Şimdi Ara

★ASUS N550JK-CN090H KULLANICILARI KULÜBÜ★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
22
Favori
42.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ses seviyesini 75 e kadar cikarinca sorun yok ama 75 den sonra yani 100 e fule cikardigimda sesde donma var anlamis degilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sesle ilgili; bilgisayarı ilk açtıktan sonra ses boğuk geliyor, daha sonra ses çubuğu ile oynadığım zaman düzeliyor. Can sıkıcı bir durum malesef. Servise göndereceğim mecbur. Ekranda ışık sızıntısı, ses sıkıntısı, hdd ses sıkıntısı... şimdilik bu sııntılar var. 1 ay oldu alalı, bu sıkıntılar can sıkıyor gerçekten...
  • ses i ben yüksek sesle dinlediğimde seste donuk donuk bir ses geliyor anlamadım :/ kesik kesik geliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Kerem

fiyat ve performans ürünü direkt

http://www.pcdepo.com/asus-n550jk-cn090h-notebook

3.800 lira fiyatıyla bunu fiyat performans ürünü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antichristdf

Bende sesle ilgili; bilgisayarı ilk açtıktan sonra ses boğuk geliyor, daha sonra ses çubuğu ile oynadığım zaman düzeliyor. Can sıkıcı bir durum malesef. Servise göndereceğim mecbur. Ekranda ışık sızıntısı, ses sıkıntısı, hdd ses sıkıntısı... şimdilik bu sııntılar var. 1 ay oldu alalı, bu sıkıntılar can sıkıyor gerçekten...

Arkadaşlar sizden yardım bekliyorum. Herkes kendi pc sinde ses sitemini kontrol edebilir mi. asus notebooğumuzda toplam alt kısmında 4 adet hoparlör var 4 üde çalışıyor bir kontrol edebilir misiniz normalde 4 üde çalışması gerekiyor sol taraf ağır basıyor sağ tarafta ses gelmiyor.. ayrıca şöyle bir ses ayarı daha var auidi wizard programı var sistemde onu açtığımda maxxvolume ve maxx treblee özelikllerini açtğımızda ve sesi son ses açtığımızda ses kesik kesik geliyor ve donarak geliyor neyden kaynaklanlandığını anlayamadım.. herkes test eder dönerse sevinirim teşekkürler. servise goturmek istemiyorummm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur.dulger -- 8 Mart 2015; 23:07:15 >

• onur.dulger O kullanıcısına yanıt
    sağ hoparlörlere ilk aldığımda dikkat ettim iyice inceledim. Hoparlör deliklerinin bulunduğu yerde 2 adet vida göreceksiniz birbirinden uzak, sağdaki ile soldaki vida arasında 3 hoparlör var, soldaki vidanın solunda ise 1 hoparlör var.
    Yani o delikler tamamen hoparlöre ayrılmamış, sağ taraf harddisk hava alsın diye tahminimce.

Ayrıca seste donma yok aygıt yöneticisinden ve programlardan realtek i silin,( ben boğukluğu bu şekilde düzelttim ) ww.asus.com/us ten n550jk ses kartı driverının son sürümünü indirin ve kurup yeniden başlatın pcyi ( ilk başta kurarken eskisini sileyimmi yoksa tamirmi edeyim diye sorarsa sil diyin ).
    Sonrasında audi wizard music mode a alın
    controls a basın
    altta basic var onu advanced yapın
    maxxeq iptal edin
    maxxbass 80 e ayarlayın
    maxxtreble 65 e ayarlayın ( mavi renk açık olduğunu belirtir )
    maxxstereo 70 yapın, altındaki span: normal, low freq: 0, hoparlör tarafı seçili
    maxxvolume kapalı, altındaki knee type hard
    maxxdialog, center 51, sides 57
    balance sağ en üstte ortada kalsın

Sonrasında sağ alttaki hoparlör simgesine sağ tıklayın windowsta, kayıttan yürütme aygıtlarına girin.
    Hoparlör seçin ve yapılandır diyin sağ ve sol hoparlör tam aralıklı seçin.
    Sonra tekrar hoparlör seçili iken özelliklere girin, geliştirmeler gelin ekolayzer ve sanal surround açın anlık mod açık olsun engelleme kapalı.
    ekolayzır ayarını şu şekilde yapın
    ★ASUS N550JK-CN090H KULLANICILARI KULÜBÜ★
    tüm bunlar sonunda düzelmediyse servise.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan2142

sağ hoparlörlere ilk aldığımda dikkat ettim iyice inceledim. Hoparlör deliklerinin bulunduğu yerde 2 adet vida göreceksiniz birbirinden uzak, sağdaki ile soldaki vida arasında 3 hoparlör var, soldaki vidanın solunda ise 1 hoparlör var.
    Yani o delikler tamamen hoparlöre ayrılmamış, sağ taraf harddisk hava alsın diye tahminimce.

Ayrıca seste donma yok aygıt yöneticisinden ve programlardan realtek i silin,( ben boğukluğu bu şekilde düzelttim ) ww.asus.com/us ten n550jk ses kartı driverının son sürümünü indirin ve kurup yeniden başlatın pcyi ( ilk başta kurarken eskisini sileyimmi yoksa tamirmi edeyim diye sorarsa sil diyin ).
    Sonrasında audi wizard music mode a alın
    controls a basın
    altta basic var onu advanced yapın
    maxxeq iptal edin
    maxxbass 80 e ayarlayın
    maxxtreble 65 e ayarlayın ( mavi renk açık olduğunu belirtir )
    maxxstereo 70 yapın, altındaki span: normal, low freq: 0, hoparlör tarafı seçili
    maxxvolume kapalı, altındaki knee type hard
    maxxdialog, center 51, sides 57
    balance sağ en üstte ortada kalsın

Sonrasında sağ alttaki hoparlör simgesine sağ tıklayın windowsta, kayıttan yürütme aygıtlarına girin.
    Hoparlör seçin ve yapılandır diyin sağ ve sol hoparlör tam aralıklı seçin.
    Sonra tekrar hoparlör seçili iken özelliklere girin, geliştirmeler gelin ekolayzer ve sanal surround açın anlık mod açık olsun engelleme kapalı.
    ekolayzır ayarını şu şekilde yapın
    ★ASUS N550JK-CN090H KULLANICILARI KULÜBÜ★
    tüm bunlar sonunda düzelmediyse servise.

Bütün ayarları denedim seste donmalar kesik kesik gelmeler mevcut yani son ses açtığımızda. 1.inci söylediğin cümle de şuna dikkat ettim, youtube da bu cihazı test görüntüsünü incelediğimde hardiskin sağda olduğunu düşünüyorum solda değil ama solda da olabilir tam bilmiyorum. ayrıca şöyle bir ses ayarı daha var auidi wizard programı var sistemde onu açtığımda maxxvolume ve maxx treblee özelikllerini kapattığımda sorun gidiyor , açtığımızda ve sesi son ses açtığımızda ses kesik kesik geliyor ve donarak geliyor neyden kaynaklanlandığını anlayamadım.. servisi de götürmek istemiyorum ama götüreceğim galiba

• Ben yarın servise kargo yapıyorum UPS kargo ile.
  • Pc yi alalı 3 hafta çok memnunum ve 3 haftadır şarjı full de geziyorum hiç şarj etmedim ve oyun sırasında performansa alıyorum onun haricinde dengelide kullanıyorum hiç ısınmıyor
    Ayrıca bir sorum var ssd takan oldumu takan olduysa nereye taktı hhd yerinemi yoksa blu ray yerine mi acaba ?
  • Tayfun.O T kullanıcısına yanıt
    Bluray...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun.O

Pc yi alalı 3 hafta çok memnunum ve 3 haftadır şarjı full de geziyorum hiç şarj etmedim ve oyun sırasında performansa alıyorum onun haricinde dengelide kullanıyorum hiç ısınmıyor
    Ayrıca bir sorum var ssd takan oldumu takan olduysa nereye taktı hhd yerinemi yoksa blu ray yerine mi acaba ?

Son seste notebooktan müzik dinlediğinde seste kesintiler oluyor mu kesik kesik geliyor mu? Perşembe servise götürebilirim. bunun bir ayarımı var kafayı yiyeceğim, ses seviyesini düşürdüğümde sorun düzeliyor ama son seste laptoptan dinlemek istediğimde ses kesik geliyor. Artı 4+1 ses sistemini bağlıyorum ve kulaklık takıyorum hiç problem yok ne yapsam acaba fikri olan teşekkürler..

• quote:

Bluray...

Kardeş son seste notebook u test ettiniz mi acaba? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun.O

Pc yi alalı 3 hafta çok memnunum ve 3 haftadır şarjı full de geziyorum hiç şarj etmedim ve oyun sırasında performansa alıyorum onun haricinde dengelide kullanıyorum hiç ısınmıyor

Bluray/DVD yerine SSD takarsanız SSD'den yarı performans alırsınız.Bluray/DVD yuvaları sata II olur genelde.

BU bilgisayarın bağlantı şeklini bilmiyorum ama Sata II ise dediğim gibi SSD den tam performans alamazsınız.En mantıklısı HDD ile değiştirmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur.dulger

quote:

Bluray...

Kardeş son seste notebook u test ettiniz mi acaba? teşekkürler.

Son ses te hiç dinlemedim en son 70 ti dinlediğim heralde eve gidince deyeyim ses kartını güncellemeyi denedin mi hiç
  • bende bi sıkıntı yok seste :/
  • Ses karti guncellenmesi yaptim yani son surum ses kart guncellenmesini yaptim yani duzelmedi son seste kesik geliyor laptopun kendi ses sistemi servise goturmek istemiyorum smdi ugras dur

• D2K kullanıcısına yanıt
    Asusdan n56vz cihazım değişim aldı gold tutturdu para vereceğiz diye para alsam dedim sonra bir baktım fiyatlar uçmuş ne olmuş öyle şimdi ürün isterim diye tutturdum

• onur.dulger O kullanıcısına yanıt
    hocam sen bi revovery yap. hiç güncelleme falan yapma. öyle bi dene. baktın gene aynı öyle ver servise.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Araneida

hocam sen bi revovery yap. hiç güncelleme falan yapma. öyle bi dene. baktın gene aynı öyle ver servise.

Valla kardeşim.. Recovery de yaptıysam olmadı, ses driverleri da güncellesem olmadı. yapacak bir şey yok. aslında laptopun ses sistemi çokta önemli değil, 4+1 ses sistemim var ama niye laptopta ses sorunu olsun servisten kısa sürede nasıl alabilirim. acil lazım şimdi verirsem kaç günde verirler bilmiyorum.
  • Bu ürünü tavsiye ediyormusunuz arkadaşlar ?

Worldpuan dahil 3.283 TL'te alınır mı ? :)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.