Şimdi Ara

Asus N53SN RAM Takviyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, şuanda laptopun üzerinde 6 GB RAM var.Biri Kingston 4 GB diğeri Elpida 2 GB. AIDA64 programında en fazla bellek miktarı 16 GB olarak gözüküyor.Doğru mu tam emin olamadım.Eğer doğruysa 2 GB lığı çıkartıp 8 GB RAM takmayı düşünüyorum.Laptop modeli: Asus N53SN-SZ007V

Asus N53SN RAM Takviyesi

• Scarface007 kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Asus N53SN de 16 gb ram e çıkamazsınız. 1 adet daha 4 gb modül takarak 8 gb a kadar çıkabilirsiniz. Kullanabileceğiniz ram linkini aşağıda bulabilirsiniz.

https://bilendenal.com/urun/kingston-4gb-ddr3-1333mhz-cl9-sr-1rx8-notebook-bellegi-kvr13s9s8-4/?identity=2697847071477786464
  • Bilendenal Destek kullanıcısına yanıt
    N53SN modelinde 4 ram slotu var diye aklımda kalmış Eğer farklı bir anakartı yoksa 4x4 şeklinde 16 ya kadar desteklenir olması lazım.

Edit: 2 farklı model mevcut birisi 8gb max ken diğeri 16 gb max destekler. Çünkü Cihazın i7 modeli 16gb ram ile geliyordu.

https://forum.donanimhaber.com/m_74201199/tm.htm 8+2 gb kullanabildiğini yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 30 Eylül 2016; 14:18:59 >
  • @Nerd Miner
    Linkteki arkadaşla aynı model laptopları kullanıyoruz.Bende i5 işlemciler 8 GB, i7 işlemciler 16 GB diye duymuştum ama program 16 GB yazınca ikilemde kaldım.
    Anlaşılan birden fazla anakart dizaynı var kapağı kaldırıp hiç baktın mı kaç slot var diye?

Linkteki arkadaş denemiş ve 10 gb görmüş tabi sistem bunu tam kullanıyormu detaylı bilgi vermediği için teredütt etmek doğal .
  • @Nerd Miner
    2 slot var hocam ilk laptopu aldığım zaman 2 tane 2 GB takılıydı daha sonra ben 4 GB alıp 2 GB lığın birini çıkarmıştım.Sanırım bir bilgisayarcıya gidip deneyip almak en mantıklısı.
    Deneme imkanı varsa en temizi seninde aklında soru işareti kalmamış olur kafan rahatlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus N61ja için SSD
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.