Şimdi Ara

Asus N551JW Kullanıcıları Kulübü ||| 15.6' / i7 4720HQ /NVİDİA GTX 960M 4 GB (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
21
Favori
34.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Asus N551 serisi almaya değer bir serimi?

Para biriktiriyorum ve şu ana kadar 1140 dolar biriktirdim. Gerçi Annem ile aramızda yaptığımız özel bir anlaşma ile biriktikçe o parayı ona verdim ve biriken rakam TL olarak 4.000 TL ulaşınca kendi o kendi kredi kartıyla bana bilgisayarı alacak. Zaten o biriken para da çoktan başka şeylere harcandı. Teklif zamanında kendisinden geldi. Bilgisayar için para biriktirdiğimi bildiği için o kadar parayı peşin ödeme o parayı başka önemli şeylere harcarız onun yerine bilgisayarı taksit ile alırız dedi.

Biz ailecek genelde de hep böyle yaparız. Para biriktirir ama biriken parayla başka işleri hal eder ve parayı esas biriktirdiğimiz şeyleri ise kartla hal ederiz. Biraz tuhaf geldiğinin farkındayım.

Konuya dönersek şu anki kur hesabına göre 500 TL daha biriktirmem halinde kendime uygun bir bilgisayar alabiliyorum.

ASUS N551VW-CN009T Intel i7/16 GB/2TB/15,6" NOTEBOOK
    ASUS N551JW-CN383T 15.6"/i7-4720HQ/16GB/2TB/4GB GTX960M/WIN10 NOTEBOOK

Bu iki model den birini düşünüyorum.

Teknosa da fiyatlar baya uygun görünüyor. Turuncu kart ile indirimli fiyatı birinin 3.999 TL birininki de 3.899 TL arada 100 TL fark var. Özelliklere bakınca arada işlemci farkı var gibi duruyor.

Aslında bir arada Asus Rog düşünmüştüm ama düşündüğüm modelin ekran kartı 850M yani eski ve son dönemde forum donanım da sayfasında herkes şikayetçi olmaya başlamış o sebeple ondan vazgeçtim

Toshiba düşünmüştüm fiyatı da 3.000 civarına inmiş ama Ram 8 GB ve forum donanım da çok ısındığından şikayetçi olmuş herkes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 29 Temmuz 2016; 10:52:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Arkadaşlar Asus N551 serisi almaya değer bir serimi?

Para biriktiriyorum ve şu ana kadar 1140 dolar biriktirdim. Gerçi Annem ile aramızda yaptığımız özel bir anlaşma ile biriktikçe o parayı ona verdim ve biriken rakam TL olarak 4.000 TL ulaşınca kendi o kendi kredi kartıyla bana bilgisayarı alacak. Zaten o biriken para da çoktan başka şeylere harcandı. Teklif zamanında kendisinden geldi. Bilgisayar için para biriktirdiğimi bildiği için o kadar parayı peşin ödeme o parayı başka önemli şeylere harcarız onun yerine bilgisayarı taksit ile alırız dedi.

Biz ailecek genelde de hep böyle yaparız. Para biriktirir ama biriken parayla başka işleri hal eder ve parayı esas biriktirdiğimiz şeyleri ise kartla hal ederiz. Biraz tuhaf geldiğinin farkındayım.

Konuya dönersek şu anki kur hesabına göre 500 TL daha biriktirmem halinde kendime uygun bir bilgisayar alabiliyorum.

ASUS N551VW-CN009T Intel i7/16 GB/2TB/15,6" NOTEBOOK
    ASUS N551JW-CN383T 15.6"/i7-4720HQ/16GB/2TB/4GB GTX960M/WIN10 NOTEBOOK

Bu iki model den birini düşünüyorum.

Teknosa da fiyatlar baya uygun görünüyor. Turuncu kart ile indirimli fiyatı birinin 3.999 TL birininki de 3.899 TL arada 100 TL fark var. Özelliklere bakınca arada işlemci farkı var gibi duruyor.

Aslında bir arada Asus Rog düşünmüştüm ama düşündüğüm modelin ekran kartı 850M yani eski ve son dönemde forum donanım da sayfasında herkes şikayetçi olmaya başlamış o sebeple ondan vazgeçtim

Toshiba düşünmüştüm fiyatı da 3.000 civarına inmiş ama Ram 8 GB ve forum donanım da çok ısındığından şikayetçi olmuş herkes.

ışık sızması senin için sorun değilse güzel bi cihaz beklentilerini karşılar ama bu ışık sızması bu seride çoğu cihazda var bende aldım banada denk geldi servise verdim değişim için onarıp geri yolladılar bende teknosadan almıştım teknosanın elemanları kadar hiçbişeyden haberi olmayan eleman yoktur bence ben şuan cihazdan memnunum sızmayı giderdiler ve canavar gibi çalışıyo istediğin oyunu kasmadan yüksek ayarlarda oynarsın

• oguzhan297 kullanıcısına yanıt
    Ben alırken mağazada test etmeyi düşünüyorum. Büyük şehirlerde belki mağazalar sıkıntı çıkarabilir ama Yalova da kolay kolay sorun edeceklerini sanmıyorum.

Zaten bu özelliklere sahip bu fiyatlarda çok alternatifte yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabah moonwalk keyfi

merhaba arkadaşlar,

sürücü problemi için dediklerimi uygulayın büyük ihtimalle sorununuz çözülmüş olacaktır.

1) program ekle veya kaldıra giriyoruz
    2) intel hd sürücüsünü kaldırıyoruz
    3) yeniden başlatıyoruz
    4) BU linkten sürücümüzü indiriyoruz ve kuruyoruz

bu kadar. 2 gündür hiç yapmıyor bende

Teşekkürler hocam düzeldi

• Merhaba lar arkadaşlar çok kararsızım asus n551vw alim vatan indirimden 3600 yoksa Dell Inspiron 7559 mu alim sadece asusun tek fan olmasından korkuyorum yoksa gönlüm hep asus tan yana bi yardım edin lütfen kardeşlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Please

• quote:

Orijinalden alıntı: THE_MAX_BJK

Merhaba lar arkadaşlar çok kararsızım asus n551vw alim vatan indirimden 3600 yoksa Dell Inspiron 7559 mu alim sadece asusun tek fan olmasından korkuyorum yoksa gönlüm hep asus tan yana bi yardım edin lütfen kardeşlerim

ben battlefield 4 call of duty black ops 3 cs go gta 5 gibi oyunları yüksek ayarlarda oynuyorum bu cihazda ve aşırı derecede bi ısınma yaşamıyorum tabi çift fanlı olsa daha güzel olurdu ama tek fanda yeterince soğutuyo
  • Desene çift fanların yapamadığını tek başına tek fan yapıyor asusun başarısı işte saol kardeşim, gerçekten yardımcı oldun ;) indirimi beklicem artık

• sabah moonwalk keyfi kullanıcısına yanıt
    Buna ek olarak aşağıda makalede belirtilen TdrDelay değerini 8 yapmak da çözüm olabiliyor. Bu değeri değiştirdiğimden beri hatayla karşılaşmadım.

https://support.microsoft.com/tr-tr/kb/2665946
  • THE_MAX_BJK kullanıcısına yanıt
    bece dell almalısın çift fan herzaman tek fandan iyidir
  • Sabah Vatanın gazete ilanını görünce fiyatına bakayım dedim ama dünkü fiyatlarla arada fark göremedim. KDV indirimi demişler ama Dizüstü bilgisayarlarda öyle %17'lik bir indirim göremedim.
  • arkadaşlar ssd harddisk boyutu çok hızlı bir şekilde günden güne azalıyo oyun dahi yüklemediğim halde son zamanda 46gb a kadar geriledi ki bu durum baştan 80 civarı idi sonra bişey oldu 66 ya indi sonra 46 ya indi ve ssd nin olduğu kısımda windows var oyun dahi kuramadım daha bu hızlı ve saçma boyut inmesinin sebebi ne olabilir
  • arkadaşlar benim rahatsızlığım wifi den yana. 4 bilgisayar aynı masada duruyor fakat benim bilgisayarım 3 oda ötedeki wfiyi zor görüyor az çekiyor. Bunun bu derece düşük olmasının sebebi nedir ?
  • chrizs07 C kullanıcısına yanıt
    Kullanılan donanımın dandikliğinden kaynaklanıyor. Harici bir wi-fi alıcı almanız gerekebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ObtObt

Kullanılan donanımın dandikliğinden kaynaklanıyor. Harici bir wi-fi alıcı almanız gerekebilir.

Nasıl birşey alabilirim ? Yazık böyle bir bilgisayarda böyle bir wifi kalitesi. Alıp kullanan var mı ?
    TP-LINK'in 30-40 lira civarında fiyatı olan alıcılar var. Bilgisayarınızın usb portuna bağlanıp kullanıyorsunuz. İşinizi fazlasıyla görür. Ben linkte verdiğim modeli kullandım, çok memnundum. Çekim kalitesi çok iyi, taa sokağın öteki ucundaki apartmanda bulunan Wi-Fi'yi bile algılıyordu.

http://www.tp-link.com.tr/products/details/TL-WN8200ND.html

• ObtObt kullanıcısına yanıt
    epey güzel birşeye benziyor ama laptopla kullanmaya uygun değil gibi uzun vadede. Sağa sola giderken bunu taşıyıp ortalığa çıkarmak mı gerekiyor tam olarak çalışma prensibini anlamadım :))
    Bir kablosu bir de kendisi var hocam. Taşımada sıkıntı olmaz. Açık alanda kullanacaksanız gerek yok.

• Bu bilgisayara hangi marka-model soğutucu almak lazım kullanan arkadaşlar varsa önerilerini yazabilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba CN383T modelini iki gün önce ikinci el olarak aldım. Öncelikle ürün çok güzel, fifa 16 full hd en yüksek ayarlarda oynadım ısınma yok, pes 16 en yüksek ayarlarda yine yok, fan sessiz.. Tek sorunum benim aldığım modelde ssd yerine 2tb 5200 rpm hdd olması. Acaba bu notebookta m.2 sata ssd slotu var mı? bilen lütfen aydınlatır mı?

Edit: Msata girişi varmış öğrendiğim kadarı ile.. Peki, msata kullanan arkadaşımız var mı hiç?

Edit 2 : Mini Msata soketi imiş bu bilgisayardaki.. Normal msata'lardan neredeyse yarı yarıya daha küçük takılması gereken msata yani.. Arattığımda da Türkiye'de hiçbir sitede bulamadım maalesef.. Varsa bilen lütfen ışık yaksın bana :D

Şurada video var:https://www.youtube.com/watch?v=lKaRMs0Mmio notebook GL551 olsa da N551 ile aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redoano -- 9 Eylül 2016; 17:09:49 >

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.