Şimdi Ara

★ASUS N550JK-CN090H KULLANICILARI KULÜBÜ★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
630
Cevap
22
Favori
42.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.pcdepo.com/asus-n550jk-cn090h-notebook
  • X-Kerem kullanıcısına yanıt
    ben çok memnunum,tek sıkıntım fişte değilken uyuz gibi çalışması :D
  • Arkadaşlar iyi günler, ben asus N550JK-CN168H kullanıyorum ve bu bilgisayarı alalı 1 ay oldu. Benim ısınma ile ilgili birkaç sorum olacak. Laptop boştayken cpu sıcaklığı 38-45 arası seyrediyor. Full grafik dota2 oynadığımda ise cpu sıcaklığı 75leri görüyor. Bu sıcaklıklar normal mi? Bir de kış aylarında bu sıcaklıklarda. Adana'da yaşıyorum ve yazın çok sıcak oluyor, odada klima açsam da illaki yaz mevsiminin etkisiyle daha da ısınacaktır laptop. Sizce bir sorun teşkil ediyor mu? Garantiye yollayıp baktırmalı mıyım? Ayrıca ısınan kısım klavyenin üst tarafı. En sıcak yer burası oluyor. Fanlar altta bu arada.
  • Arkadaşlar bende memnunum ama; yukarda belirttiğim gibi; ekranda oluşan ışık sızması, hdd ses ve bilgisayarı ilk açtığımda sesin boğuk gelmesi, ses çubuğuyla oynadıktan sonra düzelmesi gibi sorunlar yüzünden servise göndermem can sıkıcı malesef. :(
  • Vr.Cr kullanıcısına yanıt
    evet tek ısınan yer orası zaten...ama sıcaklık değerleri konusunda bi bilgim yok
  • No_Escape N kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. arkadaşlar sıcaklık değerleriyle ilgili yorumda bulunacak kimse var mı?
  • Bende şu modeli almayı düşünüyorumhttp://www.teknosa.com/urunler/125032845/asus-n550jk-cn168h-notebook#product-features

Burada yazılan her şeyi okudum. Herkes farklı bir şeyden şikayetçi. Öğrenciyim, biriktirdiğim parayla alıcam bunu. Uzun zamandır araştırıyorum iki seçenek arasında kalmıştım buna karar verdim. Sorun çıkmaz inşallah :(
  • kuroshure K kullanıcısına yanıt
    Al al ☺️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun logitech f310 gamepad aldim eve gidip deneyecemm

• Arkadaşlar hepinize iyi geceler diliyorum, bende aranıza katıldım ve 05.03.2015 de yani 1 gün önce asus n550jk-cn090h PC notebook aldım. Yalnız notebook 4gb ekran kartlı olması gerekiyor iken Windows R DEYİP dxdiag dan sistem özelliklerine baktığımda ekran kartı 1792 mb diyor. Masaüstünde sağ tuş yapip bağdaştırıcı dediğimde de ayni 1792 mb yazıyor ekran kartı bu ne olabilir Bilgisayarın kutusunda olsun sipariş verdiğim yer olsun 4 gb gözüküyor. bugün asus servis ile online chat yazarak modelini sorduğumda evet ayni model dedi ilkten 4 gb gözükyor sistemde sonra 2 gb olduğunu söyledi açıkça söylemek gerekirse hiç bir şey anlamadım. bunun haricinde siz ses sistemini denediniz mi bir ayarımı var bilmiyorum. altta 4 tane kolon olduğunu ve 4 ünden de ses gelmesi gerekiyor buna bakabildiniz mi en önemlisi şunu sormak istiyorum ben bilgisayarın sesini ve youtube izleyeceğim videonun sesini en sona getirdiğimde seste donmalar mevcut yani ses kesik kesik geliyor. bu neden kaynaklanıyor olabilir ses ayarlarının bir ayarımı var acaba bide ekran kartı sorunu teşekkürler.. (şuanda bunu yazarken bile arada bip sesi geliyor hdd oda galiba. sessiz kullanıyorum şuanda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur.dulger -- 7 Mart 2015; 1:14:21 >

• onur.dulger O kullanıcısına yanıt
    Onur bey şimdi tane tane anlatayım :) Ekran kartımız 2 adet mevcut. Birincisi anakart da gömülü olan intel chipset. dxdiag dan baktığınız 1792mb olan makinanın tasarruf modunda yada sizin bilerek seçtiniğiniz zamanlarda pil tasarrufu açısından kullanılan grafik chipi. nvidia ise bu dxdiag dan senin baktığın ekran sekmesinin yanında ki oluşturucu sekmesinde. 12119mb olarak gözüküyor tabi ki o kadar değil orda bi yanılması var dxdiagın. windowsun kendi sistem özelliklerinden baktığında orda 4gb olarak görürsün zaten. ses sorunununda ise başlat menüsü yanında ki kısayollarda asus console da audio wizard dan ayarlarını yapabilirsin ama ben onu off olarak kullanıyorum daha güzel ses veriyor. eğer arka planda bir program kullanıyorsan ve o da intel chipseti kullanıyorsa anakart kasılıyor ve seste kesilmeler yapiyor photoshop ta başıma geldi. photoshopu sağ tuşla nvidia ile açtığımda youtube dan ses kesilmeleri gitmişti belki o şekilde yardımcı olabilirim. hdd den ara sıra ben burdayım die bi bip geliyor hepimize rahat ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: Araneida

Onur bey şimdi tane tane anlatayım :) Ekran kartımız 2 adet mevcut. Birincisi anakart da gömülü olan intel chipset. dxdiag dan baktığınız 1792mb olan makinanın tasarruf modunda yada sizin bilerek seçtiniğiniz zamanlarda pil tasarrufu açısından kullanılan grafik chipi. nvidia ise bu dxdiag dan senin baktığın ekran sekmesinin yanında ki oluşturucu sekmesinde. 12119mb olarak gözüküyor tabi ki o kadar değil orda bi yanılması var dxdiagın. windowsun kendi sistem özelliklerinden baktığında orda 4gb olarak görürsün zaten. ses sorunununda ise başlat menüsü yanında ki kısayollarda asus console da audio wizard dan ayarlarını yapabilirsin ama ben onu off olarak kullanıyorum daha güzel ses veriyor. eğer arka planda bir program kullanıyorsan ve o da intel chipseti kullanıyorsa anakart kasılıyor ve seste kesilmeler yapiyor photoshop ta başıma geldi. photoshopu sağ tuşla nvidia ile açtığımda youtube dan ses kesilmeleri gitmişti belki o şekilde yardımcı olabilirim. hdd den ara sıra ben burdayım die bi bip geliyor hepimize rahat ol.

Yardımların için öncelikle teşekkür ediyorum. Evet dediğin gibi oluşturucu kısmında ekran kartı özellikleri öyle gözüküyor bunu asus servisin bilmemesi kötü bir durum, Windows sistem ayarlarından nereden 4 gb olduğunu görebilirim peki? ayrıca masaüstüne sağ klik yapıp bağlaştırıcadan baktığımda intel anakarta gömülü olan biri gözüküyor. ses sistemi olayına gelince hiç bir program açık değil iken ve youtube müzik dinlerken ses seviyesi sona getirdiğimde %70 den sonraya artırığımda ses kesik kesik geliyor ve donuyor. bu arada alt tarafta 4 tane kolon ve bu kolonların hepsini çalışıyor patlak vs var mı bilebilirmiyiz bundan dolayı yapıyor olabilir mi acaba bilemiyorum. yarın tekrar deneyeceğim.

çok afedersin şimdi farkettim sistem özelliklerinde çıkmıyormuş. bende ilk aldığım zamanlarda bulamamıştım. Performance Test die bi uygulama indirdim linkini bulamam şimdi googlede arat bi indir. Onu kurduktan sonra hiç bir teste sokmadan system sekmesine tıkla orda senin sisteminin özellikleri çıkacak. This Computer die bi sekme var onun altını takip et bütün özellikleri o This Computer sekmesinde bulacaksın ve orada Video Adapters in altında Description da nvidia ekran kartının belleğini göreceksin. 4095mb yani 4gb. Ses olayını senin gibi irdelemedim bende gayet güzel ses çıkıyor. ama istersen surround test yazarak youtube den arattırarak testlere bakabilirsin. misal left channel dediğinde ses çıkmıyor sa hoparlörde sıkıntı vardır ama ses çıkıyorsa sıkıntı yoktur.
    ★ASUS N550JK-CN090H KULLANICILARI KULÜBÜ★

• quote:

çok afedersin şimdi farkettim sistem özelliklerinde çıkmıyormuş. bende ilk aldığım zamanlarda bulamamıştım. Performance Test die bi uygulama indirdim linkini bulamam şimdi googlede arat bi indir. Onu kurduktan sonra hiç bir teste sokmadan system sekmesine tıkla orda senin sisteminin özellikleri çıkacak. This Computer die bi sekme var onun altını takip et bütün özellikleri o This Computer sekmesinde bulacaksın ve orada Video Adapters in altında Description da nvidia ekran kartının belleğini göreceksin. 4095mb yani 4gb. Ses olayını senin gibi irdelemedim bende gayet güzel ses çıkıyor. ama istersen surround test yazarak youtube den arattırarak testlere bakabilirsin. misal left channel dediğinde ses çıkmıyor sa hoparlörde sıkıntı vardır ama ses çıkıyorsa sıkıntı yoktur.
    ★ASUS N550JK-CN090H KULLANICILARI KULÜBÜ★

Programi Yarin denicem insallah tabi ama dedigim gibi ses olayi kafama takildi simdide yani nasil soylim bilemedim sesi 75 seviyesine kadar actigimda problem yok ama son ses actigimizda sesi dona dona kesik kesik veriyor hani boyle kaset veya cd cLar olurda arabada takilir ya ayni onun gibi keyfimi kacirdi , ses icin dedigin programdan da kolonlari denerim left rigt vs evet. Bakalim yarin yine konusuruz tsk bir istegin vR mi kndine iyi bak sagolsn bu saatte.kurcAgliyorm sabahtan beri

yok hocam ne isteğim olacak eyvallah :) yarın bilgisayarını açtığında buhttps://www.youtube.com/watch?v=Rnlp7Vw3f0I adrese tıkla sen direkt ordan anlarsın hoparlörleri. video da yerde subwooferın ışığı yandığında ses gelmemesi lazım oda sen subwooferi takmadığın için. geri kalan bütün seslerin gelmesi lazım. hadi allah rahatlık versin iyi geceler
  • quote:

yok hocam ne isteğim olacak eyvallah :) yarın bilgisayarını açtığında buhttps://www.youtube.com/watch?v=Rnlp7Vw3f0I adrese tıkla sen direkt ordan anlarsın hoparlörleri. video da yerde subwooferın ışığı yandığında ses gelmemesi lazım oda sen subwooferi takmadığın için. geri kalan bütün seslerin gelmesi lazım. hadi allah rahatlık versin iyi geceler

Tamamdir cok sagol hocam insallah sikinti yoktur, gorusmek uzere tekrar insLlah. Memnun oldum. İyi sabahlar artik diyelim.

• quote:

Kardeşim merhaba ses olayını tekrar test edim dedim hepsinden ses gelmiyor gibi. yani sol taraftan çok ağırlıklı ses geliyor sağ taraftan ses gelmiyor notebook alt kısmı boydan boya kolonlar var orada youtubeta izlemiştim. Sesi full açtığımda ve herhangi bir program açmadığımda ses donuk donuk geliyor kesik kesik geliyor anlamış değilim. yani. acaba hoparlör mü patlamış olabilir servise değişime göndersem mi değişim mi yapıyorlar böyle durumlarda onarım mı yapıyorlar. teşekkürler.. sistemi de şimdi test edeceğim erkran kartı olayını teşekkürler. napalım

• Ekran kartını da test ettiğimde video adapster bölümünde iki farklı ekran kartı gösteriyor toplam memory de 4095 mb olduğunu gösteriyor. Bu oyunlarda falan sistemde olan 2 gb falan görmez sanırım değil mi. teşekkürler.
  • Arkadaşlar herkes kendi laptopunda ses sistemi deneyebilirler mi. herkes son ses açsın.ve kolonlarını test etsin. son ses açtığınızda youtube dan veya başka bir yerden müzik dinlediğinizde seste donmalar oluyor mu ve kesik kesik ses gelmeler oluyor.. Hardiskin dıt sesine de çözüm bulamıcaz herhalde servisten 1 tb 7200 taktırsak mevcut elimizdekiyle değiştirsek ses gelir mi yine. değiştirirlermi bilemiyorm.
    öyle bir sorun yok. Sadece uygulamalar arası geçişte ses seviyesi farkı oluyor ses attırma yada azaltma yapınca düzeliyor.
    Ayrıca bide bugün mouse dondu ve yeniden başlatıncaya kadar çalışmadı. fn f9 ile alakası yok ama. bir iki kerede 4-5 sn lik donma yapmıştı mouse.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.