Arkadaşlar karar veremedim fiyatları çok farklı casper çok cazip görünüyor ama diğeri de asus bir yorumda bulunursanız çok güzel olur şimdiden teşekkürler.
ASUS N53SN-SZ013V
Özellikler İşlemci Teknolojisi Intel® Core� i7 İşlemci Hızı 2.0 GHz İşlemci Numarası 2630QM İşlemci Ön Bellek 6 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 6 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Hafıza Bus Hızı 1333 MHz Sabit Disk Kapasitesi 640 GB HD Dönüş Hızı 5400 Rpm İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 2 GB VGA Chipset Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GT550M Ekran Boyu(inch) 15.6" HD-LED Monitör Tipi WXGA Maksimum Çözünürlük 1920 x 1080 Optik Sürücü DVD±RW Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr Ağırlık 2.7 KG Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
Arkadaşım fiyatını söylersen yardımcı olabilirim ve sen bu bilgisayarı ne amaçlı kullanacaksın?
Dostum işlemci ve hdd kapasiteleri aynı olsada, ses sistemi, lcd ekran, ekran kartı ve kasada çok fark var..
Asus'un ses sistemi Bang - Olufsen Ses Sistemi üretici tarafından yapılmıştır (alanında dünyanın en iyi 4. şirketidir ayrıca Audi ve Aston Martin gibi lüks otomobillerde de aynı marka ses sistemi kullanılmaktadır)
Asus'un ekran paneli Taiwan'lı üretici AU Optronics (AUO) tarafından üretilmektedir. Full HD 1920x1080 çözünürlüğe sahip Led ekrandır
Asus'un ekran kartı gt550m dahili 2 GB hafızaya sahiptir ve çalışma frekansı 740MHz'dir..Ayrıca gt550m 3D destekli bir ekran kartıdır.3D özelliği olan bir tv'ye hdmi 1.4 kablo ile bağladığında 3D film izleyebilirsin. (gözlüksüz olarak)
(3D your PC with NVIDIA® 3D Vision™ technology for immersive 1080p Blu-Ray 3D, stunning 3D videos and photos, and over 500 intense 3D games, on-the-go or at home on your 3D TV)
Asus'un kasası, dizaynı, tasarımı Casper ile kıyaslanamaz bile..
Bunlarıda göz ardı etmemen gerekir diye düşünüyorum.
Bu arada her iki bilgisayarında ram'ini ileride max 16 GB'a kadar yükseltebilirsin.
DDR3 1333 MHz SDRAM, 2 x SODIMM socket for expansion up to 8GB SDRAM (Dual-core) DDR3 1333 MHz SDRAM, 4 x SODIMM socket for expansion up to 16GB SDRAM (Quad-core)