Şimdi Ara

Asus N551JW Kullanıcıları Kulübü ||| 15.6' / i7 4720HQ /NVİDİA GTX 960M 4 GB (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
21
Favori
34.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soğutucu almayın hiç bi etkisi yok klavye alın ya da oyun kolu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, bazen bilgisayarı açtığımda sadece başlat menüsü gözüküyor yani hiçbir dosya vs. gözükmüyor. Bilgisayarı kapatıp açtığımda düzeliyor. Size de oluyor mu bu olay?
  • hiç olmadı. ama başka bir model bilgisayar kullanan arkadaşımda oluyordu.. denemediği kalmadı düzelmeyince sıfırdan format attı düzeldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedoctor1907

ASUS N551JW-CN361T modeli ile aranıza katıldım.

ne kadara aldınız hocam bilgisayarı
  • chrizs07 C kullanıcısına yanıt
    hocam 2.el olarak 6 aylık bilgisayarı 2700tl ye aldım sıfır alma imkanım yoktu olsa da ücreti fazla gelirdi böyle bir çözüm yolu izledim.
  • cn360t modeli ile aranıza katıldım
  • n550 modeli var bende sanırım bir alt kasa aşırı derecede ısınma problemi ve oyunlarda ani fps düşmeleri yaşıyorum bu bilgisayarda durum nedir acaba?
  • Arkadaşlar
    benim bir sorunum var klavye tuşları zor basıyor tam bastırmayınca basmıyor sizde de böyle mi bu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ocaktan beri kullanıyorum ben de hiç bir sıkıntısı yok bilgisayarın uygun fiyata bulan olursa bence kaçırmadan alabilir.

Kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Özellikle video izlerken ya da mesela herhangi bir ekranda hızlı bir şekilde yukarı aşağı giderken windows görüntü sunucusu yanıt vermeyi kesti hatası geliyor. Driverları güncelledim hala aynı. Başına gelip de çözebilen var mı ?
  • cn360t modeline sahibim. 1 haftadır kullanıyorum, oyun oynarken biraz fazla ısınıyor onun dışında herhangi bir sorun olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

Soğutucu almayın hiç bi etkisi yok klavye alın ya da oyun kolu

Doğru düzgün bir soğutucu farkettiriyor. Şu an antalyadayız. Soğutucu olmazsa oğlum oynamak zor diyor. Bende elimle hissediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ganeja kullanıcısına yanıt
    Zaten klavye aldım yoksa oynanmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FirsTHurT F kullanıcısına yanıt
    aynı durum bendede var çözemedim format lazım galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: diplomalıamele

aynı durum bendede var çözemedim format lazım galiba

onu da denedim maalesef düzelmedi. Asus'u arayıp sorduğumda driver güncelleyin dediler olmadı deyince servise götürün dedi. Ancak ben de götürmek istemiyorum. Ne kadar yetkili servis olsa yeni bilgisayarı vermek istemiyorum. Telefonu vermiştim bir kere resmen vidalarını takmayı unutmuşlardı serviste.
    yeni sürücü çıkmasını bekleyeceğiz galiba.. acaba diğer 960m kullananlarda aynı sorunu yaşıyor mu onu araştırmak lazım
  • Arkadaslar fan hızını nasıl ayarlayabiliriz?
    Bu sorunu ben de çözmeyi başaramadım, Inte'lin tüm grafik sürücülerini yüklemeye çalıştım çoğu uyumsuz diye yüklenmedi.
  • Arkadaşlar merhaba ,

Son günlerde çok fazla bilgisayar bu hatayı vermeye başladı. Film izlerken oyun oynarken hatalar sıklaşmaya başladı.

Çözümü nedendir yardımcı olabilecek var mı ?

Driverlar güncel..

• quote:

Orijinalden alıntı: _TestaMent_

Arkadaşlar merhaba ,

Son günlerde çok fazla bilgisayar bu hatayı vermeye başladı. Film izlerken oyun oynarken hatalar sıklaşmaya başladı.

Çözümü nedendir yardımcı olabilecek var mı ?

Driverlar güncel..

aynı sorun bende de mevcut hocam çözüm bulursanız beni de bilgilendirirmisiniz

• merhaba arkadaşlar,

sürücü problemi için dediklerimi uygulayın büyük ihtimalle sorununuz çözülmüş olacaktır.

1) program ekle veya kaldıra giriyoruz
    2) intel hd sürücüsünü kaldırıyoruz
    3) yeniden başlatıyoruz
    4) BU linkten sürücümüzü indiriyoruz ve kuruyoruz

bu kadar. 2 gündür hiç yapmıyor bende
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.