Şimdi Ara

Asus N53S Performans Kaybı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim asus n53s laptopum var alalı yaklaşık 2 sene olmak üzere ve bilgisayarımda ciddi mana da performans kaybı var recorvery yaptıgımda da bu problem kısa süre de tekrar ortaya çıkıyor acaba bilgisayarıma hard format atsam asusun gereksiz programlarından kurtulsam bu sorun düzelir mi yoksa fanı filan mı temizletmeliyim ne yapmalıyım bu arada hard formatı da atamadım bios kısmını halledemedim sanırım nasıl olduğunu bilen bi arkadaş yardımcı olabilir mi

• Ne tür performans kaybı yaşıyorsunuz?
    Mesela başlangıçtaki programları kaldırın,cclaner gibi sistem temizleyici programlar kullanın doğru asus'un birçok gereksiz programı var kaldırılabilir onlar ama bir çoğunun sstemde işe yarar işlevi de var hangisinin neye yaradığını bilmelisiniz.Sürücüleri ve sistemi güncel tutun virüs programı kullanmıyorsanız.Sistemi bazı konularda gözden geçirmek gerekir.Birde ısınam durumunuz ne durumda hw monitör programıyla boştaki sıcaklıkları ölçün oyun varsa oyun çalıştırın yoksa Windows sistem derecelendirmesini çalıştırın sıcaklık programı açık olsun ufak bir zorlanmada sistemin sıcaklık durumuna bakalım ısınma varsa temizletmeniz gerektiğini işlemci ve ekran kartına macun takviyesi gerektiğini söyleriz ağr bunları yapmamışsanız yinede bunları sizden isterim sistemiz tozlanacak ve termal macunu kuruyacak kadar eskidi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.