7 64 bit mi kullanıyorsun? eğer öyleyse şu puanlamaları bi göndersene yaaa... bende kurdum w7 64 bit.ama bu puanlamada 5,3 kalıya grafik kısmı...

sende de ölee mi?
  • Evet öyle 5.3 overclock yapıp baksak yükselirmiki?

çaaylak Direk yükseltme yapar zaten olmadı sen seçersin ama asus'un gönderdiği sadece yükseltme için Bende internetten indirdim lisanslama yamasıda çıktı lisansladım masaüstünde de aynı durum söz konusu. Hiç sipariş etme yükle lisans ara bulamazsan ben sana yardımcı olurum..
  • Asusun yükseltme programına baktım kayıt yaptırıyım dedim ama satın alma belgesi istediler herhalde faturayı.Bide bu ücret meselesi kargo gelince kargocuya mı ödeyecez yoksa internetten mi ödeyecez.Benim şahsi tutumum internette hiçbir şekilde visayı kullanmamak.Bi bilgilendirirseniz sevinirim. Geçen gün gidip abiden win7 cd si alayım dedim kurulumda sıkıntı çıkabilir dedi.Recovery silinecek dedi.Doğrumu yanlış mı işin uzmanı ve deneyimli by devvil e soruyorum.Bu konuda aydınlatabilirse çok sevinicem
  • Faturayı vermesende olur önemli değil benim laptop'un faturası kayıp herhangi bir bilgide vermedim adamlara ve sorunsuzca gönderdiler.. Parayı onların sayfasından kart bilgilerini cv2 kodu falan girerek veriyorsun onlar çekiyorlar kartından yazdıkları miktarda para işin ucunda Asus olduğu için ben rahatça verdim kartı ve çektiler.. Ama genede sen bilirsin 32-bit 4Gb çalıştırmaz diye düşünüyorum.. Sipariş vereceksende çekinmeden ver Recovery silinse de eklenemiyor hdd'ye o ayrı silsende o bölüm ayrı bir parça olarak kalıyor.. Hem silsede silmesede gerekmeyecektir Recovery kullanman..
  • Yani win7 geçeceksek recovery feda edicez.Aslında o kadar mühim değil fakat düşünüyorum biraz dursun 15 şubat a kadar vakit vermişler.Tabi o zamana kadar win7 geçebilirim.Geçince aklıma geldi aldığımız yükseltme cd si ne olacak kullanabilecek miyiz?Adı üstünde yükseltme cd si yani.Kullanacagız dediğimiz zaman bide vistaya geri dönmek zorunda kalmak varBiraz garip bi durum
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.