Şimdi Ara

Asus N552VW Serisi | 6700 HQ / 960M GDDR5/ 128 SSD (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
25
Favori
63.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dün gece biraz dikkatimi çekti bu laptopdan gelen bi harddisk sesinden kaynaklanan birşey bu.Yani bilgisayar boştayken bile harddiskten gelen bir ses.Fareyi aşağıya kaydırdığımda bu sese rastlamadım.
  • mustafaslk334 kullanıcısına yanıt
    Whea hatası alıyor musunuz ?
  • Merhaba bu bilgisayarı almak istiyorum ne dersiniz tavsiye edermisiniz parasına değer mi?
  • Arkadaşlar sorun yaşayanlar n552vw fy147t mi fw171t mi modelleri de belirtirse, sıkıntılı seriyi tespit edebiliriz ya da her iki seride de sıkıntı var ise;
    n552vw özellikleri güzel ancak donanımsal olarak sıkıntılı asus a yakışmayan bir model diyebilir miyiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelbro

Arkadaşlar sorun yaşayanlar n552vw fy147t mi fw171t mi modelleri de belirtirse, sıkıntılı seriyi tespit edebiliriz ya da her iki seride de sıkıntı var ise;
    n552vw özellikleri güzel ancak donanımsal olarak sıkıntılı asus a yakışmayan bir model diyebilir miyiz ?

Vatandan aldığım 147t modelinde whea hatası mevcut
  • mastergee M kullanıcısına yanıt
    Peki sorunu çözebildiniz mi yazılim güncellemesi gibi herhangibir yardımla çözülebilir birşey mi ?

• yucelbro kullanıcısına yanıt
    Gtx 960m i güncelledim çözülmedi. Asus inteli de güncellememi önerdi ama güncelleyenlerin ondan da sonuç almadığını okudum. Olduğu şekilde servise gönderdim. Bakalım ne olacak ?
  • 171t ve 147t kullanan arkadaşlar hepinizde bu whea hatası var mı ya bu hata ile karşılaşmayanı görmedim. Olay günlüklerinden bi kontrol edebilirmisiniz hata olmayan var mı

• maestro78 M kullanıcısına yanıt
    Teknoloji biraz şans galiba ama bence bu serinin kronik sorununlarından biri bu. HP'nin bazı modellerinde de var imiş formlarda okuduğum kadarıyla. Skylake serisinin olduğu laptoplarda olduğunu yazmışlardı.
    Önceki sayfalarda hata almayan bazı arkadaşlarda var.
  • İşimiz şansa kaldı ne diyelim. Burda kargo git gel biraz sıkıntılı, Laptopu aldığımda ilk yapmam gerekenler hakkında bilgi verebilirmisin, whea ya bakıcam mesela ilk olarak, başka ne yapmalıyım. Yaklaşık 1 saat kullanıp kargonun bulunduğu yerden ayrılcam çünkü

• Yarın yada cuma elime gelecek kargodan fw171t modeli ilk is olaraka bende whea hatasi var mi bakacagim artik

• maestro78 M kullanıcısına yanıt
    Ben de çok tecrübeli değilim açıkcası bu şahsi olarak ikinci laptopum. Tuşlarını kasasının açılıp kapanması inceleyebilirsiniz. GPU CPU CORE sıcaklıklarını gösteren proğramlarla boştaki sıcaklığına bakabilirsiniz. Ben Speedfanı kullanıyorum. Boşta bende öğle sıcağında max gpu 35-40 cpu core felan 30 derece idi. COD 4 multiplayer oynarken gpu 75 falan gördü diğerleri 5-10 derece aşağıda idi. Dxdiag ile ve aygıt yöneticisinden ekran cpu coreleri görüntüleyip kontrol edebilirsiniz.
    Aklıma gelen benim yaptıklarım bunlar.
    Hayır öyle bir hata almadım şuana kadar

• Yaklaşık 1 hafta evvel Mediamark'tan 3900 TL ye aldım ASUS N552VW-FW171T modelini.
    öncelikle ips ekran olmadığı konusunda ben de eminim zaten öyle bir fikirle almadığımdan çok önemli değil benim için.
    yalnız danışmak istediğim bir konu var şimdi cihazda he Intel® HD graphics 530 hemde Intel GTX 960M model iki farklı ekran kartı var.
    Cihaz bu kartları ihtiyaç durumuna göre fark ederek kendi değiştirerek mi kullanıyor yoksa bizim seçim yaparak kullanmamız gerekli mi?
    Biraz cahilce bir soru olduysa da kusura bakmayın.
  • Birşey gerek yok, ihtiyaç durumunda harici ekran kartı çalışıyor, zaten sıcaklıktan fan sesinden anlıyorsunuz, diğer basit durumlarda, browser, ofis vs gibi, onboard kart çalışıyor.

Birde şu var, bataryadayken harici ekran kartı çalışmıyor, onboard la açmaya kalkıyor, performans düşüyor orda da... @eraser67
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraser67

Yaklaşık 1 hafta evvel Mediamark'tan 3900 TL ye aldım ASUS N552VW-FW171T modelini.
    öncelikle ips ekran olmadığı konusunda ben de eminim zaten öyle bir fikirle almadığımdan çok önemli değil benim için.
    yalnız danışmak istediğim bir konu var şimdi cihazda he Intel® HD graphics 530 hemde Intel GTX 960M model iki farklı ekran kartı var.
    Cihaz bu kartları ihtiyaç durumuna göre fark ederek kendi değiştirerek mi kullanıyor yoksa bizim seçim yaparak kullanmamız gerekli mi?
    Biraz cahilce bir soru olduysa da kusura bakmayın.

1 haftadır kullandığını düşünürsek yüksek grafikli oyun oy adın mı hiç ve mavi ekran hatası yaşadın mı ?

• Merhaba, benimde bilgisayarım yaklaşık 4 aydır bende son bir kaç haftadır fandan geceleri rahatsız oluyorum sabit ama sürekli çalışıyor, proğramlar ile kontrol ettim ısınmalar normal fan hızı ise 2000 rpm gösteriyor. Acaba sizin laptoplarınızda da gece fan sesi rahatsız ediyor mu ? Garantiye göndereceğim göndermeden önce normal mi diye sormak istedim. ASUS N552VW-256 SSD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V_I_P -- 30 Eylül 2016; 9:36:22 >
  • ARKADAŞLAR ÜRÜNÜM İLE İLGİLİ BUGÜN VATANDAN MESAJ GELDİ. ARADIM ÜRÜNE İADE TALEBİM ONAYLANMIŞ. WHEA HATASI ALIYORSANIZ BENCE VAKİT KAYBETMEDEN SİZDE SERVİS İLE MÜCADELE EDİN BİRAZ SANCILI AMA OLSUN.
    ŞİMDİ TEKRAR EN BAŞA DÖNDÜM HANGİ ÜRÜNÜ ALSAM SARUNSALI İLE.
    ACABA 2. BİR ŞANS VERSEM Mİ ASUSA YOKSA BAŞKA ÜRÜNE Mİ YÖNELSEM AKLIMDA LENOVO İDEAPAD 700 VEYA Y700 VAR .
    whea hatası tam olarak nerede oluyor, olay yöneticisi-yönetim olayları kısmında hata ve uyarılar var. hata olarak değil de uyarı olarak whea-logger var ve alt kısımda Düzeltilen bir donanım hatası oluştu Bileşen: PCI Express Kök Bağlantı Noktası
    Hata Kaynağı: Gelişmiş Hata Bildirimi (PCI Express) şeklinde bişey yazıyo
  • Benimde bugün elime ulaştı servisden geldi notebook testler yapıldı sıkıntı yok diye whea logger hatası veriyo sürekli

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.