Bildirim
asus n550jx-cn044d 2710 tlye aldım..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende aldim hayirli olsun bu arada, sen onu sorun yapmada dua edelim pc ler sagsalim gelsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Garanti bozulmaz yalnız taktığın ürünün pc de yol açtığı herhangi bir sorun olduğunda garanti o zaman zararı karşılamaz sende böyle bir sorunla karşılaştığında eski donanımlarını geri takıp yollarsın anlamazlar ama vidalarını nazikçe aç zedelenmesin. -
quote:
Orijinalden alıntı: irfn
arkadaşlar pcyi bügün 2710 tl ye aldım. muhtemelen 14 gün sonra gelecektir pcdepoden dolayı..
Cihazda hdd 5400 rpm bulunduğum yerde asus servis yok ssd yi nasıl taktırabilirim bildiğim kadarıyla kendimiz takınca garanti dışı kalıyordu..
Hocam o fiyata nasıl aldınız şuan 3000 lira olarak gözüküyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 11 e kadar indirim vardı.. Malesef 11 den sonra artıyor yarın 9 gibi tekrar bakın belki düşer tekrar
quote:
Orijinalden alıntı: smhyldz41
Bende aldim hayirli olsun bu arada, sen onu sorun yapmada dua edelim pc ler sagsalim gelsin
Benim aklım MSIlarda kaldığı içinn pek içime sinmedi ama nasip buymuş :) sen aldığına memnunmusun?
Valla cok memnunum msi 293xtr yi 3300 e almistim. Para iadesi aldim, simdi 600 tl farkla ssd bide hdd caktimi benim eski msi dan daha iyi hemde asus farkiyla
canımı bu bilgisayarda iki şey sıkıyor.. Biri Hdd ikinci bir slotu olmamasından dolayı, ikincisi ekran kartının ddr3 olması ama fiyatına göre uygun yinede dolar böyle uçmuşken :D
ssd olarak ne düşünüyorsun? -
Ssd icin acele etmeyi dusunmuyorum o yuzden arastirmadim. Slot olmasin optik surucu yerine takariz. Zaten ddr3 ile ddr5 arasindaki farki dusunecek adam gidip bu laptopu almaz bence fark edemeyecegimiz kadar az bir fark olacak...
Hocam fiyatı 3800 e çekmişler ,böyle saçma firma olamaz vallahi 1 günde bu kadar oynama olmamalı.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bütün sitelerde yükselmiş garip :D tetramarket miydi neydi buraya paraleldi fiyatlar hepsi uçmuş istanbulbilişimde dahil acaba dolar pahalı olacağını mı bi yerden öğrendiler??? -
Hocam aldıgınız bilgisayarlara ssd takarken dikkat edin. Coğu bilgisayarda olduğu gibi hdd ve ram bölgesinin kapağı ayrıysa garanti dısı kalmaz. Fakat alt kapak tek parça ise, yani birsey takıp cıkarmak için alt kapağı komple sökmek gerekiyorsa bilgisayarınız garanti dısı kalır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihtimall -- 28 Ekim 2015; 23:50:46 >
Merhabalar, ben de bu bilgisayarı düşünüyorum ama fazla yorum bulamadım hakkında. Siz memnun musunuz, önerir misiniz?
Şuan fiyatı ebrar bilgisayarda 2200 civarında diye biliyorum.o fiyata çok aşırı oyuncu değilseniz ve illa ultra veya very high oynucam ben demiyorsanız çok iyi bir seçim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X