Şimdi Ara

Asus N52SV-SX077V - HP DV6-6020ET Notebook tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resimdeki 2 notebook'uda aynı fiyata buldum sizde hangisini almalıyım?
    Asus Bluray ile öne çıkıyor, HP Ekran kartıyla?

Asus N52SV-SX077V   -   HP DV6-6020ET Notebook tavsiyesi

Asus N52SV-SX077V   -   HP DV6-6020ET Notebook tavsiyesi

• Film meraklısıysanız ASUS
    Oyun meraklısıysanız HP

Tercihim HP.
  • blueray dan film izlemek biraz zor geliyor bana.. artık kaliteli filmler netten indilirilip izleniyor.. ama derseniz ki ben orj. film alıp izlerim hastasıyım.. o zaman asus alabilirsiniz.. onun dışında her türlü hp.. ayrıyeten ileride notebooklar için blueray okuyucu satılmaya baslanırsa yada makul fiyata satılıyorsa değiştirilebilir.. ama ekran kartı değişmez..
  • HP'nin ekran kartı ve HDD daha iyi. Asus'un tek artısı Blue-ray optik sürücü, o da ne kadar bir artı sağlar tartışılır. Ben şahsen HP'yi tercih ederdim.
  • Sağolun, Bende HP'ye daha sıcaktım zaten. Yarını bekliyorum almak için. 1700 lirada iyi fiyat diye düşünüyorum. Son anda daha cazip bir model görmezsem HP 'yi alıcam.
  • asus'un blueray artısını önemsemeyecek olursak, ekran kartı yönünden hp öne geçiyor bence. ayrıca tek çekim almayı düşünürseniz 1616TL fiyatla alabilirsiniz, bildiğim kadarıyla webdenal eski ve güvenilir bir site.. şimdiden hayırlı olsun..

http://www.webdenal.com/hp-pavilion-dv6-6020et-ll045ea-i7-2630qm-4-gb-500g_325441.html
  • HP'yi aldım. Yorumlar için teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.