Şimdi Ara

Asus N551VW-CN007T Kullanıcıları Kulübü || 6700HQ ve GTX960M (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
22
Favori
35.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyatlar artıcak arkadaslar dolarda artıyor bu pc için yapılan kampanyalarda bitiyor..almak isteyen elini çabuk tutsun bence..
  • dartanyan113 kullanıcısına yanıt
    Uygulama klasörünü D ye ayarlamaya da izin vermiyor.
  • eric cartman kullanıcısına yanıt
    steam mi izin vermiyor? D'yi seçip D'nin içinde bir klasörü seçmen gerek.
  • ygrkmklnc kullanıcısına yanıt
    Yok hocam benim bahsettiğim ayarlardan-sistem varya orada kaydedilecek diskte d veya c var oradan d seçilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric cartman

Uygulama klasörünü D ye ayarlamaya da izin vermiyor.

Bunlar komple varsayılan yükleme klasörünü değiştirmek için;

Dir Changer isimli program win 10 da da varsayılan program files klasörünün yerini değiştirebiliyor

win 10 içindende yabancı sitelerde şöyle bir açıklama buldum umarım işini görür;

Step 1: Open Settings app. There are a couple of ways to open Settings in Windows 10. One of them is to navigate to Start menu and then click Settings icon. Settings app can also be launched using Windows + I keyboard shortcut.

Step 2: In the Settings app, click the first option labelled System (Display, notifications, apps, power).

Step 3: On the left-side, click or tap Storage.

Step 4: Scroll down to see Save locations section. Here, you can view the default locations for new apps, documents, pictures, and music.

Step 5: To change the default install drive of apps, under New apps will save to, click the drop-down and then select a drive.

alıntı yapılan site:

Bunlar da sadece bir programın kurulduğu klasörü değiştirmek için;

Press Win + I to open the Settings panel. Then, click on the System button.

Next go to Apps & Features section and wait for Windows to determine the app size. Now, find the app that you want to move to another drive. Then, click on the app and select Move.

Next, select a drive and click on Move.

It will take a few moments to complete since this depends on the app size.

Alıntı yapılan site:

• Yalnız yukarıdaki işlemler için win 10 güncellemelerini tam olarak yapmanız ve de sistem yedeklerini almanız önemle hatırlatılmış...
  • hatta biraz daha araştırmaları derinleştirince

usb disklere bile taşınabildiğini gösteren bir yazı buldum:

LİNK
  • 2. ölü piksel çıkınca ürünü gönderdim kontrol edip yenisini gönderecekler umarım yeni gelecek olanda da ölü piksel çıkmaz.
    Ayni durum bende vardi hocam bire bir degisim yaptilar. Siz ebrardan mi aldiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar birde bu pıt sesinin çözümü neydi ?
  • fantom1054 kullanıcısına yanıt
    Evet bende oradan aldim, siz ebrardan mi degistirdiniz. Hemen gonderdiler mi yenisini?

• fantom1054 kullanıcısına yanıt
    Yeni gelen nasil hocam touchpad normal mi?

• Hepimiz ebrardan aldık herhalde. birebir değişim yaptıklarını söylediler canlı destekte bende gönderdim. o kadar para verdik neden hatalı mal kullanallım. ek olarak pıt sesi hiç yoktu. touchpad biraz sorunlu gibiydi ama görmezden gelinebilir.
  • Hocam ben de ebrardan bire bir degisim yaptiklari icin almıştim ( daha uygun yerler olmasina ragmen) bugun aradadigimda servise yonlendirdiler)servisin degistirecegini zannetmiyorum.

Hocam ben ebrarin direk ofise gidip degisim yapmalari icin biraz emri vaki yapti bir onceki mause bozuk olanda pıt sesi yoktu suanki guzel makina ama pit sesi rahatsiz ediyor. Nedense ebrara pek isinamadim belkide mausei bozuk urunu baska bir musteriye gonderiyor elinden cikarmak icin sonrada sorunu direk asus ile halletmenizi isteyip aradan cekiliyor, sonucta ugrasmadan malini satmis oluyor.

vallahi bilemiyorum sitelerinde bu yazıyordu "Satın almış olduğunuz ürünün fatura tarihinden itibaren 1 (Bir) ay süresinde karşılaşacağınız arıza veya donanımsal sorunlarda iade/değişim hakkınızı kullanabileceğinizi unutmayınız." canlı destekten yazdım ürünü gönderin dediler. Gönderdim aynı ürünü göndereceklerini sanmıyorum. Öyle bir şey yaparlarsa da hakkımızı ararız bu sefer ücret iadesi isteriz.
  • ebrar bilgisayar'danhttp://www.ebrarbilgisayar.com/asus-nereus-carry-notebook-cantasi-asus-wt425-kablosuz-mouse-pmu349328 bunu da ekletip 3.772,75 TL ye 9 taksitle sipariş vermiş bulunuyorum... hayırlısı olsun.

inşallah sorunsuz gelir. müsait olursam kutu açılışı videosu çekmeyi planlıyorum.
  • Cihaz içindeki ram marka ve modelini yazabilecek bir arkadaş var mı acaba? İyice araştırıp yanına 8gb lik bir ram daha ekleyip almak istiyorum da.
  • g esittir on G kullanıcısına yanıt
    İçindeki ram samsung marka. Yurtiçinde aynısını bulamadım. Kingston aldım ben de.

• Az önce konuştum tekrardan firma ile touchpad iiçin bire bir değişim yapmıyorlarmış onlarda servise gönderiyorlarmış, ben bazı arkadaşların değiştirdiğini söylediğimde onlarda başka sorun da vardır diye cevap verdiler. Sizin notebookta başka bir problem var mıydı?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.