Şimdi Ara

Asus N552VW Serisi | 6700 HQ / 960M GDDR5/ 128 SSD (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
25
Favori
63.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran kalitesi berbat Mediamarkt da gördüm. Dijital etiket ekranı kırmızı. Ama kırmızı ton açmış kırmızı. Ips ile kıyaslanmaz bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ConquerorIron C kullanıcısına yanıt
    cvp için teşekkürler. bir çok program indirmeme rağmen iyi bir netice alamadım çoğu tırışka reklam dolu çalışmıyor,

windows 10 ilk defa kullanıyorum, microsoft windows 10 da wmp da dvd ve bluray desteğini kaldırmış iyi mi, izleyemiyorsunuz...
  • Tekrardan Merhaba,

Vatan'ın beklediğim model'e indirim uygulamaması üzerine, başka bir modeli satın aldım. (Az önce sipariş verdim.) (4.817 TL)
    MSI GS70 6QD(Stealth)-009XTR

Cihaz elime geçince ve kullandıktan sonra görüşlerimi belirtirim.
    Bir de bu cihaz ince hesapda diğer sitelere göre neden çok daha ucuz anlamadım.

Gittigidiyor fiyatı (6.007 TL)
    Hepsi burada (6.749 TL)

Umarım bu modelde sorun yaşamam bu sefer :)

çok iyi bi cihaz almışsın umarım memnun kalırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolleteral

çok iyi bi cihaz almışsın umarım memnun kalırsın

Bende bir abdestsizlik var sanırım :)

Adamlar bu sabah aradı ve ürün ellerinde olmadığını ve ürünü de artık temin edemediğini bildirdi.

Edit : Sonradan Erdem Bey ile görüştüm.http://www.incehesap.com/msi-ge72-6qdapache-pro-231xtr-fiyati-29923/ modelini 4500 TL'ye aldım. Benzeri model, ekran kartı GTX965M yerine GTX960M oldu. Diğer teknik özellikler aynı. Bir de kasa tipi değişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ConquerorIron -- 23 Haziran 2016; 11:03:06 >

nova bilgisayarda 5000 tl ye vardı galiba aynisinden
  • kolleteral K kullanıcısına yanıt
    Telefon ile aradım. Sitelerinde var gösteriyorlar ama aradığımızda onlar da yok dedi.
    Bir şeyi daha tecrübe etmiş olduk. Sitedeki "Stokda var" veya "3 günde kargoda" ibarelerine güvenmeyip, telefon ile de aramak gerekebiliyormuş.

"MSI GS70 Stealth 6QD-009XTR" ürününü kaçırdığıma mı yanayım. Yoksa "MSI GE72 6QD(Apache Pro)-231XTR" ürününü 4500 TL'ye getirebildiğime mi sevineyim bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ConquerorIron

Telefon ile aradım. Sitelerinde var gösteriyorlar ama aradığımızda onlar da yok dedi.
    Bir şeyi daha tecrübe etmiş olduk. Sitedeki "Stokda var" veya "3 günde kargoda" ibarelerine güvenmeyip, telefon ile de aramak gerekebiliyormuş.

"MSI GS70 Stealth 6QD-009XTR" ürününü kaçırdığıma mı yanayım. Yoksa "MSI GE72 6QD(Apache Pro)-231XTR" ürününü 4500 TL'ye getirebildiğime mi sevineyim bilemedim.

Gs70 stealh daha iyidir ondan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • siparişi verdim kargo firması UPS illa kişiye ve adreste teslim edecekmiş.Ben de garanti olsun diye dün arayıp teslimatı cumartesi yapmalarını istedim ama bugün online takip edince dağıtıma çıktığını öğrendim tüm gün Adana sıcağında dolaşacak makine; kim bilir yarın da dolaşacak. Bi aksilik olmaz inşallah...
  • isimsiz canlı İ kullanıcısına yanıt
    Evet. "MSI GS70 Stealth 6QD-009XTR" daha iyi bir ürün. Ama piyasada yok. Herkesin stoğu aynı anda bitti sanki. Ve kimse tedarik edemiyor.
    Sanki Msi, bu satıcı firmalara kalkıp, "Yeter artık durdurun satışları ve yok diyin. Bu ürünü bu fiyata kesinlikle satmayın" gibi bir komut göndermiş gibiler. Tabi fantezi bir düşünce farkındayım ama bu kadar da tesadüf pes.

O yüzden "MSI GE72 6QD(Apache Pro)-231XTR" sipariş verdim. Artık kaç günde gelir görücez..
  • quote:

Evet. "MSI GS70 Stealth 6QD-009XTR" daha iyi bir ürün. Ama piyasada yok. Herkesin stoğu aynı anda bitti sanki. Ve kimse tedarik edemiyor.
    Sanki Msi, bu satıcı firmalara kalkıp, "Yeter artık durdurun satışları ve yok diyin. Bu ürünü bu fiyata kesinlikle satmayın" gibi bir komut göndermiş gibiler. Tabi fantezi bir düşünce farkındayım ama bu kadar da tesadüf pes.

O yüzden "MSI GE72 6QD(Apache Pro)-231XTR" sipariş verdim. Artık kaç günde gelir görücez..

Bende bilgisayarimi yenilemek istiyorum 2008in iyi pclerindendi ama artik isimi gormuyor size bazi sorular sormak istiyorum
    1. Bu cihazi nereden aldiniz ve nova bilgisayar guvenlimidir
    2. msinin max 4400tllik gtx 960m lik pcsini onerirmisiniz
    3. Ben asus n551vw pcye kafayi taktim tam benlik bir cihaz bunun sikintisi varmidir

• quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz canlı

quote:

Bende bilgisayarimi yenilemek istiyorum 2008in iyi pclerindendi ama artik isimi gormuyor size bazi sorular sormak istiyorum
    3. Ben asus n551vw pcye kafayi taktim tam benlik bir cihaz bunun sikintisi varmidir

Cihazı, incehesap.com dan aldım.
    Nova bilgisayar ile alışverişim olmadı. Nova'dan alışveriş yapanlar cevap versin.
    Şu an bir şey öneremem hocam. 2-3 haftadır neler çektiğimi bazı arkadaşlar bilir :) O yüzden şu an için kimseye hiç bir şey önerecek durumda değilim.
    Asus alıp memnun olanlar var. Benim gibi ağzı yananlar da var. Bana sorarsan, benim artık işim olmaz n551/n552 modelleriyle. Ama bu benim kişisel görüşümdür, o yüzden dikkate almayın. Asus n551 alıp da memnun olanlar var.

Bu msi elime geçince ve biraz kullandıktan sonra bilgi veririm.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz canlı

quote:

Cihazı, incehesap.com dan aldım.
    Nova bilgisayar ile alışverişim olmadı. Nova'dan alışveriş yapanlar cevap versin.
    Şu an bir şey öneremem hocam. 2-3 haftadır neler çektiğimi bazı arkadaşlar bilir :) O yüzden şu an için kimseye hiç bir şey önerecek durumda değilim.
    Asus alıp memnun olanlar var. Benim gibi ağzı yananlar da var. Bana sorarsan, benim artık işim olmaz n551/n552 modelleriyle. Ama bu benim kişisel görüşümdür, o yüzden dikkate almayın. Asus n551 alıp da memnun olanlar var.

Bu msi elime geçince ve biraz kullandıktan sonra bilgi veririm.

Tesekkurler cevabiniz için

• N552vw de yine indirim var :)

• Arkadaşlar 171t modelini geçen hafta mediamarkttan aldım , ancak şimdi farkettim ki hoparlörün sesini %50 civarı ve yüksekte açınca sesde cızırtı oluyor , ne yapmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

Arkadaşlar 171t modelini geçen hafta mediamarkttan aldım , ancak şimdi farkettim ki hoparlörün sesini %50 civarı ve yüksekte açınca sesde cızırtı oluyor , ne yapmalıyım ?

Donanımsal olarak üründe bir problem olduğunu düşünüyorsanız ve bu sizi rahatsız edecek seviyede bir sorun ise, hiç düşünmeden ve 14 gün'ü geçirmeden, ürünü mağazaya götürmenizde fayda var. Özellikle internetden aldıysanız.
  • kargo geldi, kutunun üzerinde N552 V yazıyor. Tüm ürünler mi böyle acaba?
  • fezader kullanıcısına yanıt
    O Nasıl iş öyle. Sen 551 siparişi vermedim mi ?

• Arkadaşlar ben bu n552vw serisi laptopu yarın gidip almayı düşünüyorum. 3949tl 400 tl de hediye çeki veriyor. Dell 7559a baktım ama bi tık daha üstün geldi bana Asus. Ayrıca öyle çok oyun oynayan bir insan da değilim call of duty need for speed serisi gibi oyunları rahatça oynayabileceğim daha ucuz başka bilgisayar tavsiyeniz varmıdır? Nvdia Gt940m gt930m serileri 2500tl civarı pcler falan işimi görür mü? çokta para vermek istemiyorum açıkçası. asusun x550vx modeli var hp gaming teknosa da 3499 tl örneğin. Baktıkça hep daha üstüne çıkıyorum biri son noktayı koysun Allah rızası için yarın alacağım. yardımınız için şimdiden teşekkürler :)

• Sonunda elime ulaştı
    Yaklaşık 2 gündür 30 saatin üzerinde açık kaldı; öncelikle belirtmeliyim ki çok şükür şu an akut bir sıkıntı görünmüyor.
    ilk izlenimlerim şu şekilde:
    1.Kutunun dışında N552 V yazıyordu; ama bilgisayarı açıp özelliklerine bakınca N552 VW yazıyordu. W, Windows'u mu temsil ediyor acaba?
    2.Windows 10 home edition ,foxit, dropbox gibi programlar yüklü olarak geldi herhangi bir driver yüklemedim, wi-fi ağını görüp bağlanabildim (ethernet kartına gerek kalmadı).
    3.Daha öncede bahsettiğim benim için gerekli tüm programları (Office, SPSS, EndNote vs.) ve hastası olduğum CoH'u yüklediğim zaman SSD'de yaklaşık 170 GB yer kapladı, iyi ki 256 GBlık olanı aldım diye düşündüm.
    4.Programları yüklemeden önce hemen diep.io'yu açtım herhangi bi hata vermedi,
    5.event logda WHEA hatası almadım,
    6.ekranın her iki üst tarafında çok az bir ışık sızması var ama çok kafaya takılacak cinsten değil.
    7.Açma butonuna basmamla masaüstünün görünmesi arasında 7 Sn. geçiyor
    8.hiç ses(gürültü) yok. yüksek ses açtığımda cızırtı gelmiyor.
    9.Aynı anda word,excel,outlook,itunes,mü torrent,adobe acrobat pro,mozilla, chrome(5 sekme açıktı birisi youtube),spss, endnote, skype, gomplayer ve steam açtığımda youtube sayfası yanıt vermedi sadece.
    10.Setup arayüzlerinde, mü torrent arayüzündeki ve iTunestaki yazı karakterleri biraz (rahatsız edecek kadar)flu görünüyor. Cleartype text yapmama rağmen düzelmedi. Şu ana kadar tek rahatsız eden sorun bu oldu.

Kısaca forumdan takip edebildiğim ve beni de endişeye düşüren sıkıntıları şu ana kadar yaşamadım çok şükür. İnşallah erken konuşmuyorumdur.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.