Şimdi Ara

Asus N552VW Serisi | 6700 HQ / 960M GDDR5/ 128 SSD (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
25
Favori
63.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14 günlük cayma hakkı keyfidir zaten. Yani herhangi bir neden göstermesine gerek yok. Fakat şöyle bir durum var. Bu 14 günlük süreyi teknosa vatan mediamarkt gibi büyük firmalar 14 gün boyunca kullanabilme imkanı sunuyorlar ve sonrasında iade alabiliyorlar ama diğer küçük çaplı firmalar genelde cihaz kutusunun açılmasını istemiyorlar iade için. Yani kutusu açılmış cihazları iade almıyorlar genelde. Tabi bunun hukuki bir durumu varmı o konu hakkında hiçbir fikrim yok yinede yapman gereken incehesap ile görüşmen. Bir başka mevzuda vatan zaten bu ürünü belirli aralıklar indirime sokuyor. Eğer ürünü iade edersen indirim için bekle ortalama 3-4 haftada bir bu ürün gece indirimiyle 3.999 tlye düşüyor. @Tselcuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solam -- 4 Ağustos 2016; 12:33:02 >
  • Arkadaslar ebrar'daki modelin resimleri n551vw'nin mi yoksa ben mi yanlis biliyorum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSelcuk

Bu bilgisayarın alternatifi olabilirmi bu linkini verdiğim hp , forumda hiç kullanıcı yorumu yok hp hakkında tam bir kapalı kutu.

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion-gaming-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-2tb-128ssd-15-6-gtx960m-4gb-w10.html

Hocam hiç yanaşma bile.

• Arkadaşlar vatandan 256 ssd li modeli satın aldım. Az önce çalıştırmak istedim ancak bilgisayarı açamadım. Satın alan arkadaşlara soruyorum sadece güç düğmesine basmamız gerekmiyor mu açmak için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desmond5

Arkadaşlar vatandan 256 ssd li modeli satın aldım. Az önce çalıştırmak istedim ancak bilgisayarı açamadım. Satın alan arkadaşlara soruyorum sadece güç düğmesine basmamız gerekmiyor mu açmak için?

Evet. Bataryayı da taktıysanız başka bir şey yapmanıza gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObtObt -- 13 Ağustos 2016; 22:56:33 >
  • ObtObt kullanıcısına yanıt
    3 saat şarj ettim kullanım kılavuzunda yazdığı gibi.Sonra batarya takılıyken açmaya çalıştım.Işıklar yandı ama ekran siyah olarak kaldı.Sanırım geri göndericem.
  • Desmond5 D kullanıcısına yanıt
    Işıklar yandıktan sonra FN+F7 yapar mısınız?

Denedim bir değişiklik olmadı hocam
    Hocam pc çalışıyor ama ekran görüntüsü yok değil mi şuan? Eğer öyleyse ekran kapağını öne-arkaya oynatın. Yine çözüm olmazsa iade edin gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObtObt -- 13 Ağustos 2016; 23:27:09 >
    Mecbur iade edicez. Teşekkürler yardım etmeye çalıştığın için.Aynen ekran görüntüsü yok bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desmond5 -- 13 Ağustos 2016; 23:30:34 >
    Geçmiş olsun.

• asus bu son N serilerinde gerçekten çok başarısız anlamak mümkün değil

• quote:

Orijinalden alıntı: reko

asus bu son N serilerinde gerçekten çok başarısız anlamak mümkün değil

Satışlar iyileşince tozutmaya başladı. Sıradan bir firma gibi cok fazla hatalı ürün üretiyor.

• Önceki N serileri de aynıydı. Değişen bir şey yok. Asus'ta ROG haricinde fazla tercih etmemek lazım.

• ben de bu sene üniversiteye başlıyacağım mühendislik programları flan baya kullanıcam ve aynı zamanda da oyun baya oynarım sizce bu pc her 2 ihtiyacımıda karşılarmı yoksa msi ge62 veya monster mı düşünsem yine 4000-4500tl arası ??
  • Vatandan 3 gün önce aldım N552WV 147t modeli, 3999 tl ye.

ölü pixel yok, ışık sızması yok,

ama

event log da, WHEA 17 hatası alıyorum, 1 saatte 40-50 kadar.

hata şöyle:

A corrected hardware error has occurred.

Component: PCI Express Root Port
    Error Source: Advanced Error Reporting (PCI Express)

Bus:Device:Function: 0x0:0x1C:0x4
    Vendor ID:Device ID: 0x8086:0xA114
    Class Code: 0x30400

The details view of this entry contains further information.

....

bu hata ile karşılaşan çözen var mı acaba? Asus a da mail attım bakalım onlar ne diyecek.

birde arada bir "display driver stopped responding and has recovered" hatası alıyorum sağ altta pencere den, ekran kararıyor ve uyarı msg ı çıkıyor.
  • Merhaba arkadaşlar kardeşim için yeni bi laptop alcaz daha çok oyun için kullanacak ve bazı mühendislik programları..msi g62 Apache pro6qf ve Asus n552vw. Bu iki model arasında kaldık. Ben 4 yıldır Asus kullanıyorum n56 modeli vardı gayet memnunum fakat son oyunları high kalitede biraz performans kaybediyor ki ben çok oyun oynamadığım için takmıyorum. Genel olarak memnun olduğum için Asus bana göz kırpıyor kasa kalite görünüş vs bildiğim bi model marka sonuçta. Fakat kardeşim msi da çift dan olması ve gtx970 kart olmasından dolayı onu istiyor gibi.. Daha önce benzeri kıyaslamalar belki yapılmıştır bilgisi olan bu modelleri kullanan varsa beni aydınlatırsa sevinirim tercih için kafam karışık...

Edit: bazı arkadaşlar Asus dan memnun değil sanırım bi kaç sıkıntı yaşamışlar:/ msi şuan biraz daha mantıklı gibi gelmeye başladı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Architect_24 -- 21 Ağustos 2016; 9:18:31 >
  • Architect_24 kullanıcısına yanıt
    Asusda problemler yaşamam üzerine (Şansızlık olarak nitelendirebilirsiniz.) MSI seçtim. Genel olarak çok memnunum. Ürün ile ilgili bir sayfa açıp yorum ve tecrübelerimi paylaşmıştım.
    Okumak istersiniz belki : MSI GE72 6QD(Apache Pro)-231XTR / 6700HQ (2.6 - 3.5GHz) / 16GB / 256GB SSD+1TB / 2GB GTX960M / 17.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ConquerorIron -- 20 Ağustos 2016; 22:24:44 >
  • Dün bende Ankamall teknosadan 4299tl ye aldım genel olarak bilgisayar çok güzel yalnız aldıktan 1 saat gremots da hd video denemesi yaparken ekranın ortasından beyaz çizgi geçti sanırım videoyu geri sarıp tekrar aynı noktada olay tekrarladı 2 kez umarım videodan kaynaklanan birşeydir.Bir diğer sıkıntımda google chorome ve itunes yüklenmedi hata verdi daha önce böyle bir sıkıntı ile karşılaşan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?
  • ConquerorIron C kullanıcısına yanıt
    hocam sanırım bizde msi alacaz yalnız bizim alacağımız model msi ge62 apache pro 6qf modeli bunun hakkında hiç bilginiz var mı birde ekran kartı benim kafamı kurcaladı ben biraz ses noktasında takıntılı biriyim laptopun hdd çalışması bile beni rahatsız eder arada ama kardeşim pek takmaz öyle şeyleri yinede gtx970 in öyle bi sıkıntısını olduğunu yazmıslar kafamı kurcalayan o var
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.