Şimdi Ara

Asus N551VW-CN007T Kullanıcıları Kulübü || 6700HQ ve GTX960M (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
22
Favori
35.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün n11.comda indiriminmerkezi adlı satıcıdan aldım 3700 tl 6 taksit.ürün elime ulaşınca nelere bakmayalım.yardım edermisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhannkosee

Dün n11.comda indiriminmerkezi adlı satıcıdan aldım 3700 tl 6 taksit.ürün elime ulaşınca nelere bakmayalım.yardım edermisiniz ?

Ölü pixeli kontrol edin, ışık sızması hepsinde var dert etmeyin. Ayrıca tocuhpad de oynama var bazı ürünlerde ona dikkat edin.
  • ygrkmklnc kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ilginiz için. Ya yurtdışına yöneleceğiz, ya da içindeki 8liği elden çıkarıp kendimiz 16lık takacağız. Biraz takıntılıyım da, farklı marka olursa içim rahat etmez. :)
    ram'in tam değerlerini yazar mısınız? cl, voltaj, mhz değerleri gibi. ya da ram'in tam ürün id'sini yazarsanız daha iyi olur.
  • ceza_61 kullanıcısına yanıt
    KINGSTON 8GB 2133Mhz DDR4 CL15 Notebook Ram KVR21S15D8/8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    teşekkürler.
  • eric cartman kullanıcısına yanıt
    bende ölü piksel vardı. önce 1 taneydi sonra 2 tane oldu ama touchpad herkesin öyle sanırım
    Hocam sanırım siz rami bu firmadan almıştınız, ram artışının gözle görülür bir farkı oldu mu? Firma nasıldır, kargo falan hızlı geldi mi?
    Ben n11'den sipariş edip kendim taktım. Ram artışı kesinlikle fark yaratıyor. Açılış süresi 9 saniyeye kadar düştü. Örneğin takmadan önce steam'i açması 2 saniye kadar sürerken şu anda tıkladığım anda açılıyor.
    http://urun.n11.com/bel...m-kvr21s15d88-P96727585 Bu ürünü almıştınız değil mi hocam?
    evet bu ürünü bu satıcıdan almıştım.
  • Son ses müzik dinlerken veya video izlerken seste cızırtı gelen var mı ? Şarkılarda yok fakat örneğin son ses röportaj yada oyun tanıdım videosu izlerken bariz konuşmalarda son seste cızırtılı ses veriyor. Kulağınızı yaklaştırıp bir kaç arkadaş deneyebilir mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantom1054 -- 9 Şubat 2016; 17:32:05 >
  • arkadaşlar öncelikle bu bilgisayarı alanlara hayırlı olsun.
    bilgisayarımda ; internette video izlerken sayfayı yukarı aşağı indirirken oluşan sayfa kararması ve çizgilenmeler yazılımsal olarak düzeltildi.(servis tarafından)
    Geçenlerde bilgisayarımı fabrika ayarlarına geri yükledim bu sorun tekrardan oluştuğu için ASUS destek servisine e-mail attım.gönderdikleri linkte bulunan güncellemeyi yaptıktan sonra sorun kalmadı.
    bende de hoparlörden gelen pıt sesi var onu düzeltemedim. bazı forumlarda ki çözümler işe yaramadı.
    ayrıca enter tuşu biraz takılıyor ve diğer tuşlara göre daha ses çıkartıyor ama problem yaşatmıyor.Mause pad sıkıntı yok.
    4-5 saat açık olduğu halde pek ısınmıyor.eski bilgisayarım HP çok ısınıyordu.açılış 3-4 sn sürüyor.Fabrika ayarlarına geri döndürmek 4-5 saati buluyor.bayağı yavaş geldi bana..

almak isteyenlere öneririm aklınıza gelen soru olursa cevaplamaya çalışırım..

• Blue-Voyager B kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba bende aynı ürünü kullanıyorum bahsettiğiniz linki bana pm atabilir misiniz

• Ben de kaç gündür bu ürünü araştırıyorum da.. Bu laptoptan kaç tane satıldı da bu kadar şikayet duyuyorum. Açıkçası soğumaya başladım. Pixel sorunu bu kadar yaygın olmaz. Touchpad sorunları.. Ne bileyim. Özellik ve fiyatından dolayı ilgimi çekmişti ama 4 bine yakın para verip de şansıma ne çıkacak diye endişelenmek istemiyorum.

• Yılın Üyesi kullanıcısına yanıt
    Gayet haklısınız benim 3. değişimim hdd'den tık sesi geliyor ara ara ışık sızması deseniz her cihazda azda olsa mutlaka var ve oyunlarda tek fandan dolayı sanırım bariz ısınma mevcut kimini rahatsız etmeyebilir ama beni etti açıkçası birde seste en yüksek seviyede cızırtımsı oluyor bu fiyata bu özelliklerde bir cihazdan 4/4 lük olmasını bekliyemeyiz tabiki illaki bir kusuru çıkıcaktır ama nedense her firmada her modelde bir sorun var bir sıkıntı var gerçekten şans işi kimine düzgün geliyor benim gibiler ise uğraşıp duruyor cidden yıldım şeytan diyor iade et artık hiç bir modele bakma çok sinir bozucu bir durum insanı üzmekten başka birşeyede yaramıyor.
  • Arkadaslar aranıza bende katıldım bende sadecenotebook tan elden teslim aldım bugun 3.547 TL ye Monster alıcaktım 3.610 TL iyiki asus almışım.

Burdada açılma süresi var video.

https://youtu.be/zVUtHsslFMc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengon -- 10 Şubat 2016; 20:51:58 >

• Beyler hard disk'inden ses gelen varmı ? 5-10 saniye arayla tık tık gibi sanki ..
  • cengon hocam sizdede ışık sızması var yukarıda ve sağ altta sanki bendede var demekki bu modelin hepsinde var
  • merhabalar. benim bir sorum olacak

masaüstünde sağ tıklayıp görüntü ayarlarına giriyorum.ordan gelişmiş görüntü ayarlarına tıklıyorum.Açılan bağlantıda görüntü bağdaştırıcı özelliklerine tıklıyorum. açılan pencerede bağdaştırıcı özellikleri kısmında intel hd graphics 530'un özellikleri var.orada GeForce gtx960m'in özelliklerini göstermesi gerekmiyor mu? Aygıt yöneticisinden baktığımda gtx960m i görüyorum ve sürücü düzgün çalışıyor yazıyor.şuana kadar hiç oyun açmadım yani o ekran kartını şuana kadar kullanmadığım için mi bağdaştırıcı özelliklerinde gözükmüyor. sizlerde de böyle mi ? Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.