Şimdi Ara

★ASUS N550JK-CN090H KULLANICILARI KULÜBÜ★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
22
Favori
42.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bu bilgisayarı bu gün almış bulunmaktayım. şu an çok memnunum 1-2 online oyun yükledim fps degerim v.s çok iyi zaten ekran hdliginden bahsetmiyicem süper bir ekrana sahip, kasa kalitesi gayet iyi ve klavyede cok kullanıslı ve premium bir görünüme sahip arkadaki ASUS yazısı işıklı ve gayet güzel görünüyor. şarj meselesine gelince yani bu özellikteki bir notebooka göre yeterli bir seviyede yani bana yetiyor açıkçası 3 saat gidiyor 1 saat oyun ve 2 saat internet v.b olmak üzere 3 saat kullandım yeterli görünüyor full hd ekran bir bilgisayara göre neyse iyi forumlar. yakında crysis 3 , Watch Dogs Gibi Oyunları Deneyecegim. İyi Forumlar.
  • S.a Bende 3 gün önce Bu modeli alarak aranıza katıldım.Alır almaz ilk işim format atmak oldu komple :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skyfall44 -- 14 Haziran 2015; 15:09:14 >
  • Herkese selam. Bugun ben de bu urunu mediamarktan siparis ettim. İlk defa bilgisayarim olacak, sorunlarimi size danisacagim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli olsun dostum.Bende medimarktan almistim.En uygun orasiydi cunki :)

• Yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun.

• Sorum msata slotu varmi ssd takilabiliyormu garanti gidiyormu gtx 850m yeterlimi yoksa monsterin msi kasali 17.3 inc abra a7 v3.2 yemi vakayim

• watch_dogs, far cry, crysis, gta v gibi oyunları very high en yüksek seviyede oynuyorum grafikler çok iyi biraz ısınma oluyor ama o hepsi için geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: woolmark

Arkadaşlar dün asus n550jk cn090h serisi modelini aldım. Açılış şartlarını yerine getirdim(3saat şarj, güncelleme etc. ) ses sistemini başarılı buldum açıkcası yanında verdikleri sonic master oldukça da etkili. Yalnız birkaç basit sorunla karşılaştırdım. Öncelikle bugun karşılaştığım bir sorun patarya dolmuyor uyarısıydı. Yorumlara baktım umarım batarya bitince sıfırdan şarj olur. 2.si arkadaşlar görüntü kalitesi için watch_dogs oyununu ultra grafik ve özellklerde test ettim yalnız 2 kere RAM yetersizliği uyarısı ile karşılaştım (ikincil programlar çalışmazken) Sizlerde de böyle bir sorun oluştu mu bilmek istedim

Ekstradan açılışta pcnin otomatik ışıklı olarak klavyeyi test ettiğini biliyorum ama bu klavye ışıkları sürekli kılmak istiyorum özellikle akşam için bunu nasıl ayarlayabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Watch Dogs orjinal ise ve son sürüm ise böyle bir sorun olmamaması gerek. Büyük ihtimalle ilaçlı Watch Dogs'tur o :D. Orjinal bile olsa Watch Dogs sıkıntılı bir oyun. PC den değil oyunun optimizasyonundan kaynaklanıyor. Güncellerseniz sıkıntı düzelebilir.

fn + F4 klavye ışığı arttırma, fn + F3 klavye ışığı azaltma. ışık 3 kademeli zaten.

bataryanız %100 olduğunda dolmuyor yazar, %95 ya da %90 ın altına indiğinde tekrar dolmaya başlar.

yani bataryanız full iken şarja takıp oyun oynadığınızda bataryanın ömrü azalmaz...

umarım cevap verebilmişimdir...

• Arkadaşlar bu cihazı şuanda en uygun nereden alabilirim acaba? Siz nereden almıştınız yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: premiumbeyin

Arkadaşlar bu cihazı şuanda en uygun nereden alabilirim acaba? Siz nereden almıştınız yardımcı olursanız sevinirim

şu anda bilemiyorum ancak benwww.ebrarbilgisayar.com dan aldım 3146 ₺ bonus karta 3 taksit, geçen yaz aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matolimehmet

quote:

Orijinalden alıntı: premiumbeyin

Arkadaşlar bu cihazı şuanda en uygun nereden alabilirim acaba? Siz nereden almıştınız yardımcı olursanız sevinirim

şu anda bilemiyorum ancak benwww.ebrarbilgisayar.com dan aldım 3146 ₺ bonus karta 3 taksit, geçen yaz aldım.

Eyvallah hocam 3300 müş şimdiki fiyatıda

• 9 aydan beri kullanıyrumm cok memnunummm
  • arkadaşlar windows 10 a yükseltme bildirisi bana gelmedi içinde gelen windows u kullanıyorum sorun benim bilgisayarda mı yoksa gelmeyecek mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonelyess

arkadaşlar windows 10 a yükseltme bildirisi bana gelmedi içinde gelen windows u kullanıyorum sorun benim bilgisayarda mı yoksa gelmeyecek mi

otomatik güncellemeler açık değilse gelmeyebiliyor diye duydum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lonelyess

arkadaşlar windows 10 a yükseltme bildirisi bana gelmedi içinde gelen windows u kullanıyorum sorun benim bilgisayarda mı yoksa gelmeyecek mi

otomatik güncellemeler açık değilse gelmeyebiliyor diye duydum

Teşekkür ederim cevap için bende otomatik güncelleştirme açık yoğunluk nedeniyle de bilgisayarı 1 aydır bilgisayarı açamıyordum süresi geçmemiştir umarım
  • Merhabalar,ürünü alalı 1 hafta civarı oldu benimde.Şimdilik tek sorun hddden gelen ara sıra cızırtılar olarak gözüküyor o da 5400 rpmden olsa gerek.Onun dışında bir problem yok ama ürünü ssd ile kullanmanın gerekli olduğunu düşünüyorum.Aksi halde o yüksek donanımını (16 gb ram,i7 4700 hq)performansa tam olarak dönüştüremiyor gibi geliyor bana.Hdd yüzünden gelen seslerden de kurtulmuş olursunuz böylece.
  • MadEagle06 M kullanıcısına yanıt
    Takılabilir hocam.Asus teknik servis takıyor,ama eğerki ben yaparım diyorsanızda garantilik bi işlem olduğunda hddyi tekrar yerine takar öyle gönderirsiniz garantiye.Ekran kartına gelince gtx850m fena olmayan bir kart ama bu bilgisayar daha çok multimedya bilgisayarı.Ama yinede iyi oyun performansı alabilirsiniz tabi.Bu bilgisayarın esas avantajları ise ses sistemi ve hoş kasasıdır(monster ve msi bu kasanın yanında halt etmiş)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: woolmark

Arkadaşlar dün asus n550jk cn090h serisi modelini aldım. Açılış şartlarını yerine getirdim(3saat şarj, güncelleme etc. ) ses sistemini başarılı buldum açıkcası yanında verdikleri sonic master oldukça da etkili. Yalnız birkaç basit sorunla karşılaştırdım. Öncelikle bugun karşılaştığım bir sorun patarya dolmuyor uyarısıydı. Yorumlara baktım umarım batarya bitince sıfırdan şarj olur. 2.si arkadaşlar görüntü kalitesi için watch_dogs oyununu ultra grafik ve özellklerde test ettim yalnız 2 kere RAM yetersizliği uyarısı ile karşılaştım (ikincil programlar çalışmazken) Sizlerde de böyle bir sorun oluştu mu bilmek istedim

Ekstradan açılışta pcnin otomatik ışıklı olarak klavyeyi test ettiğini biliyorum ama bu klavye ışıkları sürekli kılmak istiyorum özellikle akşam için bunu nasıl ayarlayabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Watch Dogs orjinal ise ve son sürüm ise böyle bir sorun olmamaması gerek. Büyük ihtimalle ilaçlı Watch Dogs'tur o :D. Orjinal bile olsa Watch Dogs sıkıntılı bir oyun. PC den değil oyunun optimizasyonundan kaynaklanıyor. Güncellerseniz sıkıntı düzelebilir.

fn + F4 klavye ışığı arttırma, fn + F3 klavye ışığı azaltma. ışık 3 kademeli zaten.

bataryanız %100 olduğunda dolmuyor yazar, %95 ya da %90 ın altına indiğinde tekrar dolmaya başlar.

yani bataryanız full iken şarja takıp oyun oynadığınızda bataryanın ömrü azalmaz...

umarım cevap verebilmişimdir...

tuş ışıkları için teşekkürler :)

Evet denediğim oyunların hepsi orjinaldir (steam) bahsettiğim sorunla bir daha karşılaşmadım. :)

Denediğim oyunlar; The Witcher 2 Assassins of Kings Enhanced Edition, Grand Theft Auto 5, Watch_Dogs, Batman: Arkham Origins olarak güncelliyorum yakın zamanda Batman: Arkham Knight oyunu ile de grafikleri test edeceğim

• https://store.donanimhaber.com/cf/55/1f/cf551fb365fecc6a1533e89bd4016f6d.PNG

Arkadaşlar,pcye ısınma testi uyguladım.1 saat en yüksek ayarlarda cs go oynadım.Valla sıcaklığın 90 ları geçmesi beni biraz tereddüt etti.Soğutma sistemine güveniyordum bu pcnin.90+ sıcaklık pcnin performans düşürmesine neden olabilir.100 ve üstü kapanmaya neden olabilir zaten.Anlaşılan soğutucu yolundu göründü bize.Soğutucu önerebilecek varmı?

• mrb arkadaslar bende bu modeli inceliyorum almak için fakat fiyatlar heryerde çok farklı

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_ASUS-N550JK-CN090H-15-6-in%C3%A7-Core-i7-4700HQ-Geforce-GTX850M-16-GB-1-5-TB-Windows-8-1-Notebook,103452,504927,1412289.html?langId=-14

https://www.pcdepo.com/asus-n550jk-cn090h-notebook

http://www.gold.com.tr/asus-n550jk-cn090h-notebook_u

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n550jk-core-i7-4700hq-24ghz-16-gb-1tb-156-4gb-w8-notebook-bilgisayar.html#ozellikler

aynı model değil mi bunlar ben mi yanlış görüyorum

ve son olarak bu modeli bu paraya gözü kapalı alabilir miyim değer mi ne dersiniz

teşekkur ederim şimdiden

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.