Şimdi Ara

★ASUS N550JK-CN090H KULLANICILARI KULÜBÜ★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
22
Favori
42.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

beni de kullanıcı kulübüne dahil edebilirsiniz. ürünü kullanmaktayım fakat alacak arkadaşlara çok memnun olmadığımı belirtmek istiyorum, bahsedeceğim sorunlar sadece benim için mi ? geçerli bilmiyorum. diğer kullanıcı arkadaşlar da bilgilendirirse sevinirim.

hdd kullanım anında her zaman olmasa da bazen ses yapıyor, yüksek kapasiteli disklerde oluyor mu bu ?

ekran kartı performansından hiç memnun değilim. belkide ben beceremedim ama, mantık olarak makinada 2 ekran kartı var birisi onboard olan diğeri de 4gb. geforce. normal kullanımlarda board üzerindeki aktif. oyun oynamak için ps4 kullanıyorum, bilgisayarın performansını merak ettiğim için bir defa pes 2015 yükledim lâkin inanılmaz kötü bir kalite vardı. bu benim için çok büyük bir sorun değil ama allah belasını versin diyorum. asus servise ulaşmayı denedim biraz zor oldu ama bir hanım arkadaş çıktı kendisine sordum bu mevcut ekran kartını kapatıp sadece 4gb olanı kullanamıyor muyuz diye, bana "böyle bir işlem yapıldığında mavi ekran hataları ile karşılaşabileceğimi söyledi." neyse dedim. bunada neyse dedim...

benim için en büyük sorun, bilgisayarı HDMI dan tv ye bağladığım zaman (panasonic 800hz led) youtube yüksek çözünürlük video izlerken yada bluray izlemek istediğimde ekran da kırılmalar oluyor Vsync ile denemediğim kalmadı ama bu kadar para ödediğim bir bilgisayarın bu kadar kusuru olmasını kabul edemiyorum. alalı 3 ay falan oldu. meraklısı varsa içinden çıkan kablo bağlama tellerine kadar duruyor 3000tl ye satarım evde atıl halde duruyor.

• Senceru kullanıcısına yanıt
    alınır hocam :)
  • 06reis kullanıcısına yanıt
    çok şükür hiçbir sorun yok :/
  • Benim cihazı verdim servise; beklemediyim şimdi. Ekran kartı performansı süper bence. 128 bit gtx850 iyi bir ekran kartı sonuçta.
  • ipek-siv İ kullanıcısına yanıt
    çok pahalı ipek golddan 3.100e almıştım 14 şubatta şimdi baktım 4300 tl. uygun fiyat beklenmeli bence.
  • ipek-siv İ kullanıcısına yanıt
    vatan'da 3499 lira
  • Arkadaşlar daha düşmez aksine artar fiyatlar dolar fırladı fakat hala fiyatlara yansımadı ayın 15 inden sonra yansıcak büyük ihtimal 3500 den aşağı olmaz büyük ihtimal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gold tan 3100 tl ye almıştım 13.02.2015 te. Servise göndermiştim; sonuçlandı. Cihaz değişimi dediler. Yazılı evrak geldiği gibi Gold a yeni cihazı almaya gideceğim.
  • antichristdf kullanıcısına yanıt
    ne almayı düşünüyosun
  • Arkadaslar ben de bu bilgisayarin N550JK-CN168H modelini aldim bugun. Bir hevesle actim ama touchpad'de fiziksel bir sorun dikkatimi cekti.

Touchpad'in sag alt kosesi yuvasina oturmamis gibi biraz yukari kalkik, sol alt kosesi de aksine iceri gomulu. Bu durum tiklamayi guclestiriyor.

Boyle bir sorunla karsilasan oldu mu hic?
  • No_Escape N kullanıcısına yanıt
    Ayni cihazdan alicam...ayni sikintilarla karsilasirsam ne olacacak diye sordum servise...ayni sekilde yardimci oluruz dediler...ayni sorunlar cikarsa para iadesi isterim en kotu...

• quote:

Orijinalden alıntı: zgrcn

Arkadaslar ben de bu bilgisayarin N550JK-CN168H modelini aldim bugun. Bir hevesle actim ama touchpad'de fiziksel bir sorun dikkatimi cekti.

Touchpad'in sag alt kosesi yuvasina oturmamis gibi biraz yukari kalkik, sol alt kosesi de aksine iceri gomulu. Bu durum tiklamayi guclestiriyor.

Boyle bir sorunla karsilasan oldu mu hic?

evet benimde sol alt köşe içine gömük

• servisten değişim yazısı geldi; bu akşam gidip almayı planlıyorum yeni makinayı. Umarım yine aynı sorunlarla karşılaşmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06reis

merhaba arkadaşlar,

beni de kullanıcı kulübüne dahil edebilirsiniz. ürünü kullanmaktayım fakat alacak arkadaşlara çok memnun olmadığımı belirtmek istiyorum, bahsedeceğim sorunlar sadece benim için mi ? geçerli bilmiyorum. diğer kullanıcı arkadaşlar da bilgilendirirse sevinirim.

hdd kullanım anında her zaman olmasa da bazen ses yapıyor, yüksek kapasiteli disklerde oluyor mu bu ?

ekran kartı performansından hiç memnun değilim. belkide ben beceremedim ama, mantık olarak makinada 2 ekran kartı var birisi onboard olan diğeri de 4gb. geforce. normal kullanımlarda board üzerindeki aktif. oyun oynamak için ps4 kullanıyorum, bilgisayarın performansını merak ettiğim için bir defa pes 2015 yükledim lâkin inanılmaz kötü bir kalite vardı. bu benim için çok büyük bir sorun değil ama allah belasını versin diyorum. asus servise ulaşmayı denedim biraz zor oldu ama bir hanım arkadaş çıktı kendisine sordum bu mevcut ekran kartını kapatıp sadece 4gb olanı kullanamıyor muyuz diye, bana "böyle bir işlem yapıldığında mavi ekran hataları ile karşılaşabileceğimi söyledi." neyse dedim. bunada neyse dedim...

benim için en büyük sorun, bilgisayarı HDMI dan tv ye bağladığım zaman (panasonic 800hz led) youtube yüksek çözünürlük video izlerken yada bluray izlemek istediğimde ekran da kırılmalar oluyor Vsync ile denemediğim kalmadı ama bu kadar para ödediğim bir bilgisayarın bu kadar kusuru olmasını kabul edemiyorum. alalı 3 ay falan oldu. meraklısı varsa içinden çıkan kablo bağlama tellerine kadar duruyor 3000tl ye satarım evde atıl halde duruyor.

dedigin islemi yapmak cok basit ben yapiyorum

oyuna sag tikla varsayila grafik islemciye gel varsayilan grafik islemciyi ayarla ya bas. ordan oyunu sec ve yuksek performansli nvidia grafik sec. uygula kaydet tamam de cik. oldu bitti. bazi oyunlarda sorun cikartiyor vu sekilde duzeltiyoruz ozellikle pes serisinde ve battlefield hardline beta da basima geldi (Pes orjinal degilse ve guncel degilse ekran kartini tanimayabilir orjinal degilse bosuna pcyi kotulemeyin)

• Yeni cihazi aldim...ayni sorunlar bundada mevcut...nasil is yahu? Bu serimi bozuk anasini satiyim...bir daha asus mu aman aman...lanet olsun ya...3000 lira ver kullandigim makinaya bak...

hadi ya :/
  • No_Escape N kullanıcısına yanıt
    Malesef
    İlk acildiginda boğuk ses bende de var ses ayariyla oynayinca geciyo ama takmiyorum yani sorun degil,baska skinti yok :/

• Bu bilgisayarı aldığıma inanılmaz pişmanım...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.