Şimdi Ara

||| ASUS N53(SN-SV) SERİSİ KULLANICILARI KULÜBÜ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.539
Cevap
96
Favori
785.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.Benim N53SV-SX065Vnin arkasında küçük bir kapak var kapağın üstünde el işareti var.Orası ne işe yarıyor bilen varmı.
  • Eskiden ne güzel çantasını da verirdi Asus, şimdi birde çanta ara, bu mu iyi bu nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haviye

Öncelikle grup için teşekkürler, bende Cuma günü ASUS N53SN-SZ002V almış bulunmaktayım listeye ekleyebilirsiniz. Bunun dışında bir sorum olacak. Benim TouchPad' in aşağıdaki resimdeki gösterdiğim kısmı tepkisiz. Yani Touchpad çalışıyor click butonu çalışıyor ama resimdeki kırmızı işaretli alan mouseu oynattırmıyor. Acaba bu bir hatamı yoksa tüm ürünlerde böylemi veya en azından ASUS N53SN-SZ002V serisinde böylemi. Midem boşuna bulanmasın bilgi veren olursa sevinirim.

||| ASUS N53(SN-SV) SERİSİ KULLANICILARI KULÜBÜ

Aranızda laptopunun tocuhpadini test edip birisi şu sorunumun sadece bende yada herkeste aynı olup sorun olmadığını kanıtlaması çokmu zor yahu :D Bir bakarsanız sevinirim arkadaşlar

• Yuhh şimdi farkettim, bunda da klavyede ki enter tuşu küçük yapılmış.

Nefret ediyorum böyle klavyelerden, ne tuşu varsa o enterin üstünde puff.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Kartal -- 28 Mart 2011; 1:20:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Kartal

Yuhh şimdi farkettim bunda da klavyede ki enter yuşu küçük yapılmış.

Nefret ediyorum böyle klavyelerden, ne tuşu varsa o enterin üstünde puff.

Türkçe klavyede enter tuşu büyük, sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 28 Mart 2011; 1:23:16 >

• Sağol sarppy ya, sinir olduydum geçti
  • ASUS N53SV-SX077V kullanıcısıyım benide ekleyebilirsiniz listeye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Kartal

Sağol sarppy ya, sinir olduydum geçti

Enter tuşunun büyük olmasına ben de dikkat ederim. Nedense yurtdışı tanıtımlarında klavyelerin enter tuşu küçük oluyor ama Türkiye'ye gelen modellerde büyük oluyor, mesela Logitech'in klavyelerinde de durum aynı.

• sarppy bende sana tam normal klavyeleri soracaktım. Ben kablosuz klavye mouse seti alacağım, bakıyorum çoğunda enter küçük, demek ki onlar da yurtdışı ürünlerin resimleriymiş. Bu durum Microsoft klavyeleri içinde geçerli mi? İki markadan birini alacağım çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Kartal -- 28 Mart 2011; 2:04:01 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Haviye

Öncelikle grup için teşekkürler, bende Cuma günü ASUS N53SN-SZ002V almış bulunmaktayım listeye ekleyebilirsiniz. Bunun dışında bir sorum olacak. Benim TouchPad' in aşağıdaki resimdeki gösterdiğim kısmı tepkisiz. Yani Touchpad çalışıyor click butonu çalışıyor ama resimdeki kırmızı işaretli alan mouseu oynattırmıyor. Acaba bu bir hatamı yoksa tüm ürünlerde böylemi veya en azından ASUS N53SN-SZ002V serisinde böylemi. Midem boşuna bulanmasın bilgi veren olursa sevinirim.

Aranızda laptopunun tocuhpadini test edip birisi şu sorunumun sadece bende yada herkeste aynı olup sorun olmadığını kanıtlaması çokmu zor yahu :D Bir bakarsanız sevinirim arkadaşlar

Benim bilgisayar n53jf ama aynı kasaya sahip ve dediğiniz yerde touchpad çalışmıyor sanırım herkezin öyledir bi sıkıntı yok yani

• Evet o dipteki bölümde algılamıyor bende de ama siz diyene kadar farketmemiştim :)
  • Arkadaşlar benim N53SV-SX065Vnin arkasında küçük bir kapak var kapağın üstünde el işareti var.Orası ne işe yarıyor bilen yokmu.
  • İçim rahatladı saolun beyler :D Her ne kadar ne sebeple o bölümü işlevsiz yapmış olduklarını merak etsemde :D Sadece bende olmaması güzel :D
  • 500 gb lık ürünü aldım.. ancak bi ölü pixel vardı zaten satan kişide yakın arkadaşımdı. bugün yeniden başka kutu açıcak aslıda biraz sinirim bozuldu daha önce hp de de başıma gelmişti neyse hayırlı günlerde kulansın herkes.
  • Görüyorum ki psikopata bağlamak böyle birşey Siz dedikçe zaten "hay lanet olsun ulan ne biçim bi alet bu!" demeye başlayacak insanlar. Yeter yahu dostlar artık performans adına birşeyler tartışalım. Orası böyle mi ah urası ne olmuş...

Bu arada o sadece alt kısım da değil sağ blokta da var. Hah çık işin içinden alın bakalım İade mi etsek ne yapsak bilemedim ki

• quote:

Orijinalden alıntı: bakieryigit

quote:

Orijinalden alıntı: whatismatrix

valla dostum

su sekilde bir canta var baya bir begenilmiş ki targusda guzel kalitelidir ,

Bizim asuslarda neden hala 2 slot ram yuvası var yaw :( yani 8 yapmak istesek sil bastan butun ramler mi degisecek ? bazı asusların ne guzel 4 slotu vardı ama sanırım onlardan tr de yok ? yok sa var mı ? bilemedim ...

Bir de uzerindeki ram lerin degeri ne ki puanlaması dusuk ? HP ram bu kadar fark ediyormu performansta ?

4 Ram slotu var senin kullandıgın modelde ? kim 2 tane var dedi , Yani şuan 2 adet slot boş durumda , i7 işlemcisi kullanan makinalar 16 gb rami kaldırıyor. istersen 16 kullanırsın yani.

4 RAM Slotu 4 çekirdeklilerde mevcut.Şunun bir yerine ikinci hdd yuvasınıda sıkıştırmış olsalar harika olacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGHLANDER -- 28 Mart 2011; 4:09:21 >

• Web sayfalarında ya da bir elektronik tabloda v.s. kaydırma yapmayı denermisiniz? Belki bu işin ayrılmışlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPerience

Görüyorum ki psikopata bağlamak böyle birşey Siz dedikçe zaten "hay lanet olsun ulan ne biçim bi alet bu!" demeye başlayacak insanlar. Yeter yahu dostlar artık performans adına birşeyler tartışalım. Orası böyle mi ah urası ne olmuş...

Bu arada o sadece alt kısım da değil sağ blokta da var. Hah çık işin içinden alın bakalım İade mi etsek ne yapsak bilemedim ki

şu anda yazdığım asus Netbook u kontrol ettim onda da yarım santim kadar bi hissizlik var zaten insan histetmedini anladığı an otomatikmen parmağını yukarı atıyo. bence sorun olacak şeyler değil bunlar daha neler çıkar neler

• quote:

Orijinalden alıntı: DriLL3R

Beni de eklersen sevinirim dostum. "N53SN-SZ002V"
  • merhaba arkadaşlar, bende Asus N53SN-SZ024V bu cihazı aldım. Bir tek problemim var. Klavyeden fn tuşuna basıp sesi yükseltip alçaltabilmem lazım ama olmuyor, diğer kısayollar çalışıyor, mesela ekran ışığını aynı yolla ayarlayabiliyorum ama ses olmuyor. Ayrıca klavyenin sol üst köşesinde özel kısayol tuşları var oradan da sese müdahale edemiyorum.
    Herşey problemsizken böyle saçma bir durumla uğraşmak çok sinir bozucu sizlerde de oldumu böyle bir durum?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.