Şimdi Ara

ASUS N53SV-SX062V i7-2630QM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben de ASUS N53SV-SX062V i7-2630QM kullanıcısıyım fakat bilgisayarımın soket sorunundan dolayı besleme ünitesi ve anakartı yandı.asus orjinal servisi 800 lira gibi bir tamir ücreti çıkardı ve anakartın şirket proseduru olarak 6 ay garantili olduğunu söyledi.Sizce napmalıyım yeni bir bilgisayar almak mı daha mantıklı yoksa bu bilgisayarda ısrarcı mı olmam gerekiyor?yeni bir bilgisayar içinde 1500-2000 tl arası bütçem var yardımcı olabilrseniz sevinirim.

Forumda yeni olduğum için siteye hakim değilim yanlış yere yazdıysam şimdiden kusura bakmayın..

• Bende de N53SV-182SV var, birkaç ay önce benzer bir sorunla karşılaştım, yardımcı olmak isterim fakat önce biraz daha detay verebilir misin? Yanan parça DC Power Jack Board kısmı mı, yoksa komple anakart mı?
  • Ilk sadece powerjackte sorun olduğu söylenmişti ama anakartta yanmış ikisi birden değişcekmiş 800 lira karşılığında napmalıyım sizce
  • arkadaşlar benim de anakartta bir chip yandı ve tamirci chipi kaybetmiş. bana numarasını söyleyebilecek , yardımcı olabilecek var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_falcon_x

arkadaşlar benim de anakartta bir chip yandı ve tamirci chipi kaybetmiş. bana numarasını söyleyebilecek , yardımcı olabilecek var mı acaba?

Hangi parcası lazım soylersenız resimleri cekerim. Benimde dün gece DC POWER SOCKET dedikleri yer yandı. Lehimledim ama hala cihaza elektirik gelmıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • resim ekleyip işeretlediğim chip.. onu bir şekilde bulup yaptırmam lazım. üzerini okuyabilir ve yazarsan çok sevinirim
     ASUS N53SV-SX062V i7-2630QM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.