Şimdi Ara

ASUS N550JV-CN239H vs LENOVO Y50-70 59-432245

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    En sonunda n550jv-cn239h laptopuma asus değişim hakkını verdi ve benim de araştırmalarım sonucu seride sorun olabileceği kanısına vardım. Tanıdıklarıma danışarak model değişme fikri aklıma yattı gibi oldu ve lenovonun y50-70 59-432245 modeli aklıma yattı acaba bu modeli kullanıp bana eksilerini söyleyebilecek olan var mıdır? Yoksa n550jv-cn239h ın aynı modelle değişimini mi almalıyım hangisi daha mantıklı bi seçenek olur fiyat özellik kalite olarak karşılaştırırsak.
    ASUS N550JV-CN239H:
    12 GB RAM
    GT750M EKRAN KARTI(4 GB)
    İNTEL İ7 4700HQ İŞLEMCİ
    1 TB HDD(5400RPM)
    HD EKRAN
    LENOVO Y50-70 59-432245:
    16 GB RAM
    GTX860M DDR5 EKRAN KARTI(4 GB)
    İNTEL İ7 4710HQ İŞLEMCİ
    1 TB SSHD(5400RPM)
    HD EKRAN

Yanıtlarınız için teşekkürler

• Ekran kartından dolayı lenovo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lenovo onde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam. ben şu an lenovo y580 kullanıyorum. çok memnunum yaklaşık 2.5 yıl oldu ve hiçbir sorunu çıkmadı ve her istediğim oyunu oynadım. ssd sayesinde hiç beklemedim ve kasmadı. 12 sn de açılıyor ayrıca. yani al derim kısaca. asus ısınmıyor diyolar doğru tamam ama lenovo da ısınmıyor çok fazla. dedim ya her türlü istediğim oyunu oynadım hiçbir sıkıntı yaşamadım daha. 8 saat rome 2 oynayınca bile sıkıntı olmadı mesela. kasa dandik değil ayrıca bikaç kere düşürdüm hatta ve sorun çıkmadı. tavsiye ederim özellikleri çok daha iyi.
    tamam ekran kartı daha iyi de ondan ziyade ssd si var. ssd çok daha önemli. kesinlikle lenovo
  • Asus al bence

• quote:

Orijinalden alıntı: ICass

İyi Günler
    En sonunda n550jv-cn239h laptopuma asus değişim hakkını verdi ve benim de araştırmalarım sonucu seride sorun olabileceği kanısına vardım. Tanıdıklarıma danışarak model değişme fikri aklıma yattı gibi oldu ve lenovonun y50-70 59-432245 modeli aklıma yattı acaba bu modeli kullanıp bana eksilerini söyleyebilecek olan var mıdır? Yoksa n550jv-cn239h ın aynı modelle değişimini mi almalıyım hangisi daha mantıklı bi seçenek olur fiyat özellik kalite olarak karşılaştırırsak.
    ASUS N550JV-CN239H:
    12 GB RAM
    GT750M EKRAN KARTI(4 GB)
    İNTEL İ7 4700HQ İŞLEMCİ
    1 TB HDD(5400RPM)
    HD EKRAN
    LENOVO Y50-70 59-432245:
    16 GB RAM
    GTX860M DDR5 EKRAN KARTI(4 GB)
    İNTEL İ7 4710HQ İŞLEMCİ
    1 TB SSHD(5400RPM)
    HD EKRAN

Yanıtlarınız için teşekkürler

lenovo her türlü daha iyi parça kalitesi olarakda asus tercih edilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: herod13

selam. ben şu an lenovo y580 kullanıyorum. çok memnunum yaklaşık 2.5 yıl oldu ve hiçbir sorunu çıkmadı ve her istediğim oyunu oynadım. ssd sayesinde hiç beklemedim ve kasmadı. 12 sn de açılıyor ayrıca. yani al derim kısaca. asus ısınmıyor diyolar doğru tamam ama lenovo da ısınmıyor çok fazla. dedim ya her türlü istediğim oyunu oynadım hiçbir sıkıntı yaşamadım daha. 8 saat rome 2 oynayınca bile sıkıntı olmadı mesela. kasa dandik değil ayrıca bikaç kere düşürdüm hatta ve sorun çıkmadı. tavsiye ederim özellikleri çok daha iyi.
    tamam ekran kartı daha iyi de ondan ziyade ssd si var. ssd çok daha önemli. kesinlikle lenovo

öncelikler cevaplar için herkese teşekkür ederim
    benim araştırmalarımda lenovonun dayanıklılık olarak baya sağlam bi firma olduğunu buldum ve özellikleri bu bilgileri göz önüne alırsak fiyat olarakta gayet iyi ancak aklıma takılan bir nokta oldu genelde ekran menteşesi bu tarz olan laptopların menteşeleri çatlıyor veya kırılıyor ve kullanıcı hatası raporu verebiliyorlar bu modelin de tasarım olarak sanki dayanıksızmış hissi veriyor acaba sorun çıkartır mı bu ekran modeli
    https://store.donanimhaber.com/11/68/c2/1168c2779732a4aae123ba6e71e969a3.jpg
     ASUS N550JV-CN239H vs LENOVO Y50-70 59-432245

• Kesinlikle lenovo

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9808

• bence de sıkıntı çıkmaz. arkadaşımda acer var plastik malzeme şu ana kadar bi tek onda gördüm menteşe kırılması. zaten hor kullanmazsan bişey olmaz :)
  • bence düşünmeden lenovo al bende ilk fırsatta öyle yapacağım ki şu an lenovonun 2010 yılında çıkan bir laptounu kullanıyorum şu ana kadar bilgisayarı kendi sakarlığım yüzünden 6-7 defa düşürmüşümdür hiç bir şey olmadı yani kalitesiz gibi duruyor ama değil ısınma sorununa gelince benim elimde olan lenovo inanılmaz ısınıyo oyunlarda ama oyundan çıktıktan en fazla 5dk sonra soğuyor ama ısınınca kapanma gibi problemleri hiç olmadı bende. Bu pcdede büyük ihtimal böyle ama soğutucuyla kullanılırsa bir şey olmaz ve garantisi bittikten sonra düzenli aralıklarla içini açıp temizlemen lazım.Uzun lafın kısası aslan alacaksan yemine katlanacaksın
  • Lenovo daha güzel bir kasa tasarımına sahip lenovo al
    http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y5070-59-432245-notebook?keyword=Y50-70
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.