Şimdi Ara

~ ASUS N51VF 266DV Kullanıcıları Kulübü ~ (24 Üye) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
843
Cevap
3
Favori
46.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıkçası ben hiç bakmadım yükleme cd'sine falan yükseltme yapamayacaksın win7ye geçtiğin için.. Gelen cd'den işine yarayan bir tek lisans olur sanırım..
  • By devvil ne kadar ödediniz yükseltme cd sine 35 euro diyorlar fakat tam rakam euro yada tl olarak nedir?
  • 70tl ye yakın çektiler karttan..
  • walla ben recovery kısmını sildim... artık w7 ye teslim herşey...
  • yaa birde bi şii sormak istiyorum.w7 ye geçince benim mikrofonun sesine bi şiiler oldu.pek bi cızırtılı ve iyi değil ses kalitesi sizde de bölee bi sorun war mı?

haa unutmadan express gate i yükleyebilen warmı ? asus un sitesinde yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odilya -- 14 Aralık 2009; 17:16:24 >
  • Ses kartının prg. silip tekrar yükle ve ayarlara bak ayarlarda değişmiş olabilir..

ex.gate Türkçe olmadıktan sonra çok kullanışsız bana göre.. Bendede silinmiş durumda 2 tuştanda açılıyor pc şuan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Devvil

Ses kartının prg. silip tekrar yükle ve ayarlara bak ayarlarda değişmiş olabilir..

ex.gate Türkçe olmadıktan sonra çok kullanışsız bana göre.. Bendede silinmiş durumda 2 tuştanda açılıyor pc şuan..

ingilizce olarak war mı bildiğin bi yerde?
  • Bilmiyorum Ne için kullanıyordunki?
  • internete giriyordum yaa hemen bi şeylere bakmak için çok ii oluyordu... tr ing fark etmez yani...
  • Eğer elinizde Recovery cd'si varsa, Windows 7 yükledikten sonra Vista'ya geri dönebilirsiniz diye biliyorum ben..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

Eğer elinizde Recovery cd'si varsa, Windows 7 yükledikten sonra Vista'ya geri dönebilirsiniz diye biliyorum ben..

recovery varda... bilgisayarın içindeki bölüm yok... o zaman niye yapsın adam o bölümü dönebilirsek sadece cd ile...
  • herkese mutlu yıllar beyler...
  • Herkeze mutlu yıllar............. sohbetimiz bol derdimiz az olması dilegiyle
  • nası war mı bilgisayarıyla bi sorunu olan??
  • win7 geçtim fakat hiç kolay olmadı vistadan ayrılmak 2 tane format atmak zorunda bıraktı bide recovery sildim
  • Arkadaşlar win7 geçtim fakat kalavyedeki mavi tuşları kullanamıyorum parlaklık çalışıyor fakat gösterim yok ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaaylak

win7 geçtim fakat hiç kolay olmadı vistadan ayrılmak 2 tane format atmak zorunda bıraktı bide recovery sildim

walla bende sildim recovery kısmını mecburen.yoksa yüklenmiyordu w7... şu anda ii gözüküyor.ama bazen firefox u kapatmak istediğinde veya simge durumuna küçülttüğümde. yanım sönmeye başlıyo ışıkları simge durumunun veya kapat göstergesinin. sinir oluyorum.zannedersen firefox ile alakalı bi sorun olsa gerek..

quote:

Arkadaşlar win7 geçtim fakat kalavyedeki mavi tuşları kullanamıyorum parlaklık çalışıyor fakat gösterim yok ne yapmalıyım?

sende sürücülerden bi tanesini eksik yüklemişsindir.bi daha kontrol et bakam... bende çalışıyo çünkü...

• annah......... kamera çalışmıyor, mavi tuşlar çalışmıyor nr yapmak lazım driver indiriyorum fakat hangisi ve nasıl kullanılıyor bilmiyorum ki arkadaşlar yardım......
  • sorun çözüldü fakat bi türlü kamerayı klavye kısayolundan çalıştıramadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaaylak

sorun çözüldü fakat bi türlü kamerayı klavye kısayolundan çalıştıramadım

LifeFrame3 Utility i kurdun mu bilgisayara... ?

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=0Tc42s23bOdbbvY5 burdan download kısmından bulabilirsin...
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.