Bildirim
ASUS N53JL SZ030V ACİL YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Buda optimustan dolayı düzeltemediğim başka bir sorun.Acil yardımlarınızı bekliyorum...
-
Aygıt yöneticisinden ekran kartınızı kaldırıp driverını yeniden kurmayı denedinizmi -
Nvidia denetim masasi -> sol tarafta 3d ayarlari -> 3d ayarlarinin yonetilmesi -> sag tarafta gelen pencerede -> program ayarlari kismindan -> ekle diyip settings.exe ve pes.exe leri yuksek performansli nvidia
grafik islemcisi ile calistir yapip kaydedin.
ve ya
settings.exe uzerine sag klick grafik islemci ile calistirdan nvidia'yi secin.
acil bir durumda degil ustelik. -
quote:
Orijinalden alıntı: axiadam
Nvidia denetim masasi -> sol tarafta 3d ayarlari -> 3d ayarlarinin yonetilmesi -> sag tarafta gelen pencerede -> program ayarlari kismindan -> ekle diyip settings.exe ve pes.exe leri yuksek performansli nvidia
grafik islemcisi ile calistir yapip kaydedin.
ve ya
settings.exe uzerine sag klick grafik islemci ile calistirdan nvidia'yi secin.
acil bir durumda degil ustelik.
Durum neden acil ürünü alalı daha 5 gün oldu ve 15 gün içinde iade edebilme durumum var ve yüksek ihtimalle edicem.
Yardımın için teşekkürler ama değişen birşey olmadı yine aynı hatayı veriyor oyun yine ve bir başka problem daha çıktı dün çalıştırdığı oyunu bugün açmıyor bunu da çözebilmiş değilim.
Diğer sorumada (2.resim) yardımcı olursan sevinirim Sn.axiadam.
Teşekkürler şimdiden.
-
arkadaşlar benımde ekran kartı göstergesi onceden sadece desktop konumundayken mavı ıdı. explorer e falan gırıldıgınde nvidia gecıo beyaz ısık yanıordu. şimdi bı oyuna gırmedıgım sürece internette falan süreklı mavı. nvidia yı kullanmıo. bı sorunmudur. nasıl duseltebılırım. bılen bırısı var mı acaba??
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X