Şimdi Ara

Asus N551VW-CN007T Kullanıcıları Kulübü || 6700HQ ve GTX960M (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
22
Favori
35.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Cd-room'un okumaya çalışması normal değil mi ? Bahsettiğin durum bende'de oluyor ilk açılışta sanki cd varmış içinde gibi okumaya çalışıyor kısa bir sesten sonra bir daha yapmıyor , pek takmaya değmez diye düşünüyorum durum herkesde aynıdır.
  • Önceden yoktu sanki. Normal mi diyorsun? Bu laptop beni iyice paranoyak etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdish -- 12 Şubat 2016; 20:52:21 >
  • erdish E kullanıcısına yanıt
    Bende önceden duymuyordum doğrusu hocam ve pc çalışırken bazı sesler çıkarıyor biraz morel bozucu özellikle hdd ile işlem yaparken kulak tırmalayan bir ses mevcut bende de, cihazı geri vermeyi düşündüm ama biraz zamana bırakacağım bakalım
  • Ama normal olan o bana sorarsan. Sonuçta hdd mekanik bir bellek türü ve işlem yapıldığında dakikada 5400 devirle dönen bir disk var içinde. Ben fotoğrafla uğraşıyorum ve bununla ilgili bütün uygulamalarım (ps, lightroom, dpp vs.) doğal olarak ssd üzerine kurulu. Mesela photoshop'u açtığımda hdd sesi gelmiyor, bir fotoğraf seçip yükleninceye kadarA ama Canon'un dpp programını açtığımda o ses geliyor. Çünkü o program foto kitaplığını da gösteriyor solda ve bütün fotoğraflar hdd içinde.

Bu hdd sesi konusunda yapacak çok şey yok kanımca. Bir şey yaparken müzik eşliğinde yapmak lazım

• Işık sızması için servise gitsem aynı gün değişim raporu alırmıyım bilen varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayir alamassiniz bende verdim servise degisim icin 20 is gunu diyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Çok güzel anlatmışsınız hocam Herşeyi geçtim bunlar alışılmıyacak şeyler değil ama benim canımı en çok sıkan oyun performansı oldu dün yarım saat kadar Call of Duty Ghost oynadım sadece high ayarlarda ve cihazın mause touchun tam üst kısmı çok ısındı diğer bölgeler ılıktı tek fanda ötürü olabilir ama 1-2 saat gibi bir sürede fps kayıpları yaşanır mı bilemiyorum zira soğutma olayı önemli, oyun içinde oynarken bir kaç defa donma yaşadım belkide oyunla ilgili olabilir torrent ile indirmiştim
  • LoWs L kullanıcısına yanıt
    İade etme olurmu 1 haftalık pc

• fantom1054 kullanıcısına yanıt
    Valla oyun performansı konusunda hiçbir fikrim yok, çünkü oyun oynayan biri değilim. Tek fanın özellikle yaz aylarında sıkıntı çıkaracağı söylenmekte ama bilemiyorum. Ama uygulamalarda 6700 skylake işlemci, ssd, ddr4 ram, gtx 960 çok iyi bi konfigürasyon bence. Dpp'de 25mb'lık bi raw dosyayı jpeg'e çevirmek sade bi kaç saniye sürüyor.

Sizin için çok iyi bir seçim olmuş oyleyse, bende ozelliklerine vuruldum ilk onem verdigim sey oyun ama daha bir tane deneyebildim umarim digerlerinde sıkıntı olmaz ve agzimizin tadiyla uzun zaman kullaniriz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: maakman

sıkıntı olmaz diyorsunuz yani.
    ben sipariş vereyim yavaştan o zaman

bir de bir arkadaşta daha bu bilgisayardan var
    şöyle bişey var aklımda;
    dual 16gb ram almak çift 8 gb toplamda 16 yani
    samsung olanları bir bilgisayara, kingston olanları diğerine takmak

sıkıntı olur mu orjinal ürünü kasadan çıkarmak?
    ne dersiniz?

Bizde arkadaşla öyle yaptık, hiç bir sıkıntı olmuyor. Üstelik 560 olan XTU puanı 950 ye fırlıyor. Yani prrformansa da etkisi var, dual çalışacağı için bellekler.

• fantom1054 kullanıcısına yanıt
    Ufak tefek şeyleri kafaya takmasak aslında yıllarca keyifle kullanılabilir. Umarım hepimiz için öyle olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdish -- 12 Şubat 2016; 23:33:19 >
  • Bu laptopta oyun oynanabilir fakat oyun amacıyla laptop almak çok anlamsız geliyor bana. Bu paraya kuracağınız masa üstü sistem bu bilgisayarı üçe katlar. Yazık etmeyin derim paranıza. Kaldı ki bu bilgisayar premium sınıfında.

Ben okul is ev arası mekik dokudugum için aldım. Full hd ips ekrana ve 4 çekirdekli hq işlemciye ihtiyacım vardı. Bir de ssdye tabi. Evimde de ayrı masa üstü sistemim var.

• Sabit evinde olan kullanıcılar için dediğiniz geçerli fakat iş seyahate geçince değişiyor monitör ve kasayı yanında taşımak imkansıza yakın. Kaldı ki evin içinde dahi benim gibi o odadan bu odaya gezmeyi seven biri için sıkıntı :) Bende masaüstü toplamak istiyorum ama sırf şu mobilite yüzünden vazgeçiyorum. Bende yakında bu bilgisayarı almayı planlıyorum. Bu süre zarfında araştırmalara devam :) Bu bilgisayarı kullanan arkadaşlar da bol bol resim ve inceleme videosu paylaşırsa bizim gibi alma arifesinde olanlar için çok yararlı olacaktır.
  • bu cihazlarda recovery bölümü bulunmuyor mu? ben bulamadım. şu an cihazda istediğim her program kurulu recovery almak istiyorum
  • Oyun oynaniyor ama isinmaya baslayinca takilmalar ve donlamalar kacinilmaz oluyor bu yuzden iade edecegim

• Ebrar bilgisayar birebir değişim sağladı. ölü piksel yok. ufak bir ışık sızması var bu da sorun değil. ek olarak 6 saniyede açılıyor.
  • Etin E kullanıcısına yanıt
    Birader 203'ten 205'e nasıl yükselttiniz ben anlamadım. Ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız iyi olur zahmet olmazsa.Teşekkürler şimdiden...
  • merhaba arkadaslar bende bugun 3825 liraya sipariş ettim size bi sorum olacak. acaba
    Kingston Hyperx Fury 8GB 2133Mhz DDR4 HX421C14FB/8 şu rami alıp ilave etsem herhangi bi sıkıntı olur mu ?

• ya biosta ya da windows altında güncelleme imkanı var windeki kendisi bulup güncelliyor biostan sanırım bios dosyasını asus tan indirip dosyayı biosta gösteriyorsun kullanım klavuzunda açıklaması vardı diye biliyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.