Bildirim
Asus K53TA A43300 dizüstü bilgisayar SATURN'de 899 TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bugün bende gittim koskoca büyük bina bomboş 3 kat aşağıda saturn var ve fiyatları diğer saturn'lerden bile pahalı -
ben bugün bilgisayar almak üzere pek çok yere uğradım
taksim saturn ve mecidiyeköy saturn e de uğrama imkanım oldu. fiyatlar standart zaten tüm mağzalarda yalnız söz ettiğim bilgisayar diğer mağzalarda yok henüz. ve fiyatı çok makul geldi bana
araştırdım daha öncede mediamarkt vermiş aynı fiyata kapış kapış gitmiş
ilgilenenler için eski konu:
http://forum.donanimhaber.com/m_54929456/mpage_1/key_/tm.htm -
gayet kullanis fp urunu cihaz tavsiye ederim -
sadece world e 10 taksit yapıyormuş peşin fiyatına :( -
Kız arkadaşa aldık güzel cihaz. Eski kampanyadan . Mm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: invisible
Kız arkadaşa aldık güzel cihaz. Eski kampanyadan . Mm
ekran kartını manuel olarak açıp kapatabiliyor musunuz? -
pazartesi gittim satürn mecidiyeköye, var hala ellerinde 15-20 adet kadar. -
Yanlış işlemci sebebiyle ekran kartları dual olarak kullanılamıyor galiba. Alınmalı mı bu bilgisayar? Oyun oynamak için alacağım, öyle full grafikte oynamak falan gibi amaçlarım yok, öyle bir bilgisayarı isteyecek kadar param da yok. Ekran kartı 540m seviyesinde gibi duruyor. Bu fiyata daha iyi bir örnek var mıdır? -
Stok durumu hakkında bilgilendirecek var mı acaba? Mağaza telefonlara cevap vermiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TRojka
Stok durumu hakkında bilgilendirecek var mı acaba? Mağaza telefonlara cevap vermiyor.
Bugün kontrol ettim.Ellerinde daha olması lâzım ; yağma ortamı yoktu. -
diğer konuyu kitlemişler. eğer bu notebook'a A8 işlemci takabiliyorsak ileride iyi fiyat. yoksa bana göre sıcak değil. bir de ekran kartını manuel olarak kapatamıyoruz sanırım. kimse bu konuda net bir şey söylemiyor. -
ekran kartını kapatamıyorsun ama diğer ekran kartı otomatik çalışıyo oyunlarda falan onu sen ayarlıyorsun anladığım kadarıyla. mesela ben daha önce açmadığım bi oyunu açtığımda soruyor hangi cpu diye. -
900 TL süper fiyat bundan daha iyisi bu fiyata satılmaz -
Keşke internet üzerinden satış yapsalardı. -
tam f/p ürünü nfs run / cod mw3 / pes 2011 / skyrim hepside oldukça yüksek ayarlarda iyi fps ile çalışıyor...windows ve uygulamalar gayet yeterli.. hiç ısınmıyor hiç sesi yok... kasa kalitesi güzel.. sadece klavye biraz daha iyi olabilirdi.. -
Bunun için İstanbul'a gitmek lazım galiba. -
quote:
Orijinalden alıntı: EcZaNeT
tam f/p ürünü nfs run / cod mw3 / pes 2011 / skyrim hepside oldukça yüksek ayarlarda iyi fps ile çalışıyor...windows ve uygulamalar gayet yeterli.. hiç ısınmıyor hiç sesi yok... kasa kalitesi güzel.. sadece klavye biraz daha iyi olabilirdi..
klavye ışıklı olsaydı daha iyi olurdu :)
bir k53ta fan klup kursak daha iyi olacak dostum asus sayfasında bir asus k53ta fan klüp sayfası aç istersen.
alet çok uygun fiyatlı 150 liraya birde ssd takdım 60 gb deli hızlandı alet. ilerde birde a8-3500m işlemci takviyesi yapdımmı baya baya idare eder. şu anda da oyunlarda iyi performans veriyor.
-
iyi açem barii de ben pek ilgilenemem belki.. -
quote:
Orijinalden alıntı: EcZaNeT
iyi açem barii de ben pek ilgilenemem belki..
Hocam, sanırım a8 işlemci sipariş etmiştiniz, ne yaptınız taktınız mı yeni işlemciyi? Herhangi bir sorun çıkardı mı?
Benzer içerikler
- hp 15 dizüstü bilgisayar, 15,6 inç fhd, intel core i3-1115g4, 8 gb ram, 256 gb ssd, freedos, kömür grisi, 2n2n7ea
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- msi shout out
- epson l3260 yorumlar
- a101 canon yazıcı
- telegram indirim kanalları
- siber pazartesi
- kasım indirimleri ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X