Şimdi Ara

ASUS N550JV-CN240H Hakkında Görüşlerinizi Almak İstiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ASUS N550JV-CN240H Notebook modelini almayı düşünüyorum.Forumda bu notebook hakkındaki diğer konularıda okudum.Almadan önce son bir kez sizlere danışmak istiyorum.Özellikle bu notebook modelini kullanan arkadaşların görüşlerini merak ediyorum.Nasıl memnunmusunuz bu notebook'tan?Tavsiye edermisiniz?Ayrıca bu modeli aldığımda kutudan çıkardıktan sonra ilk nereleri kontrol edeyim.Özellikle kutuyu açtıktan hemen sonra cihazın bir sorunu olup olmadığını anlamak için hangi testleri yapmalıyım.Özetle nelere dikkat etmeliyim.Fikirleriniz benim için çok önemli Yardımlarınız ve anlayışınız için şimdiden Teşekkürler.İyi Forumlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel görünen bir çöp. Ssd takar isen iyi ama pili de kötü.

• gholen kullanıcısına yanıt
    12 mayıs
  • Ahaha geç olsun güç olmasın

• gholen kullanıcısına yanıt
  • Cevabınız için teşekkürler hocam ...Önemli olan niyet Bu Asus modelini araştırmalarım sonucunda gereksiz derecede fiyatını pahalı buldum.En önemliside ekran kalitesi kötü bir notebook.Ekranı solgun.cihazı kullananlarda bu konuda hem fikir.Benim için en önemli etkenlerden biri ekran kalitesiydi.Acer Aspire V3-772G(GTX760 ekran kartı) modelini aldım ve çok memnunum...Özellik olarakta bu Asus modelinden çok daha üstün bir cihaz. Acer'ın 17.3" olmasıda benim için diğer bir avantajı.15.6" ekran biraz küçük geliyordu kullanım amaçlarıma.Neyse konuyu aylar sonra hortlatmış olduk bu vesile ileİyi Forumlar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.