Şimdi Ara

★ASUS N550JK-CN090H KULLANICILARI KULÜBÜ★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
22
Favori
42.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Araneida

şu an %100 ve hala kesmedi. yoksa sen haklı mısın :)
    ★ASUS N550JK-CN090H KULLANICILARI KULÜBÜ★

arkadaşım pile giden elektrik kesiliyor böylece pil fazla akımdan korunuyor bilgisayarın prizden güç alıyor adaptör bağlantısını kestiğinde pil devreye giriyor dolmuyor ibaresinden bahsediyordum nerelere getirdin beni

• bahsettiğim bu saatin oraya bakarsan %99 da dolmuyor ibaresini görürsün 5 10 dk adaptörsüz kullanıp tekrar adaptör bağlarsam sıkıntısız dolar

• Harddiskten gelen sesler normal mi?
  • normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araneida kullanıcısına yanıt
    Sesler harddiskten geliyor galiba. Peki bu pcnin sessiz olması gerekmez miydi? Ya da ben elham yapıyor olabilirim.
  • 5400rpm disk zorlanıyo biraz ondan :) normalde sessiz bir laptop zaten ama büyük boyutlu birşey açarken ses çıkartması normal korkma :)

SSD taktırsak bu sorun çözülür mü acaba? Mesela şu an güncelleme yapıyorum ve cızır cızır sesler geliyor pcden.
  • Ssd takarsan gelmez tabi. güncellemede de ses gelmemesi lazım ama ben hep müzik açtığımdan fark etmemiş olabilirim çünkü bende dün güncelleme yaptım

Normal kullanımda bile ses geliyor rahatsız etmeye başladı. Servise mi göndersem diye düşünmeye başladım.
  • hmm ona bişi diyemicem ben karşılaşmadım o sıkıntıyla

Siz internette gezinirken hiç ses gelmiyor mu pcden?

Ben mesela sadece internette gezinirken bile sessiz değil pc. İnternette çok normaş ses gelmesi diyorlar ama bilemedim.

• eve gidince bende bi kontrol ediyim tekrar ama gelmiyor sanırım ya
  • yalnız bendeki model CN166H...bütün özellikler aynı sadece harddisk 1 TB ve 7200rpm o yüzden çok aşırı ses gelmiyor
  • No_Escape N kullanıcısına yanıt
    Ses aşırı değil ama ortam sessiz olduğu zaman duyuyorum. Belki ben abartıyor olabilirim bilemiyorum. :)
  • asus n550jk cn090h laptop aldım sistem özelliklerimde ekran kartı 1792 mb gösteriyor sizdede öylemi acaba?

• ses çok az da olsa var :)
  • Dün batarya ile çalıştırmıştım. Demin açtım pcyi bilgisayarınız özelleştiriliyor lütfen kapatmayın gibisinden birşeyler yazdı. Bunu 2 kere yaptı. Sonra fişe taktım aradan biraz zaman geçtikten sonra tekrar açtım ve aynı şeyi yazdı ama bu sefer yazıdan sonra pc açıldı. Sonra kapattım bir daha açtım o yazı yazmadı pc normal açıldı. Bunun nedeni nedir?

• No_Escape N kullanıcısına yanıt
    Ben biraz elham yapıyorum galiba.
  • Arkadaşlar Vatan da Asus N550JK-CN166H dizüstü bilgisayar var. CN090H modeline göre farkını bilen var mı?
  • Bizim ki 1.5 tb 5400rpm hdd li o 1tb 7200rpm hddli. Başka bir farkı yok

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.