Şimdi Ara

~ ASUS N51VF 266DV Kullanıcıları Kulübü ~ (24 Üye) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
843
Cevap
3
Favori
46.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaa bu arada ASUS Live Update ne işe yarıyo allah aşkına... ben w7 de kurmadım onu. vistada vardı.boşu boşuna çalıştı ölee kaç ay... bi şii bulupta indirdiğini görmedim...
  • tamam hallettim arkadaşlar fakat kamera tersten gösteriyor yardımda alamadım bilen varsa söylese
  • Tamamdır herşey düzeldi
  • yaa bu ''ekranı karart'' kısmı warya güç seçeneklerinde benimki kararmıyo... neden acaba... 2 dk falan getiriyorum bekliyorum ama bi şii yok...
  • Hiç ne mesaj atan var ne bişey işlerim yoğun fırsat bulamıyorum bu konuya gelelim windows 7'ye ben yükselttim format çekmedim kaybım olmaması için benimde maus iptal etme tuşu çalışmıyor gerisi çalışıyor..

Eğer yüklediğiniz prgramlar çalışmıyorsa sağ tıklayıp uyumluluktan vista sp2 diyerek çalıştırabilirsiniz..

Msn açtığınızda eskisi gibi saatin oraya gitmiyor bunun içinde masaüstündeki msn açmaya sağ tıklayıp uyumluluktan vista sp2 dediğinizde saatin oraya gidecektir msn.. Aynısı win. mail içinde geçerli..

quote:

yaa bu ''ekranı karart'' kısmı warya güç seçeneklerinde benimki kararmıyo... neden acaba... 2 dk falan getiriyorum bekliyorum ama bi şii yok...

Tam olarak neresi bende deneyim laptopta bakmadım hiç ne var ne yok o tür ayarlara..

• quote:

maus iptal etme tuşu çalışmıyor

bu synaptics mi ne ölee bi program war yaa o çalışmıyodur.ondan olabilir.

quote:

Tam olarak neresi bende deneyim laptopta bakmadım hiç ne var ne yok o tür ayarlara..

bu güç seçeneklerinde plan ayarlarını değiştir dediğinde orda ekranı karart var... orası işte bi bak bakalım... atıyorum 2 dk ya ayarlarsan 2 dakkadan sonra dokunmazsan ekranı karatıyo... hoşuma gitmişti...
  • O prg. çalışıyor ona baktım ama olmuyor neyse dedim bende..

O ayarlarla bir tek kapatma tuşu falan için ayarladım öyle ekran karartma göremedim ama dikkatimi çekti karartıyordu ayarlamadığım halde yarın bakayım bugün çok yoğunum..
  • ok
  • Touchpad Açma Kapatma tuşu çalışmayanlar için:
    Touchpad Synaptics - Windows 7 32/64-bit (Adresteki 2.d'yi silin)

odilya Dediğine baktım Güç Seçeneklerinden Plan Ayarlarını Düzenle Ekranı karart: 1 Dakika olarak ayarlı bende.. Sorunsuz kararıyor hiçbirşeye dokunulmadığında.. Ekranın parlaklığını en sona getirip denedinmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Devvil -- 19 Ocak 2010; 22:36:19 >
  • tamam yaa benim zaten çok kısık olduğu için ekran parlaklığı ondan olmuyormuş... aklıma gelmişti bu ama denememiştim....

şu firefox olayını nasıl halledicez...?
  • Selamlar,bugün windows 7 kurmaya karar verdim ve de kurdum,masaüstüne gelip crack yaptıktan sonra restart attım ve kocaman kırmızı harflerle ERROR yazan "cannot open file C:\RECOVERY.DAT." dosyası karşıma çıktı!! Tekrar başlattığımda da aynı şey oldu.

Başlarken yükleniyor çubuğu da win 7 ninki değil,vistanınki olarak gözüküyor.

Lütfen,acil yardım!!..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canowar88

Selamlar,bugün windows 7 kurmaya karar verdim ve de kurdum,masaüstüne gelip crack yaptıktan sonra restart attım ve kocaman kırmızı harflerle ERROR yazan "cannot open file C:\RECOVERY.DAT." dosyası karşıma çıktı!! Tekrar başlattığımda da aynı şey oldu.

Başlarken yükleniyor çubuğu da win 7 ninki değil,vistanınki olarak gözüküyor.

Lütfen,acil yardım!!..

laptop da o vistanın kurulu olduğu recovery kısmı var yaa onu sil düzelir...
  • Tamamdir hallettim, win 7 ultimate 64 bite gectim tum driverlari yukledim asusun sitesinden ama kamera ters gosterio, mirror olarak degil tepe taklak, bir arkadas da ayni srun yasamis cozdum demis, nasil yapti acaba ya da bilen arkadaslar yardimci olabilir mi?
  • Cevap vericek kimse yok mu arkadaslar yau, topik amma durulmus
  • Ayarlarından olması lazım o aşağıdaki ayarları kurcala yada sil tekrar yükle
  • win 7 ultimate 32 bit yükledim..sorunsuz çalışıyor fakat ramlar 4 yüklü ancak kullanılabilir 3 gözüküyo..blackbox, everest ve görev yöneticisinde aynen öyle gözüküyor.. neden böle yapıo bilgisi olan varmı..

birde açılışta error hatası veren arkadaşlar recoveryi silmenize gerek yok elinizdeki lisansı kaybetmeyin..kullandığınız aktivasyon programı yüzünden..format atıp yeniden kurun fakat başka bir loader kullanın..

eğer yasak değilse çalışan bir loader linki verebilirim..veya pm atın..
  • Windows 7 kullanıyorum. Laptop u almadan önce Winamp kullanıyordum. Winamp kullanmaktan sıkıldığımdan laptop gelince media player kullanmaya başladım. Winamptaki bazı özellikleri bulamadığım için tekrar winamp'a dönüş yaptım. Fakat bir sorun var. multimedia tuşlarını winampta kullanamıyorum. Winamp'ın ayarlarından kısayol tuşlarını ayarladıysam da olmadı. Bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum.
  • merhaba acilen yardım dün benim asus n51 pc çöktü bir ark dan win7 64 bit ultmet yükledim fakat aktivasyon sorunu olduğu için orj vista premiyum tekrar yükledim herşey normal gibi, ama web cam ters görüntülüyor bunu nasl düzeltebilirim bilgisi olan acil yardım ederse sevinirm tşk
  • arkadaşlar benim sol üstte işlemci bazan sürekli ve böle sesli çalışıyor ve ateş gibi oluyor laptop bu sürekli çalışmasının sebebi ney işlemlere bakıorum görev yöneticisinden öle işlemciyi sürekli çalıştırcak bir programda yok işlemciye en fazla yüklsenen yine msn görünüo bu windows 7 mi bu laptobumu bu kadar calıştıran lütfen cevap verinn yanacak diye korkuyorum laptop
  • merhaba

benim gibi w7 64 bit kullananlar ve express gate için bekleyenlere müjde.çıkmış exp. gatehttp://www.asus.com/product.aspx?P_ID=0Tc42s23bOdbbvY5 buradan indirebilirsiniz. belki daha önce çıkmıştır ama ben yeni gördüm haber vereyim dedim

birde bir sorum olacak.ben laptop u %95 işyerinde kullanıyorum ve neredeyse 10 saat falan açık kalıyor. bizim prizler güç kaynağına bağlı.yani elektrik falan kesilince prize takılı aletlere bi şii olmuyo.bu yüzden laptop un pilini çıkardım ve o şekilde kullanıyorum.bu bi sorun yaratır mı yoksa genede pil ile kullanmaya devam mı edeyim

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.