İyi Günler, Laptopuma asus değişim verdi ve şu an aldığım vatan bilgisayar mağazasında lenovo y50-70 mevcut değil acaba ikisinin özelliklerine bakarak n550jk alsam nasıl olur fikirlerinizi almak istiyorum.
Asus N550JK-CN166H: Intel 4700HQ 16 gb RAM 4 gb paylaşımsız Nvidia GTX850M ekran kartı 1 TB Hard disk
Lenovo Y50-70 59-432245: Intel 4710HQ 16 gb RAM 4 gb Paylaşımsız Nvidia GTX860M DDR5 1 TB Hard disk
Yanıtlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar!
Lenovoda ısınma oluyor diyorlar, Asus daha mantıklı bir tercih bence
mrsheitan
kullanıcısına yanıt
gtx860m ile gtx850 performans farkı çok var mı? yani aralarında fiyat farkı yok zaten 3 tl mi ne farkediyor ama performans bakımından tam emin değilim
ICass
kullanıcısına yanıt
performans farkı var evet, min %15-20 fark var. ama o ekran kartını monster yada msı da bak derim. lenovo yanlış adres (bahsettiğimiz performans aralığı için konuşuyorum)
mrsheitan
kullanıcısına yanıt
tamam iyi güzel haklısın da vatan bilgisayar bana fatura tutarı kadar değişim çeki verecek ve monster veya msi bakma şansım yok vatanda çok pahalı. önceki laptopum n550jv ve bence seride sorun var bu yüzden seriyi değişmek istiyorum bu yüzden üst modeller bakıyorum bu laptopların fıyatına yakın
MSI da 850m ekran kartlı model bile 4100 lira. MSI GE60 APACHE modeline baktım, alternatif olabilir ama pahalı. sadece vatan için bakıyorsan LENOVO Y50-70 ordaki en mantıklı seçenek gibi duruyor.
şöylede bir durum söz konusu, bunu da sor gerekirse ısrar et bence; değişim raporun yada onayın var ise ücret iade etmek zorundalar, ben olsam ücret iadesini alırdım, 860m olan modeli ucuz olan yerden bakardım. 300-400 lira fark ediyor. eğer bunu yapabilirsen 256gb da SSD alırsın, aldığın notebooka takarsın. bence mantıklı :) bi dene derim
yani bende internetten yasalara bakmıştım müşteriye dayatılamaz seçimlik hakları vardır diyor ama özel sebeplerde vardı onun için sanırsam ve internette nova bilgisayar felan ben bilmiyorum oralar nasıl ben orjinal kendi servis garantisi olmasından yanayım o yüzden baktığım coğu laptop zaten bu fiyat aralığına geliyor vatandır teknosadır bu gibi mağazalarda
ICass
kullanıcısına yanıt
apple almıyosun ki.. diğer markaların hepsi TR garantili, nerden alırsan al aynıdır. (istanbul bilişim hariç ) zaten TR ürünü olup olmadığını klavyeden anlarsın. TR Q klavye ise distribitör kanalıyla gelmiştir sıkıntı yaşamazsın.
distribütor garantisiyle orjinal garantiyi kastediyorum ben her yer garanti verir de asıl firmanın kendi verdiği servis dah iyidir her zaman
Bence Asus almalısın
UP
Asus kalitesi bir başka ben olsam asus seçerdim ayrıca lenovo fırın gibi ısınıyormuş oyunda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme