Şimdi Ara

ASUS N552VW-FW171T KULLANICILARI KULÜBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
12
Favori
20.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır n550jk cn167d kullanmaktayım. Arkadaşımada edindiğim tecrübeler neticesinde N552VW-FW171T modelini aldım. Yaptığım araştırmalar sonucu oldukça kaliteli ve güzel özelliklere sahip olan bu laptobun kutu açılımı ve özellikleri hakkında sizlere bir videoda hazırladım.

ASUS N552VW-FW171T ÖZELLİKLERİ

Chipset: Intel HM170
    İşlemci : Intel Core i7-6700HQ Quad Core (2.6GHz Turbo ile 3.5GHz 6MB Cache)
    Bellek (Ram) : 16 GB DDR4 DRAM, Max. 16GB
    Ekran Boyutu : 15.6" 1920 x 1080 Full HD LED Back-lit Ultra Slim 300nits 16:9
    Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GTX 960M 4GB GDDR5 128Bit
    Disk Kapasitesi : 128GB SSD + 1 TB 5400 Rpm
    İşletim Sistemi : Windows 10 64 Bit Türkçe
    Optik Sürücü : Blu-Ray WR

Wireless : 802.11bgn +Bluetooth 4.0 (Dual band) -Intel WIDI
    Ethernet : Gigabit Ethernet
    Kamera: HD Web Camera
    Kart Okuyucu : 3 -in-1 card reader
    Numerik Klavye : Var
    Batarya: 56WHrs, 3S2P, 6-cell Li-ion Battery Pack
    Boyutlar: 38.2(W) x 25.5(D) x 1.60 ~ 3.26 (H) cm
    Ağırlık: 2.40 KG (Bataryasız), 2.70 KG (6 hücreli batarya ile)

Port Çıkışları:
    1 x Microphone-in jack
    1 x Headphone-out jack (1 x SPDIF)
    3 x USB 3.0 port(s)
    1 x RJ45 LAN Jack for LAN insert
    1 x HDMI
    1 x mini Display Port

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bycoo32 -- 29 Kasım 2016; 19:14:48 >

• Hocam 4500 tl civarına kadar gtx 965m li pc var mı yoksa bu modeli almayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum dostum ama pc cok iyi 13.47 saniyede aciliyor. Gta 5 i tum ayarlar sonda oynatiyor tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bycoo32 -- 26 Mayıs 2016; 14:47:32 >
  • Wireless kartının 802.11ac uyumlu olduğundan emin misiniz? Kontrol etmediyseniz cmd.exe'de "netsh wlan show drivers" yazarak bakabilirsiniz, "Desteklenen radyo türleri" satırında yazması lazım. İnternette çelişkili bilgiler var, onun için soruyorum; aynı ASUS N552VW-FW171T modeli için bazı sitelerde 802.11ac var yazıyor, bazılarında 802.11 b/g/n olarak geçiyor. Eğer sizdekinde var ise nereden aldığınızı sorabilir miyim?

(Bunun bir de N552VW-FY147T modeli var, 256GB SSD'li; Vatan Bilgisayar'da onu denemiştim, onda da 802.11ac yoktu.)

Ekranı da IPS'tir herhalde, bu modelle ilgili internette bilgi bulamadım gerçi ama IPS olmayanlarından satmıyorlardır diye umuyorum.
  • ayranci A kullanıcısına yanıt
    Kusurabakmayın yanlış bilgi vermişim. 802.11bgn imiş.ASUS N552VW-FW171T KULLANICILARI KULÜBÜ
  • peki arkadaşlar bu laptoplarda asusun bu modelinde yani wireless kartını 802.11ac destekli alıp upgrade etsek olmaz mı acaba... bu mümkün mü bilen varsa cevaplıyabilir mi
  • Muhtemelen degisim yapilabilir sonucta ac li modelide mevcut dostum. Bunun icin acmaya deger mi onu bilmem ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de bugün itibariyle almış bulunmaktayım. umarım sıkıntı yaşamayız. yalnız ilk izlenimim gerçekten çok iyi olduğu yönünde. hiç ses çıkarmıyor
  • Hayirli olsun dostum . Ben n550 kullaniyorum 2 yildir hala cok hosuma gidiyor bu aldigin daha da iyi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bycoo32

Hayirli olsun dostum . Ben n550 kullaniyorum 2 yildir hala cok hosuma gidiyor bu aldigin daha da iyi :)

teşekkür ederim. biraz da 10 yıllık laptoptan geçince makina çok iyi geliyor
  • O zaman sen keyifle kullanirsin tekrar hayirli olsun :)

• Bycoo32 B kullanıcısına yanıt
    size de sağolun
  • Bende pazar gunu aldim, acer 792 g almistim ekran titremesi sebebiyle para iadesi aldim ve bu modelde karar kildm ekran acer buyuk oldugu icin alismaya calisiyorm ama saglamlik ve ozellkileri tabiki asusun daha iyi , vatanda calisan bi kisim lenova y700 diolardi ondada acaip ses sistemi var jbl nin disko gbi mubarek :),cift fan.. veya hp var parmak izi okuyucusu vs kararsiLik yasamistim. hepsi bi farklilk yaratmaya calisio ama asus kadar saglam oldugunu dusunmuyorum anakart, kasa kalitesi vs..umarim pisman olmam.

• Hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim

• quote:

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır n550jk cn167d kullanmaktayım. Arkadaşımada edindiğim tecrübeler neticesinde N552VW-FW171T modelini aldım. Yaptığım araştırmalar sonucu oldukça kaliteli ve güzel özelliklere sahip olan bu laptobun kutu açılımı ve özellikleri hakkında sizlere bir videoda hazırladım.

ASUS N552VW-FW171T ÖZELLİKLERİ

Chipset: Intel HM170
    İşlemci : Intel Core i7-6700HQ Quad Core (2.6GHz Turbo ile 3.5GHz 6MB Cache)
    Bellek (Ram) : 16 GB DDR4 DRAM, Max. 16GB
    Ekran Boyutu : 15.6" 1920 x 1080 Full HD LED Back-lit Ultra Slim 300nits 16:9
    Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GTX 960M 4GB GDDR5 128Bit
    Disk Kapasitesi : 128GB SSD + 1 TB 5400 Rpm
    İşletim Sistemi : Windows 10 64 Bit Türkçe
    Optik Sürücü : Blu-Ray WR

Wireless : 802.11bgn +Bluetooth 4.0 (Dual band) -Intel WIDI
    Ethernet : Gigabit Ethernet
    Kamera: HD Web Camera
    Kart Okuyucu : 3 -in-1 card reader
    Numerik Klavye : Var
    Batarya: 56WHrs, 3S2P, 6-cell Li-ion Battery Pack
    Boyutlar: 38.2(W) x 25.5(D) x 1.60 ~ 3.26 (H) cm
    Ağırlık: 2.40 KG (Bataryasız), 2.70 KG (6 hücreli batarya ile)

Port Çıkışları:
    1 x Microphone-in jack
    1 x Headphone-out jack (1 x SPDIF)
    3 x USB 3.0 port(s)
    1 x RJ45 LAN Jack for LAN insert
    1 x HDMI
    1 x mini Display Port

merhaba, bişey sorabilir miyim? sesi en sona getirince bil hassa sağ hoparlörden titreme ve ufak cızırtı sesi geliyor mu? benimkinde gelmeye başladı.

• Bir problem olmuyor dostum. Ayarlardan hoparloru yapilandir da dene sanal ses ve gurultu engellemeyi falan dene

• quote:

Bir problem olmuyor dostum. Ayarlardan hoparloru yapilandir da dene sanal ses ve gurultu engellemeyi falan dene

nasıl ya hiç mi yok?? çok rahatsız edici değil ama. bazı şarkılarda ve tiz seslerde geliyor. ses çok açıkken.
  • Yani ekstra bi ses gelmiyor dostum. Hatta ayarlarini yapip en sona kadar acmistim nasil geliyor diye. Urunu internetten mi aldin

• quote:

Yani ekstra bi ses gelmiyor dostum. Hatta ayarlarini yapip en sona kadar acmistim nasil geliyor diye. Urunu internetten mi aldin

vatan dan aldım. ekstra bir ses değil. daha önceki laptopda da vardı(ama onun işçiliği kötü diye bişey demiyordum). böyle ses de hafif çatlamalar. bu tarz yani. dikkat etmesen çok önemli değil. fakat bir kere fark edersen hep kulağına geliyor, takılıyor.
  • Merhaba,

Kullanan arkadaşlar, eksi ve artılarından bahsedebilir mi.
    Burada fiyat karşılaştırması mevcut..

Fiyat/Performans/Özellik olarak eleye eleye en sonunda "asus-n552vw-fw171t" modelinde karar kıldım.
    Yalnız bir de sanki bunun bir üst modeli olan N552VW-FY147T ürününü gördüm. Hemen hemen aynısı ama SSD kısmı 256 GB. Bu arada bu ürün sadece Vatanda var sanki. Ki Vatan'ı da hiç sevmem normalde ve zorunda kalmadığım sürece alışveriş yapmam. Neden bu ürün sadece burada var onu anlamadım.

Ekran kartı ile ilgili ; "GTX960M" yorumunuz nedir. Bugünün oyunlarını maximum kalite ayarlarında oynar mı ? Ve kaç sene idare eder sizce.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.