Şimdi Ara

ASUS n551JW fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • N551JW-CN361T merhaba arkadaşlar bu bilgisayar vatan da yılbası kampayasıyla 3800 den 3300 e dusmustu, param o sıralarda olmadıgı ıcın alamadım, her gecen gun fıyatını artırarak 4100-4900-5100-5200 şeklinde arttırdılar. Suan 5200. Bu bilgisayar da teknosa ve vatanda var sadece bimeks ve hepsiburadadakilerin 24gb ssd si var. Sorum şu olacaktı. İleride karne indirimi olsun başka indirim olsun, bu ürün düşer mi tekrar yoksa başka pc arayışlarına mı gireyim. Vatan facebook hesabına stok durumunu sordugumda da bir daha stok gelmeyeceği söylendi. Siz ne yapmamı önerirsiniz.

• Bu ürün çok iy ibir ürün ama 5200 etmeyecek bir ürün bu nedenle kesinlikle indirime girecektir ve büyük bir indriime girecektir bu modeli kaçırma ama bu fiyattan da alma derim.
  • Hocam karne ındırımınde n551vw alıcam. Yeni nesili. Suan 4100 ındırıme gırsın alıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan 4100 ise çok fazla ucuzlayacağını sanmıyorum en fazla 3800lere düşer yinede beklemek iyi olur tabi alınca ucuzlarsa üzülürsünüz.
  • Bılgısayarın aciliyeti yok. 200lirada olsa kardır. Fotograf makineme tripod alırım

• N551 metal kasa değil plastik bunu bildiğim anda n551 jw almaktan vazgeçtim kesinlikle o paralari haketmiyor indirimi bekleyin tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legolas4121 -- 18 Ocak 2016; 20:27:59 >
  • birde bildiği makdarı ile tek fan ama yetiyor plastik olamdığına emin misiniz ya görünüşü çok metale benzir :)
  • Plastik değil. Alt kısmında plastik var ki bu normal bence.
    Kapaktaki asus yazısı ve klavye ısıklı çok şık duruyor.
    Ayrıca orj. Win10 yüklü 128gb ssd ve 960m li ayrıca ıps ekranlı vatandan 3389a aldım ve o parayı haketmedigini söylüyorsunuz bana ilginç geldi açıkcası.
    N.ş.a da Bu özelliklerde bir bilgisayarı 4.000 den aşağı kesinlikle bulamazsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • parayı haketmıyor diye bahsettiği 5200dü. O parayı bencede haketmiyor.
  • Bak tek fan olduğunu da unuttum zaten asıl vazgeçmemdeki asıl sebeb oydu bide plastik olunca direk sildim evet yerindeki adam gösterdi metal görünumlu plastik bende çok sasirdim. Metal olan modeli n550 cn064h

• Alt kısmı plastik üstte plastik bimex deki adam gösterdi asil metal model n550 cn064h olan model onunla kiyaslayinca zaten anlaşılıyor ama dedigim gibi bende metal sanıyordum 3400 tl yik hak eder ama suan 4100 tl ben vermem bu modele açıkçası.

• legolas4121 kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlışın var ben kullanıyorum bilgisayarı bildigin metal yani sen farklı bi modele bakmış olabilirsin. Hatta öyle bi metal yapmışlar ki oda sıcaklığında dururken buz gibi oluyor ekran kapağı. Fanı da çift fan gibi tek olması yanıltmasın şimdiye kadar hiç rahatsızlık duymadım sıcaklıktan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fanı tek fan fakat problem çıkarmıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.