Şimdi Ara

Asus N550JV Kullanıcıları + Kutu Açılım ve İnceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
8
Favori
57.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Speakerlar çok güzel görünüyor ayırlı olsun
  • Arkadaşlar şarjı ne kadar gidiyor acaba?
  • Eğer üzerinde ki delik gibi görünen şeylerden bahsediyosanız onlar hoparlör değil bende ilk fotoğrafın da hoparlör sandım fakat alınca farkettim :) Tamamen üzerinde ki tasarım o.

Şarj konusun da çok memnunum özellikle haswell olması gerçekten etkiliyo pil de gömülü içinde ayrıca belirteyim. Sadece internette dolaşarak 3.5-4 saate kadar kullandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brosfer

Eğer üzerinde ki delik gibi görünen şeylerden bahsediyosanız onlar hoparlör değil bende ilk fotoğrafın da hoparlör sandım fakat alınca farkettim :) Tamamen üzerinde ki tasarım o.

Şarj konusun da çok memnunum özellikle haswell olması gerçekten etkiliyo pil de gömülü içinde ayrıca belirteyim. Sadece internette dolaşarak 3.5-4 saate kadar kullandım.

Teşekkür ederim hocam, bir de incelemenin ilk sayfasında kullanılan malzemeden dolayı notebookun yüzeyinin yıpranabileceğinden söz edilmiş, kaplama bu kadar kötü mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

quote:

Eğer üzerinde ki delik gibi görünen şeylerden bahsediyosanız onlar hoparlör değil bende ilk fotoğrafın da hoparlör sandım fakat alınca farkettim :) Tamamen üzerinde ki tasarım o.

Teşekkür ederim hocam, bir de incelemenin ilk sayfasında kullanılan malzemeden dolayı notebookun yüzeyinin yıpranabileceğinden söz edilmiş, kaplama bu kadar kötü mü?

Bu herkese göre değişir ben biraz sert kullanırım bilgisayarımı ondan dolayı dış kasası benim için iyi olmalıdır. Dışarıdan alüminyum gibi gözükebilir fakat dokunduğunuz da direk plastik hissiyatını farkediyosunuz. Plastik-alüminyum karışımı. Ama sağa sola çarpma-sürtme çizilme direk kendini gösteriyo..

• Arkadaşlar fan sesleri ne durumda. Eger makine cok sessizse alacagim ama ultra bir sessizlik ariyorum. Muzik prodüksiyon islerinde kullanilacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **unknown** -- 4 Kasım 2013; 15:15:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İncelemenizi okumustum ben de laptopu almadan once ama aldigim gun L tusunda yapiskanlik vardi. Servise gonderdigimde L tusunun arkasinda sari lekeler bulmuslar ve sivi temasi oldugunu soyleyip benden 280 lira talep ettiler yepyeni laptop icin. Hala asus teknik servisiyle ugrasiyorum.

Alacak herkesin tus takimini kontrol etmesini oneririm.

• sadecenotebook üzerinden dün sipariş verdim yarın elime geçicek makine cn127h modeli sonuçları aldıktan sonra sizinle paylaşırım :)
  • Brosfer kullanıcısına yanıt
    kardeş oyun oynarken fandan çıkan sıcak hava ekrana geliyor mu ?
    birde bazı yerlerinde boya atması var demişsiniz acaba bu kusurlu yerlerin resimlerini ekleme şansınız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wert95

kardeş oyun oynarken fandan çıkan sıcak hava ekrana geliyor mu ?
    birde bazı yerlerinde boya atması var demişsiniz acaba bu kusurlu yerlerin resimlerini ekleme şansınız var mı?

Sıcak hava ekranın yarısına kadar geliyo.
    https://www.dropbox.com/s/w6oigpusnv58k7o/IMAG0195.jpg
  • selam arkadaşlar ben bu bilgisayarı yeni aldım alalı bir hafta olmadı klavyede sıkıntılar var bazı tuşlar bastığımda acayip sesler çıkarıyo R tuşu mesela sanki bitarafı boşluktaymış gibi çat çut ediyo acayip canımı sıktı bu durum ne yapmamı önerirsiniz götürsem değişim felan yaparlar mı bi hafta dolmadı diye
    gold dan aldım bilgisayarı
    böyle sorun yaşayan var mı başka acaba
    hafta sonu götürmeyi düşünüyorum ne dersiniz
  • Brosfer kullanıcısına yanıt
    Dostum fan sesi cok sessiz bir ortamda bariz.belli oluyor mu yoksa gayet sessiz mi calisiyor bu benim icin onemli yanitlarsan sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: **unknown**

Dostum fan sesi cok sessiz bir ortamda bariz.belli oluyor mu yoksa gayet sessiz mi calisiyor bu benim icin onemli yanitlarsan sevinirim

Oyun oynadığım da 15 dk sonra fanlar hızlanmaya başlıyo buda haliyle ses yapıyo. Fakat normal kullanım da 0 ses

quote:

Orijinalden alıntı: X/ars\X

selam arkadaşlar ben bu bilgisayarı yeni aldım alalı bir hafta olmadı klavyede sıkıntılar var bazı tuşlar bastığımda acayip sesler çıkarıyo R tuşu mesela sanki bitarafı boşluktaymış gibi çat çut ediyo acayip canımı sıktı bu durum ne yapmamı önerirsiniz götürsem değişim felan yaparlar mı bi hafta dolmadı diye
    gold dan aldım bilgisayarı
    böyle sorun yaşayan var mı başka acaba
    hafta sonu götürmeyi düşünüyorum ne dersiniz

Fabrika çıkışlı problemdir klavye ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım vakit geçmeden garantiye götürmeni tavsiye ederim muhtemelen değiştireceklerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brosfer -- 8 Kasım 2013; 12:06:13 >

• bilgisayar dün elime ulaştı beklediğimden daha iyi performans veriyor akşama crysis 3 ultrada deneyeceğim.

çok ufak boya hataları var ama uzaktan gözle görülecek bir şey değil

fan konusuna gelirsek çok ama hiç bir ses olmayan ortamda azda olsa ses geliyor

normal kullanımda hiç bir ses duymuyorsunuz, müzik falan derken hiç bir şey belli olmuyor.

hdmi ile bagladım o da sorunsuz şuan görüntü gayet iyi.
  • Merhaba bende teknosadan http://www.teknosa.com/urunler/125032669/asus-n550jv-cn240h-notebook indirimden 2 adet aldım. Öyle olunca 300.00 TL daha düştü fiyatı indirim çekinden. Yukarda bir arkadaşın bahsettiği gibi siyah kasalı delikli olanlardan değil ilk bir hafta gayet mutlu kullanıyordum 7. gün çizim yaparken kullandığım program yanıt vermiyor diyerek kapandı. Sonra tekrar açtım programı randıman alamadığımı farkettim. Ekran kartını Nvidia kontrol panelinden ayarlarına bakayım dedim "Şu anda Nvidia gpu ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz hatası " ile karşılaştım. Driverları kontrol ettim yeni sürümünü yükledim düzeltmeyi beceremedim. 07/11 Perşembe günü Asus Servisine gönderdim 08/11 günü geri aradılar arızayı anlatırmısınız diye. Servisin oldukça ilgili olduğunu düşünmeye başladım.

Bilgisayarın 7.gün bozulması can sıkıcı tabi bir benim gibi Makina Müh. olup iş yapıyorsanız. Şimdi servisten haber bekliyorum. Geldiği zaman bende ssd takmayı düşünüyorum. Servis sonucunu alırken öğreneceğim Garanti mevzunu.
    Bilgisayar gelince siyahın resimleri çekip ekleme yaparım.

• quote:

Burada anlatmış inceleyebilirsiniz. O SLI daha rahat çıkarılıyo bunda biraz teknik olarak bilgi sahibi olmanız gerekli ama çok zor bir şey değil video izleyerek halledebilirsiniz.
    http://www.enpedi.com/2013/03/asus-n56v-serisi-ssd-terfisi.html

O video benim teşekkürler aynı seri sayılırız birşey sormak isteyen varsa yazabilir

• Merhaba

bende N550JV modeli mevcut. mevcut optik sürücüyü söküp AKasa N.stor ODD kızak vasıtasıyla Corsair FS 128 GB SSD taktım. Akasayı takmak baya bir zorladı. Akasanın üst kapağını çıkarmak zorunda kaldım ki kızağa otursun.. Bu şekilde yapmama bile rağmen akasa n.stor yüksek bile kaldı ve bu da kapağın çok hafif esnemeli olarak kapanmasını sağladı. Ancak optik sürücünün ön kapağı akasaya uymadı. optik sürücünün kapağındaki bir çıkıntı kısa kaldı. başka slim ODD araştırdım ama hepsi 13mm. şimdi ssd nin önü kapaksız ve hem toz girme ihtimali hemde estetik olarak hoş durmuyor. olmazsa fotoğrafını çekip gönderebilirim.

bu konuda ne yapabilirim, başka bir notebook optik sürücü kapakmı baksam yoksa ne yapmamı tavsiye edersiniz ?

birde, aygıt yöneticisinde aşağıdaki aygıtlar sarı ünlem olarak gösteriyor. asusun sitesinde bu driverlar yok. işletim sistemim win 8.1 pro

SM Bus Controller (PCI\VEN_8086&DEV_8C22&SUBSYS_11CD1043&REV_04)
    PCI Simple Communications Controller (PCI\VEN_8086&DEV_8C3A&SUBSYS_11CD1043&REV_04)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesme$eker -- 21 Kasım 2013; 0:57:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kesme$eker

Merhaba

bende N550JV modeli mevcut. mevcut optik sürücüyü söküp AKasa N.stor ODD kızak vasıtasıyla Corsair FS 128 GB SSD taktım. Akasayı takmak baya bir zorladı. Akasanın üst kapağını çıkarmak zorunda kaldım ki kızağa otursun.. Bu şekilde yapmama bile rağmen akasa n.stor yüksek bile kaldı ve bu da kapağın çok hafif esnemeli olarak kapanmasını sağladı. Ancak optik sürücünün ön kapağı akasaya uymadı. optik sürücünün kapağındaki bir çıkıntı kısa kaldı. başka slim ODD araştırdım ama hepsi 13mm. şimdi ssd nin önü kapaksız ve hem toz girme ihtimali hemde estetik olarak hoş durmuyor. olmazsa fotoğrafını çekip gönderebilirim.

bu konuda ne yapabilirim, başka bir notebook optik sürücü kapakmı baksam yoksa ne yapmamı tavsiye edersiniz ?

birde, aygıt yöneticisinde aşağıdaki aygıtlar sarı ünlem olarak gösteriyor. asusun sitesinde bu driverlar yok. işletim sistemim win 8.1 pro

SM Bus Controller (PCI\VEN_8086&DEV_8C22&SUBSYS_11CD1043&REV_04)
    PCI Simple Communications Controller (PCI\VEN_8086&DEV_8C3A&SUBSYS_11CD1043&REV_04)

TÜrkiye de bulabilir misiniz bilemiyorum fakat bu parça işinizi görecektir.
    http://hddcaddy.com/en/asus-hdd-caddy/415-asus-n550-n550jv-hdd-caddy.html
    Montajı için aşağıda ki videoyu izleyebilirsiniz.
    http://www.youtube.com/watch?v=E2MRiHuGF_E

Sürücüler konusunda karşılaşmadığım için kesin bir şey diyemem fakat ben ilk yanında gelen sistemde driver sıkıntısı çektim ekran kartı ve ses sürücülerin de formattan sonra elle kıurduğum da sıkıntı çıkarmadı. Sizin probleminiz ya ondan dolayı veya 8.1 ile ilgili olabilir. Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa iyi olur veya forumun diğer konuların da bunu araştırmanı öneririm.

• ODD için teşekkürler bu tam uyumlu sanırım. Asusun kendi ürünü değil galiba, değil mi ?

peki F tuşlarındaki klavye aydınlatmasını açma - kapama ile touchpadi devre dışı bırakan tuşlarda çalışmıyor bende. Fn ile F3-F4-F9. sizde çalışıyormu ve sizin işletim sisteminizi sanırım win 8 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kesme$eker

ODD için teşekkürler bu tam uyumlu sanırım. Asusun kendi ürünü değil galiba, değil mi ?

peki F tuşlarındaki klavye aydınlatmasını açma - kapama ile touchpadi devre dışı bırakan tuşlarda çalışmıyor bende. Fn ile F3-F4-F9. sizde çalışıyormu ve sizin işletim sisteminizi sanırım win 8 ?

Orjinal ürünü olucağını sanmıyorum. FN fonksiyonların da sıkıntı yok muhtemelen sürücü sıkıntısıdır. Sürücüyü aygıt yöneticisinden kaldırıp tekrar kurarsanız düzelecektir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.