Şimdi Ara

||| ASUS N53(SN-SV) SERİSİ KULLANICILARI KULÜBÜ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.539
Cevap
96
Favori
785.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: reeaall

quote:

Orijinalden alıntı: borno_vali

quote:

Orijinalden alıntı: XPerience

266.39 sürümünü dener misiniz lütfen.Nasıl tanımaz anlamıyorum ben de kurdum aynı şekilde formattan sonra? İlginç bir durum.

Bu sürücüyü size verilen driver dvdsinde bulabilirsiniz.Üretici sürümüdür bu.Nvidia'nın sitesinde var mı diye baktım yoktu.

ben bu driverı yükledim herhangi bir problem görünmüyor şimdilik.dün akşamdan beri kullanıyorum

32 bit mi 64 bit olan için mi?

64 bit olan ama hatta _Z817126686 olan sürümü yüklemişim

• Windows 7 Laptop into a Wi-Fi Hotspot ( Yani Windows 7 notebook üzerinden kablosuz internet paylaşımı)

Şimdi size windows 7 üzerinden nasıl wifiyi dagıtıp tablet pclerinle yada cep telefonlarınızla baglanacagınızı gösterecegim. Diyelimki kablolu baglantı yaptıgınız bir alandasınız ve tablet pc'yi kablosuz gösteremiyorsunuz yada cep telefonunuz wifi üzerinden kablosuz çekmiyor işte bu program windows 7 makinalarımızı kolayca wifi üzerinden nete baglayacak , denedim tablet pc ve 5800 nokia cep telefonum çok kolay baglandı.

Programın adı Connectify!

diyelimki wireless özelliğine sahip bir laptopunuz var fakat internete kablolu modemle bağlanıyorsunuz..
    aynı zamanda wireless özelliğine sahip bir de telefonunuz var ( E71 vs ) tabii exper easypad tablet pcyidi es geçmiyoruz.

laptopunuzu kullanarak internete telefondan bağlanmak yada tablet pc'den baglanmak artık çok kolay ))

connectify adlı programı kullanarak bunu nasıl yapıyoruz size resimle anlatmaya çalıştım
    öncelikle programı en alttaki linkten ücretsiz indirebiliyoruz..

program windows 7 tabanlı olarak çalışmaktadır ( buraya dikkat )

programı bılgısayarımıza kurduktan sonra çalıştırıyoruz
    ve şu ekranla karşılaşacagız

||| ASUS N53(SN-SV) SERİSİ KULLANICILARI KULÜBÜ

Wi-fi name kısmına herhangi bir nick yazabiliriz

password sizin wireless şifreniz olacaktır

internet secenegınden paylasmak ıstedıgınız ınternet türünü seçin

modu ise resimde görüldüğü gibi ayarlayın

daha sonra en alta gelip start Hotspot diyoruz

telefonumuzdan tarattıgımızda wi-fi kısmına yazdıgımız erişim noktasını seçip şifremizi giriyoruz
    ve bağlantıyı tamamladık

keyifli dakikalar geçirmeniz dileğiyle

Download Connectify:

yada:

Download.com
    Connectify - Free downloads and reviews - CNET Download.com
    http://download.cnet.com/Connectify/3000-18508_4-75024171.html?tag=recommendedDownloads

Bu arada videosunu da inceleyebilirsiniz...

yada:http://www.you-tube.com/watch?v=jPgrAOuiWuk

Her laptopta çalışmayabiliyor ama bizim notebooklarda sorunsuz bu programı kullanabilirsiniz denedim çalışıyor.

• bu batarya için kullanıma baktımda arkadaslar benim makıne sarja baglı sureklı şimdi , bunu bi kere sarj dejarj yapsam haftanın diğer gunlerı dırek baglı kalsa olurmu ? makalede pil doldumu cekın demıs ama birde işin şu tarafı var her bilin bir şarj deşarj sayısı var sanırım , her sarj desarj da aslında omrunden yemısde oluyorsunuz ?

Sizin yontem nasıl pekı ?
  • windows 7 64 bit Ekran kartı optimus güncellemesi için alttaki driveri deneyiniz. 155 MB 25- 02- 2011 12:04:00

ftp://ftp.asus.com.tw/pub/ASUS/nb/Drivers/VGA/VGA_nVidia_N11X_N12X_R260_Win7_64_Z817126686.zip

Şimdi ben bu linkleri paylaştım yukarda bir arkadaş çalışmıyor falan diyince kurmaktan nerdeyse vazgeçecektim ama indirip denedim ve sonuç mükemmel , optimus sorununu bende çözdü , mesela crysis 2 full sürüm yüklemiştim ve çözünürlügü 1600x 900 altına düşürdügümde full ekran oynatmıyordu , şimdi bütün çözünürlüklerde sorunsuz oynayabiliyorum fps degerleri baya arttı :) haha

Bu driveri windows 7 64 bit kullananlar kesin kursunlar !! o kadar diyorum. kuruluma başlarken makinayı yeniden başlatın ve öyle kurun sonra tekrar restart yapınız :) , kuran bana teşekkür edecek. Gt 550M ekran kartıyla uyumlu bu driver.

• quote:

Orijinalden alıntı: bakieryigit

windows 7 64 bit Ekran kartı optimus güncellemesi için alttaki driveri deneyiniz. 155 MB 25- 02- 2011 12:04:00

ftp://ftp.asus.com.tw/pub/ASUS/nb/Drivers/VGA/VGA_nVidia_N11X_N12X_R260_Win7_64_Z817126686.zip

Şimdi ben bu linkleri paylaştım yukarda bir arkadaş çalışmıyor falan diyince kurmaktan nerdeyse vazgeçecektim ama indirip denedim ve sonuç mükemmel , optimus sorununu bende çözdü , mesela crysis 2 full sürüm yüklemiştim ve çözünürlügü 1600x 900 altına düşürdügümde full ekran oynatmıyordu , şimdi bütün çözünürlüklerde sorunsuz oynayabiliyorum fps degerleri baya arttı :) haha

Bu driveri windows 7 64 bit kullananlar kesin kursunlar !! o kadar diyorum. kuruluma başlarken makinayı yeniden başlatın ve öyle kurun sonra tekrar restart yapınız :) , kuran bana teşekkür edecek. Gt 550M ekran kartıyla uyumlu bu driver.

ben win7 32 bit için olmuyor dedim defalarca ama sanırım atlamışsınız.

• quote:

windows 7 64 bit Ekran kartı optimus güncellemesi için alttaki driveri deneyiniz. 155 MB 25- 02- 2011 12:04:00

Hocam 10 numarasın valla hemen indiriyorum. Ben de aynı Crysis 2'de çözünürlüğü düşürüyorum, deli oldum sağdan soldan küçültüyor ekranı, sabahtan beri şu ekran ölçeklendirmesi ayarını arıyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: dominicmonaghan

quote:

Orijinalden alıntı: XPerience

Çok farkedilmese de dikkatli incelendiğinde evet var.Dikey çizgiler halinde.Ancak bu benim birçok kez karşılaştığım birşey.Daha önce kullandığım 2 notebook da aynı şekildeydi.İlginç bunu hiç problem olarak düşünmemiştim.Sebep nedir bunun için? Panel üretim kalitesi mi donanımdan kaynaklanan sorun mu?

lcd yapımında kullanılan bi teknikten sanırım peki bu resimde varmı ?
    http://www.outbackphoto.com/workflow/wf_74/gradient.jpg

Yine çok çok az farkediliyor bu da yatay. Ne için bu kadar dikkat ediyorsunuz bilemiyorum ama yerinde incelemenizi tavsiye ederim.Vatan veya Bimeks'te inceleyebilirsiniz.Ben ne kadar az da desem sizde şüphe kalacaktır.Sonuçta görecelik de kişiden kişiye göre değişebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: whatismatrix

bu batarya için kullanıma baktımda arkadaslar benim makıne sarja baglı sureklı şimdi , bunu bi kere sarj dejarj yapsam haftanın diğer gunlerı dırek baglı kalsa olurmu ? makalede pil doldumu cekın demıs ama birde işin şu tarafı var her bilin bir şarj deşarj sayısı var sanırım , her sarj desarj da aslında omrunden yemısde oluyorsunuz ?

Sizin yontem nasıl pekı ?

Ben bir kereye mahsus 20 saat filan hiç açmadan şarjda bıraktım ilk aldığımda (bana 12 saat demiştilerde işim gücüm vardı öyle kalakaldı :D ) onun haricinde şarjı dolduğunda fişi çekip şarj seviyesi %6-7 lere gelince tekrar takarak 2-3 kere doldur boşalt yöntemi yaptım. Ama bende normalde hep fişte kullanırım sadece pilin başlangıcı için böyle biraz doldur boşalt iyi olur diye düşündüm (niye düşündüm bilmiyorum teknolojik hurafe gibi birşey). Ama zaten cihazın şarj süresi çok makul hani doldurup 2-3 saat kablosuz bir şekilde kullanıp sonradan şarja takmakta aslında hiç fena görünmüyor.

• Bende gördüm ama zorlamaya korktum açmak için adam resimi koymuş elini sürme demiş işte :))
  • quote:

Hocam tam olarak bilmiyorum sizinkinden dahamı güncel yada değil ama nette araştırdım karşıma bu çıktı şubat 14 tarihli,http://forums.laptopvideo2go.com/topic/28269-nvidia-mobile-oem-27028-released/ ve desteklediği donanım parçalarında GT 550M de var. Denemekte yarar var

• quote:

Orijinalden alıntı: Haviye

quote:

Hocam tam olarak bilmiyorum sizinkinden dahamı güncel yada değil ama nette araştırdım karşıma bu çıktı şubat 14 tarihli,http://forums.laptopvideo2go.com/topic/28269-nvidia-mobile-oem-27028-released/ ve desteklediği donanım parçalarında GT 550M de var. Denemekte yarar var

Bak üstte tarih var senin gösterdigin driver daha eski bu asusun ftp'sine 25 şubat tarihinde eklenmiş ama henüz 1. kullanıcılara sunmamışlar , yani ben ftpden arayıp bulmasam görünmüyordu. kendi sitesinde ise en son ocak ayına ait driver yüklemişler. Bak farkı nasıl gözlerimle gördügümü alta yazıyorum.

üstte verdigim ekran kartı driveri sayesinde crysis 2 yi normal (medium) ayarlarda dogru düzgün oynayamazken , şimdi 1280x1024 ekran çözünürlügünde high yani bütün ayarlar en yüksek seviye kasmadan çok rahat oynuyorum , oyun performansı uçtu resmen diyebilirim , bu makinayı alan herkes üstte ekledigim driveri yüklesinler... farkı kendi gözlerinizle görün.

senin eklediginin sürüm daha yeni gibi sanki ama asusun sitede yok , dur bakalım indirip deneme yapacagım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakieryigit -- 28 Mart 2011; 22:39:53 >

• asus n53sn-sz002v .Dün PC depo da 2012 TL idi.Bugün 2142 TL

Dolar düşüyor.Bu adamlar fiyat yükseltiyor.Tutan her PC de aynı şeyi yapıyorlar
  • quote:

senin eklediginin sürüm daha yeni gibi sanki ama asusun sitede yok , dur bakalım indirip deneme yapacagım

herhangi bir oyun yüklü olmadığı için ben deneme yapamıyorum şu an. Senden gelecek cevaba göre , senin ilk söylediğin yada benim sonradan bulduğum driverı yükleyeceğim dostum bekliyorum cevabını
  • Sn serisinden almayı düşünüyorum. En ucuz fiyata nereden bulabilirim. Birde bilgisayarın eksi yönlerini kullananlar belirtebilir mi?
  • Bugün Eksen'den ASUS N53SN-SZ002V aldım. Listeye ekleyebilirseniz sevinirim.

Birkaç tane de sorum var:
    -Laptopla birlikte gelen CD deki programları kurdum. Ancak hangileri lazım, hangileri değil bilmiyorum. Kaldırabileceğim programları yazabilirseniz iyi olur.
    -Recovery nasıl yapılıyor ve kaç DVD lazım?
    -Çanta ve mouse için öneriniz var mıdır?
    -Bunların haricinde bu bilgisayar için şunu da yaparsan güzel olur diyebileceğiniz şeyler varsa onları da yazabilirsiniz.

Hem benim için hem de bu konularla ilgilenen diğer arkadaşlar için önemli olan cevaplarınızı bekliyorum =)
  • En bariz eksisi kalitesiz klavyesi olabilir belki. Ayrıca 15.6" ekranda Full HD'de bazı arkadaşlar tarafından eksi olarak görülüyor ancak alışıyorsunuz zamanla, sıkıntı yaratmıyor. Onun dışında da pek sıkıntısı yok gibi aletin...
  • arkadasşlar bu benım letim pil gostergesi şarjda takılı oldugu halde %99 gorunuyo neden ki acaba , şimdi şarjı cekıp pilden kullanıcam ,%10 5 e kritik seviyeye dusunceye kadar sonra tekrar sarj edicem bakalım duzelicekmi , sizin ki kac gosyteriyo ? benim pil patlakmı acaba ?
  • arkadasşlar bu benım letim pil gostergesi şarjda takılı oldugu halde %99 gorunuyo neden ki acaba , şimdi şarjı cekıp pilden kullanıcam ,%10 5 e kritik seviyeye dusunceye kadar sonra tekrar sarj edicem bakalım duzelicekmi , sizin ki kac gosyteriyo ? benim pil patlakmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mystorm

Bugün Eksen'den ASUS N53SN-SZ002V aldım. Listeye ekleyebilirseniz sevinirim.

Birkaç tane de sorum var:
    -Laptopla birlikte gelen CD deki programları kurdum. Ancak hangileri lazım, hangileri değil bilmiyorum. Kaldırabileceğim programları yazabilirseniz iyi olur.
    -Recovery nasıl yapılıyor ve kaç DVD lazım?
    -Çanta ve mouse için öneriniz var mıdır?
    -Bunların haricinde bu bilgisayar için şunu da yaparsan güzel olur diyebileceğiniz şeyler varsa onları da yazabilirsiniz.

Hem benim için hem de bu konularla ilgilenen diğer arkadaşlar için önemli olan cevaplarınızı bekliyorum =)

1. sayfada sistemde otomatik olarak kurulu gelen programların ne işe yaradığını yazmış arkadaş. Ordaki açıklamaları okuyarak işine gelmeyenleri silebilirsin. ki ben temiz bir format atıp yeniden kurdum sistemimi ve bir çogunu kurmadım
    2. Recovery 6 dvd ile yapılıyor zaten program söylüyor kendi ama ben onuda yapmadım :D Gerek yok gibi.
    3. Bilgim yok :D
    4. Bunların haricinde performansa ne kadar katkısı olduğu tartışılabilir ama ben alır almaz 4 gb ram daha eklettim bende eksenden aldım bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Haviye

quote:

herhangi bir oyun yüklü olmadığı için ben deneme yapamıyorum şu an. Senden gelecek cevaba göre , senin ilk söylediğin yada benim sonradan bulduğum driverı yükleyeceğim dostum bekliyorum cevabını

bu şekilde arama yaptıgımızda bütün sürümler listeleniyor aslında ama şöyle bir gariplik var ;

mesela ;

||| ASUS N53(SN-SV) SERİSİ KULLANICILARI KULÜBÜ

resime baktıgımızda 270.28 sürümü şubatta çıkmış görünürken , 267.76 17 mart görünüyor , neyse dur bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakieryigit -- 28 Mart 2011; 23:09:07 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.