Şimdi Ara

★ASUS N550JK-CN090H KULLANICILARI KULÜBÜ★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
22
Favori
42.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birşey soracağım bilgisayarın ekranı dokunmatik mi acaba
  • Değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ekranımda yeşil dalgalanmalar oldu. Sonra fişi değiştirdim ve düzeldi. Sizce sorun fişle mi alakalıdır yoksa donanımsal bir problem mi? Servise götürmem gerekir mi?
  • alaaddinay A kullanıcısına yanıt
    bende CN116H var bu model 1 TB 7200 RPM hard diske sahip
  • bilemedim :/
  • Merhaba arkadaşlar,
    bilgisayarı alalı 5 ay oluyor ve son zamanlarda bir kere pil sıkıntısı yaşadım. Kırmızı ışık yanıp sönüyordu ve şarj olmadı. Bitene kadar kullandım aniden kapandı. Sonra şarja takınca sıkıntı olmadı çok şükür.
    yalnız şuanda dahil bazı zamanlar touchpad çalışmıyor. Sizce problem ne olabilir. Güncelledim (zaten güncelmiş) bir şey değişmedi. Bilgisayarı kapatıp açınca düzeliyor sadece :/. Nasıl düzeltebilirim sorunu fikriniz var mı?
    İyi akşamlar.
  • Arkadaslar gold bilgisayardan aldim makinayi...2 hafta sonra ekranin saginda ust kisimda isik sizintisi gibi bisey cikti...asus turkiye garantili...gold bilgbilgisayara mi goturecegim? Yoksa asus servise mi direkt gonderecegim? 13 subat ta aldim bu arada makinayi.

• mesela999 M kullanıcısına yanıt
    yazılımsal muhtemelen recovery yaparak bi sıfırla istersen bilgisayarı
  • selam arkadaslar pc ye format atmam lazum bızım bu canavara nasıl format atıcaz tek tusla format olayı nasıl oluyor bilen bi arkads yardımcı olsa anlatsa ..
  • antichristdf kullanıcısına yanıt
    1 ay dolmadan önce gold a götürüp değişim talebinde bulun bence
  • fn+f9 hatası yapmışım. Kusura bakmayın
    Hayırlı akşamlar.
  • mesela999 M kullanıcısına yanıt
    haydaa :)
  • Arkadaşlar dxdiag da ekran sekmesinde yaklaşık top. bellek: 1792mb yazıyor 4gb olması gerekmiyor mu? sizde de öylemi acaba??
  • O intelin belleği. Nvidia nın ki yan sekmede çıkıyor

• Arkadaşlar iyi akşamlar... Malum cihaz canavar ama; ekranda ışık sızması ve harddiskten gelen ses sorunu yüzünden servise göndereceğim. :( Garanti belgesi ve fatura fotokopisi istiyor servis. Garantiden kasıt bu mudur acaba? Arkadaşlar birde bilgisayarı ilk açtıktan sonra ses boğuk geliyor, daha sonra sesi açıyorum biraz düzeliyor. sanırım bu da donanımsal bir sorun? Böyle sesle ilgili bir sıkıntı yasaşan var mı acaba?
    ★ASUS N550JK-CN090H KULLANICILARI KULÜBÜ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antichristdf -- 3 Mart 2015; 19:20:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: antichristdf

Arkadaşlar iyi akşamlar... Malum cihaz canavar ama; ekranda ışık sızması ve harddiskten gelen ses sorunu yüzünden servise göndereceğim. :( Garanti belgesi ve fatura fotokopisi istiyor servis. Garantiden kasıt bu mudur acaba? Arkadaşlar birde bilgisayarı ilk açtıktan sonra ses boğuk geliyor, daha sonra sesi açıyorum biraz düzeliyor. sanırım bu da donanımsal bir sorun? Böyle sesle ilgili bir sıkıntı yasaşan var mı acaba?

Dostum bunu aldığın yere kaşetletmen gerek bu arada cihazını çizip yollar servis

• quote:

Orijinalden alıntı: DonanımHaberTavsiye

quote:

Orijinalden alıntı: antichristdf

Arkadaşlar iyi akşamlar... Malum cihaz canavar ama; ekranda ışık sızması ve harddiskten gelen ses sorunu yüzünden servise göndereceğim. :( Garanti belgesi ve fatura fotokopisi istiyor servis. Garantiden kasıt bu mudur acaba? Arkadaşlar birde bilgisayarı ilk açtıktan sonra ses boğuk geliyor, daha sonra sesi açıyorum biraz düzeliyor. sanırım bu da donanımsal bir sorun? Böyle sesle ilgili bir sıkıntı yasaşan var mı acaba?

Dostum bunu aldığın yere kaşetletmen gerek bu arada cihazını çizip yollar servis

Kaşe imza oke. Peki servise göndermeden ne yapabilirim ki? Gold bilgisayardan aldım cihazı. Oraya da yazdım sıkıntıları...bana servis ile görüşmem gerektiğini söylediler.

• arkadaslar pil %100 oldugunda bataryayi doldurmayi kesip fisten kullaniyor ancak fiste iken bile pil gunde %1 filan azalabiliyor boyle olunca %95in altina indiginde tekrar doluma nasliyor ve %100 de yine bataryayi kesiyor sistemi boyle bir sıkıntı yok hatta mukemmel bir ozellik gamer lar icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W1seOnW1se

Arkadaşlar dxdiag da ekran sekmesinde yaklaşık top. bellek: 1792mb yazıyor 4gb olması gerekmiyor mu? sizde de öylemi acaba??

o anakarta gomulu olan intel hd ekran kartı
    bagdastiriciya girersen nvidia yi gorursun ona da 9000 mi 17000 mi ne diyor dxdiag cok dogru degil biraz fazla gosteriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunları gamepad'le oynayan var mı :) gamepad almayı düşünüyorum ama bütün oyunlara uyumlu sanırım logitech f710(kablosuz ve titreşimli) veya f310(kablolu ve titreşimsiz) gamepadler var...bi fikri veya önerisi olacak olan var mı :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.