Şimdi Ara

Asus N552VW Serisi | 6700 HQ / 960M GDDR5/ 128 SSD (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
25
Favori
63.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Google'da gezinirken farkettim, fareyi sayfanın aşağısına doğru kaydırdığımda veya tuşlara bastığımda tam olarak belirleyemediğim bir şekilde cızırtı sesi geliyor, gece olduğu için farkettim ortam çok sessiz. Bu olayı yaşayan arkadaşlar var mı? Kulağınızı klavyeye doğru yaklaştırıp sayfayı yukarı veya aşağıya kaydırmayı dener misiniz? Cevapları bekliyorum.

İşlemci veya harddisk o an çalıştığı için olabilir diyorlar.
  • Slainte S kullanıcısına yanıt
    O ses HDD den gelen bir ses. Sayfa yüklendikçe HDD işlem yapıyor, gece dediğiniz gibi ortam sessiz olduğundan duyulabiliyor. Bir problem teşkil etmemekte.
  • Arkadaşlar son zamanlarda farkettiğim bir şey oldu laptop kucağımdayken hareket ettirince altındaki kapak milimlik bi şekilde oynuyor yani şu mouse tarafının altındaki 2 vidalı kapak , elimle bastırınca tık tık diye ses geliyor...Hiç laptopu hareket ettirmedim bile durduk yere olan bi şey acaba bir tek bende mi böyle ?
  • Arkadaşlar fiyatı tam olarak nedir bu ürünün. 7-8 yıllık masaüstü bilgisayarımı emekli edip bir dizüstü almayı planlıyorum ve baya zamandır da para biriktiriyorum. Gerçi peşin para ile almayacağım çünkü para biriktikçe bir yakınıma başka şeyler için o parayı veriyorum ama toplamda ona verdiğim miktar 4.000 TL gelince hesaplaşacağız. Gerçi bu gün aldığım bir haberden sonra moralim de bozulmadı dersem yalan olur. Çünkü yakınım bana bilgisayar alırken taksit ile alacak ve bilgisayarlarda taksit sayısı 9 dan 6 indirilmiş bu ciddi sıkıntı olacak gibi gözüküyor.
  • Arkadaşlar merhaba eylül ayının 15 nde vatan dan 3,999 tl ye Asus n552vw 256 ssd li modelini aldım. Ertesi gün ekran kartıyla ilgili sorun yaşadım fotoğrafları paylaşıcam. Ekran mavi piksellere bölünüyo 4 gün bekledikten sonra yetkili kişi aradı cihazı hiçbiryerde bulamıyoruz asus un elinde de yok dediler ve ücret iadesi yapıcaklar. Akabinde mediamarkt aynı ürün sadece( ssd 128 gb lık) internete internete özel 3,899 tl ye aldım. Eve geldim ve 2 pc yi yan yana koyduğumda ekran görüntüleri arasında inanılmaz fark var kafam karıştı ıps ekran parlak mı olur mat mı ? fotoları paylaşıcam yardımcı olurmusunuz ? Acaba yeni aldığımdada problemmi var ? Asus N552VW Serisi | 6700 HQ / 960M GDDR5/ 128 SSD
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2343375/90c763fa-87fa-4996-9c7b-1d140fe99ed9.jpg Asus N552VW Serisi | 6700 HQ / 960M GDDR5/ 128 SSD
     Asus N552VW Serisi | 6700 HQ / 960M GDDR5/ 128 SSD
    Sağdaki pc vatandan aldığım mavi ekran veren ekran kartı bozuk olan---soldaki yeni aldığım mediamarkt ürünü hangisi gerçekten ıps ekran ?

• faiksonmez F kullanıcısına yanıt
    Ekran rengi ayarları farklı olabilir ve ayarlardan onu düzeltebilirsin. Ekran kartı yazılımında da renk ayarları olması lazım belki oda farklıdır. Cihaz bende yok ama dizüstü bilgisayar olsun masaüstü bilgisayar olsun ekrandan veya ekran kartından renk ayarı yapılabilmekte.

Belki ayar farkı yüzünden öğledir yani donanımsal bir sıkıntı olmayabilir.
  • bende bu akşam alacaktım mediamarkt'dan . Eğer bu 2 resimdeki laptopların ekran ayarları aynı ise mediamarkt'dan gelende bir sorun var demektir. Yada o ips değildir.

Ekran ayarlarının aynı olduğundan emin olup tekrar yazarmısın? Yada video ?
  • Arkadaşlar ürünü vatan pc ye iadeye götürdüğümde tanıdık arkadaşım denk geldi ve araştırdı mavi piksel hatasını bios üzerinden ekran kartının 32 b olarak ayarlandığı için hata verdiğini söyledi biosa girip bunu 128 b olarak değiştirdik ve sorun düzeldi. Asıl bomba olay mediamarkt tan aldığım ürünün ekranı ıps çıkmadı normal ekran çıktı.Alacak kişilere tavsiyem mediamarktta cihazın kutusunda siyah etikette altta olan büyük harflerle vatandakilerde N552VW Yazıyor. mediamarktta ise R651 YAZIYOR Anlamıda revizyon gördüğüymüş bilginiz olsun.
  • Türkiye de satıcılar tarafından bilgisayarlarda bir telefon kadar detaylı bilgi verilmiyor. Zaten çalışanlarda bilgisayar özellikleri doğru düzgün yazmadığından bilmiyorlar. Üstelik bilmeden konuşuyorlar. Basit bir örnek vermek gerekirse n552vw modeli çeşitli varyasyonlara sahip bir model olarak çıkmış en üst seviyeside 4k ips ekran olarak piyasaya sürülmüştür. Asus sitesindede bu modele uygun açıklama vardır. Tabi 4k modeli ülkemizde bulunmamakta ama satıcı firmalar detaylara bakmadan Asus sitesindeki modelin en üst sınıfına sahip açıklamasını kendi sayfalarına ekleyip altinada ufak bir dipnot ile (ürün özellikleri distribütör firmaya göre değişiklik gösterebilir) işi kurtarıyorlar. Bu konuda biz tüketicilerin bilgilenmesi ve bu detaylı bilgileri satıcılardan talep etmemiz gerekiyor ki onlarda bu işi ciddiye alsın. Bu konuda en önemli yanlış ekran konusunda ips olup olmaması hakkında yapılıyor. Aslında ekranın ips olup olmadığını anlamak zor birşey değil. Ekrana yukarıdan sağdan soldan bakar ve görüntünün renk değiştirmediğini farkedersen ekran ipstir. Diğer türlüsüde ips olmayan ekrana örnektir. Fakat ben bunu bildiğim halde çalışanlara bu denli detaylı bilgileri soruyorum. Bunu sizlerde yapın emin olun çok absürd cevaplar alacaksınız ve yeri gelecek kahkaha bile atacaksınız. Bu şekilde de çalışanların biz tüketicileri nasıl salak yerine koyduğunu farkedeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solam -- 23 Eylül 2016; 1:07:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, fanın sürekli olarak hafif sesli bir şekilde çalışması normal mi? Çok aşırı şekilde değil fakat sesi duyabiliyorum soğuk hava üflüyor. İşlemci sıcaklığı 29 30 olmasına rağmen.
  • Slainte S kullanıcısına yanıt
    Bende de aynısı vardı. Bence normal görünüyor.
  • Windows + PrtScn yapınca ekran görüntüsü alıp resimlerde ekran görüntüleri içine kaydediyor.
    Acaba sizlerde ekran görüntüsü alıp resimi açmadan bir sağ tıklamaya çalışabilir misiniz ?
    Bende sağ tıklanmıyor hiç bir resime :(
  • mastergee M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ekran görüntüsü alıp sağ tıklıyorum ben de açılıyor.
  • Arkadaşlar bir hafta önce bu laptopu aldım sarjı takılı degilken prize innanılmaz gidiyor.örnegin suan takılı degil sürekli pil durumuna bakıyorum %1 düşmesi 1dk dan bile daha az sürüyor. napmalıyım bu normalmidir. hiçbişeyde açık degil üstelik chrome ve spotify acık sadece, çok moralım bozuldu
  • merhabalar, mimarlık öğrencisiyim. autocad 3dmax fotoşop gibi programları sorunsuz çalıştıracak, ve bazı oyunlarıda sorunsuz çalıştıracak bir bilgisayar ararken buna denk geldim. pek anlamıyorum bilgisayarlardan 7 yıllık emektar bilgisayarım artık işimi görmüyor malesef. bu bilgisayarı tavsiye ediyormusunuz? birde şuan en uygun incehesap.com diye bir sitede buldum ama güvenemiyorum daha önce hiç duymadığım için.

vatanda 256 gb ssd li olan 4.500 tl, media markta 128 gb ssd li olan 4300 tl ama yorumlara baktığımda bazı arkadaşlar geçen hafta daha uyguna almışlar. fiyat olarak en uygun nereden ne şekilde alabilirim bilgisi olan varmı ?

internet üzerinden sipariş etmeyi düşünüyorum, hediye çeki falan veriyormu mağazalar bir bilgim yok, yardımcı olabileceklere minnettar kalırım. iyi günler
  • GetadakiAdam kullanıcısına yanıt
    Oyun ve performans bilgisayarı sonuç olarak merak etmeyin bizim de şarjı o kadar. Şarja takılı olmazsa hızlı azalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasap19 K kullanıcısına yanıt
    Bu ürünü almak istiyorsan, tavsiyem bu konunun ilk sayfasından itibaren tek tek tüm mesaujları oku. Öyle karar ver. Sonuçta hatrı sayılır iyi bir para vereceksin.
    Ürün vatan bilgisayarda da medyamarkt'de de dönem dönem indirimleri oluyor. Vatanda 3999 TL'ye, MediaMarkt'de ise 3899 TL'ye iniyor. Bu fiyatlardan daha fazlasına alma acele edip. 1-2 haftada bir indirim yapıyorlar zaten.

Ayrıca mimarlık üzerine okuduğuna göre belli ki sana büyük ekran lazım. Neden 17 inç modellere yönelmiyorsun. Asus'un "N752VX" modeli var vatanda. Bu ürüne yönelmeni öneriririm. Ya da kendi kullandığımhttps://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=118228235 ürününü inceleyebilirsin.

incehesap.com güvenilir bir site. Mecidiyeköydeler. Bir çok üründe Piyasanın en altında satış fiyatları var. Ben de notebook'umu incehesap.com dan aldım. Kesinlikle internet üzerinden sipariş ver. Ürün arızalı/kusurlu çıkar ise sorunsuz bir şekilde 14 gün içersinde iade hakkın olur. (Yeni ile direkt değiştirebilme veya paranı iade alma.)

Hediye çeki bu ürünler ile ilgili pek denk gelmedim. (Çanta ve mouse verirler en fazla.)

• Arm the Homeless kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşım.Bende 20 Eylülde Vatan Bilgisayardan N552VW-FY147T ürünü aldım.Şu an senin mesajını görünce bende bakmak istedim aynı olay bende de mevcut.Vidalanmadan kaynaklı bir şey gibi duruyor.Kısaca yalnız değilsin
  • Merhaba dostlar.Asus N552VW-FY147T modelini 20 Eylül'de Vatan Bilgisayardan aldım.Genel olarak memnunum.6 yıllık notebookdan sonra ister istemez insan memnun kalıyor.Bilgisayardaki izlenimlerimi yazmak istedim.
    Touchpad in alt tarafındaki kapakda milimetrik bir boşluk var gibi.
    Dvd Okuyucudaki boşluktan kaynaklı numpadi kullandığım zaman Notebookdan kasasından ses çıkıyor.Biraz rahatsız edici olaibliyor yada ben takıldım bu mevzuya
    Ekran kalitesi olarak gayet iyi.Işık sızması yok galiba varsa da rahatsız edici değil açıkcası.
    SSD Performansından gayet memnumun.550 MB/S READ 380 MB/S Yazma hızı var.
    Oyunlarda performans yapma fırsatım olmadı.
    Normal kullanımda [Spotify,10 Web Sitesi vs.] şarj süresi yaklaşık 4 saat civarı alabiliyorum.
    Isınma olarak da normal kulanımda CPU yaklaşık 37-40 Derece civarında.
    Klavyesinden baya baya memnunum.Işıklandırması hoşuma gitti.Klavye ile hiçbir sıkıntı yaşamadım.Çabuk alıştım.

Başka aklıma gelen birşey olmadı.Eğer sorunuz olursa cevaplayabilirim.Teşekkür ederim iyi forumlar :)

• mustafaslk334 kullanıcısına yanıt
    sessiz bir ortamda genellikle gece saatleri fareyi aşağıya kaydırdığınızda sayfalar da kasadan bir cızırtı sesi geliyor mu? dızzzz şeklinde.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.