Şimdi Ara

Asus N552VW Serisi | 6700 HQ / 960M GDDR5/ 128 SSD (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
25
Favori
63.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun hocam. Dizayn olarak N551'den bir farkı var mı?
  • fezader kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun. Sorunsuz bir model almış gibi görünüyorsun. Çünkü ben ilk 30 saatte ekranım uçmuştu iki denememde de. Sende 30 saate kadar bir şey olmadıysa, herhalde daha olmaz.
    Ürün çok güçlü, hızlı ve güzel. Klavyesi de harika. Ben çok beğenmiştim.

Ben de biraz daha kullandıktan sonra, "MSI GE72 6QD(Apache Pro)-231XTR" modeli ile ilgili yorumlarımı bırakıcam. Şu an için en azından Asusda yaşadığım kronik sorunları yaşamadım. Şaşıracaksınız ama bu sefer aldığım ürün sağlam çıktı :)

Tekrardan hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun. Küçükte olsa ışık sızması olması normal ips de. 4. Adım da ki neye yarıyor tam olarak. Birde bu office 10 gb felan o kadar ne yükledin ki bu kadar yer aldı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliozturk51 -- 26 Haziran 2016; 22:48:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ConquerorIron saolasın hocam msi'ın sorunsuz olmasına sevindim.

@ObtObt Teşekkürler Bi fark göremedim ben 551 ile
  • aliozturk51 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler; forumda birisi o oyunda makine resetledi kendini yazmıştı o aklımda kalmış :)) sen deyince tekrar baktım bş kalan alan 170 gbmiş ama yine de 256 gb iyidir ya:))
  • :) iyimiş bir an şok olmuştum o kadar Nasıl doldu diye. Umarım sorunsuz kullanırsın. Bende almayı planlıyorum da n551vw alacağım büyük ihtimal. Type c olsa 551 de güzel olurdu ama artık o da olmadan idare edeceğiz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliozturk51 -- 26 Haziran 2016; 23:17:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ConquerorIron

Hocam hayırlı olsun. Sorunsuz bir model almış gibi görünüyorsun. Çünkü ben ilk 30 saatte ekranım uçmuştu iki denememde de. Sende 30 saate kadar bir şey olmadıysa, herhalde daha olmaz.
    Ürün çok güçlü, hızlı ve güzel. Klavyesi de harika. Ben çok beğenmiştim.

Ben de biraz daha kullandıktan sonra, "MSI GE72 6QD(Apache Pro)-231XTR" modeli ile ilgili yorumlarımı bırakıcam. Şu an için en azından Asusda yaşadığım kronik sorunları yaşamadım. Şaşıracaksınız ama bu sefer aldığım ürün sağlam çıktı :)

Tekrardan hayırlı olsun.

Ürünü kullandıktan sonra geri dönüş yapacağımı bildirmiştim.

Konu ile ilgili yeni bir konu açtım.
    Asus altında bu ürün ile ilgili daha fazla konuşmak doğru olmayacak gibi.

• oguzhan297 kullanıcısına yanıt
    Ben tam askini düşünüyorym n551 seirsi laptopunu aldım 3 ay kullandım ışık sızması ve ram de ses var dedim gönderdim direk aldılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: shanger

Ben tam askini düşünüyorym n551 seirsi laptopunu aldım 3 ay kullandım ışık sızması ve ram de ses var dedim gönderdim direk aldılar

benim ram de bişey yoktu sadece ışık sızması vardı servis raporunda donanımsal arıza yok yazıyodu ama cihaz servisten geldiğinde ekran düzelmişti madem arıza yok cihaz üzerinde niye işlem yapıldı servisin saçmalığı ramle ilgili bi sorun olduğundan almış olabilirler senin cihazı
  •  Asus N552VW Serisi | 6700 HQ / 960M GDDR5/ 128 SSD

2. Haftayı devirdim çok şükür bi sorun yok sadece resimde görünen uygulama içindeki yazılar biraz flu gibi ekran kartı ayarlarından olabilir mi? yardım edebilecek kimse var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fezader

Asus N552VW Serisi | 6700 HQ / 960M GDDR5/ 128 SSD

2. Haftayı devirdim çok şükür bi sorun yok sadece resimde görünen uygulama içindeki yazılar biraz flu gibi ekran kartı ayarlarından olabilir mi? yardım edebilecek kimse var mı?

Flu olmasının sebebi çözünürlük ile alakalı. Daha doğrusu şöyle. Yeni model notebook'larda ne alaka ise 1920x1080 çözünürlüğüne mecbur bırakıyor. Fakat 15.6 monitörlerde bu çözünürlük çok küçük görünüyor. Göz bozacak şekilde küçük.
    Çözüm olarak da şunu yapmışlar ; Windows'un ekran çözünürlüğünü ayarladığın penceredeki "Metin, uygulama ve diğer öğelerin boyutunu değiştir" alanında bulunan alanı %125 yapmışlar. Bu da görüntüyu flu'laştırıyor. Sırf bundan dolayı 17.3 inç'e yönelmiştim.

Bu sadece Asus'un notebooklarına ait bir özellik değil. Hp'de böyle yapmış, MSI da. Çok saçma ama malesef böyle.
    Küçücük notebooklarda bu çözünürlük çok küçük geliyor. Çözüm için de windows'dan yardım alınıp büyütme ayarlarıyla oynuyorlar.

• Merhabalar,
    İki gün önce ben de Asus n552vw aldım. Bu bilgisayarda film izlemek ve alt yazı kolay bulabilmek için diğer bilgisayarımda olduğu gibi, bs player kullanmaya devam edecektim fakat video izlerken sanki çizik bir cd gibi ekranın solunda takılmalar oluyor. Tabi kendi video oynatıcısında olmuyor ama bunun bi çözümü var mı ? Benim asusla mı ilgili yoksa genel sorun mu ? Bir de tabi filmler ve tv açıkken görüntüde çok kısa gidip gelmeler oluyor. Servise gitmeli miyim sizce ? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatkenayduu

Merhabalar,
    İki gün önce ben de Asus n552vw aldım. Bu bilgisayarda film izlemek ve alt yazı kolay bulabilmek için diğer bilgisayarımda olduğu gibi, bs player kullanmaya devam edecektim fakat video izlerken sanki çizik bir cd gibi ekranın solunda takılmalar oluyor. Tabi kendi video oynatıcısında olmuyor ama bunun bi çözümü var mı ? Benim asusla mı ilgili yoksa genel sorun mu ? Bir de tabi filmler ve tv açıkken görüntüde çok kısa gidip gelmeler oluyor. Servise gitmeli miyim sizce ? Teşekkürler.

Ekran kartı sürücünüzü güncelleyin. Sorun büyük ihtimalle çözülecektir.
  • Arkadaslar birsey sorcam ben n551 ssdsiz modelini almayi dusunuyorum sonradan ssd takicam bu ssdsiz modellerindede ssd slotu varmidir hard diskin disinda kucuk olarak anakarta takilanlardan?

• Merhaba arkadaşlar ben de n552vw fw171t satın aldım ve 1 temmuz cuma günü elime geçti. Başlarda hiçbir sıkıntı yaşamadım ama sırayla istediğim oyunları kurduğumda ısınma ve fps düşüşü sorunları yaşamaya başladım. Örneğin everybodys gone to the rapture adlı çok yüksek olmayan bir oyunda bile ekran kartım 80 dereceyi gördü ve çözünürlüğüyle grafik ayarlarının düşürerek oynamak zorunda kaldım ki onda bile 50 fps civarında aldım. Bunun dışında da Witcher 3'ü de çözünürlüğü ve grafikleri en düşüğe alarak 60 fpste oynayabiliyorum ama bunda da 81 derece sıcaklığına geliyor ekran kartım. Ha bir de ekran kartının yanında işlemcim de 83 dereceyi görüyor. Yani yeni almış olmama rağmen skyrim gibi oyunlarda bile ekran kartı çok ısınıyor. Tüm bunları soğutucu alarak kontrol altına almaya çalışmalı mıyım veya bana gelen laptopta sorun mu var? Laptopun özellikleri:
    2X8 GB DDR4 RAM
    NVIDIA GEFORCE GTX960M 4 GB GDDR5 Paylaşımsız Ekran Kartı
    Intel i7 6700Q Skylake 6. Nesil 4 Çekirdekli İşlemci
    1 TB 5400 RPM HDD + 128GB SSD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert5iktas -- 7 Temmuz 2016; 19:53:06 >

• N550deki gibi cift fan yapsalardi keske isinmasi azalirdi biraz niye boyle bisi yapiyolar anlamiyorum yeni seride daha iyi olmasi gerekirken kotuye gidiyo

• ObtObt kullanıcısına yanıt
    Hala aynı sorunlar devam ediyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatkenayduu V kullanıcısına yanıt
    ben gomplayer kullanıyorum, K-lite codec de yüklemiştim her hangi bir sorun olmadı şimdiye kadar
  • bir çok sorunu olmasına rağmen almayı düşündüğüm bu ürün ara ara 4000 liraya satılıyor vatanda sanırım 256 gb olanı , en son ne zaman düştü bu fiyata arkadaşlar son bir haftadır takip ediyorum ama hiç indirim falan yakalamadım, vatan mağazalarında da 4300den aşağa inmiyorlar. 300 lira iyi para , bu indirimi yakalamaya çalışıyorum umarım yakalarım. pc de kısa süre içinde lazım aslında
  • TSelcuk kullanıcısına yanıt
    Aslında zırt pırt Gece indirim maili atarlardı. Bu aralar atmıyorlar. 22:00'dan sonra web sitelerinde belirli ürünlere indirimler uygulanıyor. Bu ürün de hiç sekmez, her seferinde indirimli ürünler arasında yer alır. Ellerindeki stoğu eritmeye çalışıyorlar.
    Ama bu aralar 22:00 gece indirim maili pek gelmiyor. Biraz daha bekleyin, indirim yaparlar çok kısa sürede.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.