Şimdi Ara

Asus N552VW Serisi | 6700 HQ / 960M GDDR5/ 128 SSD (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
25
Favori
63.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dell 7559 bakın sorun duymadım ben ona yöneldim gibi

Sanalmarletimde 128 ssdlisi 3600 gibi bi fiyatı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler kusura bakmayın ama ben bu cihaza kafayi taktim vatanda indirime girdi n552vw olani 4000 tl oldu asil sorum ise n551vw nin sadece isik sizmasi varmis fakat n552vw olaninin sikintilari daha fazlaymis ben n552vw alsam daha iyi olurmu yoksa 200 tl fazla verip n551vw alayim????

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 147t ile 171t arasında ne gibi farklar var? Hangisi sorunsuz? Vatan ve teknosa 147 satıyor, mediamarkt 171 satıyor. 128ssd ve 256ssd den farklı ne gibi sorunlar yada düzeltmeler var?

• Tamamen oyun amaçlı bir laptop arıyordum ama son 2 sayfayı okuyunca istemsizce lanet olsun böyle laptopa diye içimden geçirdim :D
    Ben şu anki oyunları Ultrada 1-2 yıl içinde çıkan oyunları high,3-4 yıl içinde çıkan oyunları medium ve 4-5 yıl içinde çıkacak olan oyunları low ayarlarda kastırmayacak bir laptop arıyordum ama N552 bunu karşılamayacak sanırım
  • vatandaki gece indiriminden siparişi verdim sonunda, bakalım inşallah bi sorun çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fezader

vatandaki gece indiriminden siparişi verdim sonunda, bakalım inşallah bi sorun çıkmaz.

Hocam hayırlı olsun.
    3-4 gün kullandıktan sonra yorumlarını merak ediyorum(z).
  • fezader kullanıcısına yanıt
    İnternetten verdiğin için sıkıntı olsa bile direk iade edersin :)

Bu arada Adana Vatan da Adama bu bilgisayardan geri dönüş oldu mu diyorum yok diyor. Birde son fiyat kaça düştü diyorum en son buna düştü diyor. Alırken iyi takip edin Teknosa, bimeks, media markt gibi yerlerde daha ucuza satılmışken daha fazla fiyat vermeyin. Takibinizi iyi yapın alacağınız cihaz için mesela n552vw 3999 ₺ ye düştü, n551vw 3799 ₺ ye satıldı. Yani gidip fazla vermeyin tavsiye etmem. Örnek verecek olursam 3799 ₺ ye düşmüş bir pc yi size 4300 e satabilirler. Sonuçta onlarda fiyat üstünden prim aldıkları için işine geliyor :) iyi kişiye denk gelirseniz tabi ki size bunları açık açık şu fiyata düştü beklerseniz indirim olur gibi söylüyor. Ben genelde pc de denk gelmedim ama televizyon alırken vatandan LG yetkili satıcısı baya yardımcı olmuştu. Böyle insanlara denk gelirseniz çok güzel fiyata da alabiliyorsunuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliozturk51 -- 21 Haziran 2016; 0:46:23 >

• arkadaşlar bu bilgisayarlarda, format atmak zorunda kalırsak windows 10 u tekrar nasıl yüklüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolleteral

arkadaşlar bu bilgisayarlarda, format atmak zorunda kalırsak windows 10 u tekrar nasıl yüklüyoruz.

Windows 10'u normal Cd/Dvd/USB vs den kuruyorsun.
    256 GB'lık alanı formatlayıp, yine bu alana sistemi kuruyorsun.

Driver olarak ; Windows 10'da yalnızca LAN'ı görüyor. Diğer tüm driver'ları ister manuel kurarsın, istersen de windows update yöntemi ile.
    Wireless'ı kurana kadar, notebook'u modem'ine kablo ile bağlaman gerekiyor. Ya da Wireless driverını indirip, bir usb'ye kopyalayıp, bilgisayara indirmen lazım.
  • yine 3.999 tl ye düştü vatanda. alacak olan düşünmesin. alsın.
  • ConquerorIron C kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
    bir de bu Windows 10 da DVD izlemek için ne kullanıyorsunuz , cd den DVD izlemeyi destekleyen bir şey yok üzerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolleteral -- 21 Haziran 2016; 22:55:30 >
  • Vatan açık açık n552vw stoğunu bitirmeyi amaçlıyor, sürekli sadece o model de indirim oluyor. N551vw de fiyat tavan yapmış büyük ihtimal ellerinde kalmadı, yeni bir stok gelecek. N552vw de de büyük ihtimal bunu amaçlıyor. Cn serisi gelirse hiç şaşırmayın bence. Bir firma aynı ürün üzerinde sürekli indirim yapıyorsa cihazın ya stoğu çok fazladır ya da elinden çıkarmaya çalışıyordur yeni gelecek modeli için.

• quote:

Orijinalden alıntı: aliozturk51

Vatan açık açık n552vw stoğunu bitirmeyi amaçlıyor, sürekli sadece o model de indirim oluyor. N551vw de fiyat tavan yapmış büyük ihtimal ellerinde kalmadı, yeni bir stok gelecek. N552vw de de büyük ihtimal bunu amaçlıyor. Cn serisi gelirse hiç şaşırmayın bence. Bir firma aynı ürün üzerinde sürekli indirim yapıyorsa cihazın ya stoğu çok fazladır ya da elinden çıkarmaya çalışıyordur yeni gelecek modeli için.

Yine rahatsiz ediyorum ama bu cihaz vatanda indirime girdi n552vw modeli 400 tl civari ben bu cihazi alsam mi yoksa 300 daha verip 6 hucreli batarya ac wifi cift fan (varmi bilmiyorum)ve daha az sikinti icin 300 tl fazla vermek iyi olurmu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu kadar sorun duyduktan sonda n552vw sıcak bakmıyorum ama illa kötü çıkacak diye birşey de yok. Ama ben ileriye dönük aldığım için n551vw tercihim olacak. Başta 552vw idi ama şansız biri olduğum için ben de conq adlı arkadaşımız o kadar sorunla karşılaşınca ve bir kaç arkadaşın olay günlüğü gibi birşey de çok fazla hata var dediği için uzak durma kararı aldım. N551vw işimi görür diyorsan bence 551vw ama gidip sakın şuan ki fiyatı verme. 3799₺ ye düştü o bilgisayar gerekirse bekle ama o fiyattan fazla fiyata alma. Fakat şu da n552vw alan herkesde aynı sıkıntı çıkacak diye bir kaide de yok. Belki sana çok iyi bir ürün denk gelecek biraz da şansına kalıyor orası. Tabi sorunlu bir seri değilse. Öyle bir seri ise şans da işe yaramaz. Son karar senin ama 551vw alacak olursan 3799 ₺ den fazla verme. O fiyatı gördü çünkü. Birde belki mantıksız gelecek ama yeni seride sürekli indirim yapması bana mantıklı gelmiyor. Şüpheci yaklaşıyorum belki ama bu n552vw Hakkı'nda gelen şikayet sayısını öğrenebilsek bu konuda daha iyi bir mantık yürütebiliriz. Biraz uzun oldu ama umarım açıklayıcı olmuştur.

Çift fan değil bildiğim kadarıyla. Bu konuya kullanan arkadaş var o bize doğru bilgiyi verebilir. @kolleteral

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliozturk51 -- 22 Haziran 2016; 2:17:48 >

• Forumun konusuyla biraz alakasız olacak ama ben Dell 7559 siparişi verdim. Açıkçası bazı yorumlar da etkili oldu Asus'tan caymamda. Dellde de ışık sızması ile uğraştıracak gibi ama az çıkarsa önemsemem bile. Hem 600 TL cepte kaldı hem de kullanıcıları daha mutlu. Ama sizi caydırmak istemem. Ben biraz pimpirikliyim. Bu forumdan birçok kullanıcı ile görüştüm Asus için, birçoğu da mutlular. Onlara verdikleri cevaplar için tekrar teşekkür ederim.
  • Kaç gecedir ben de takip ediyorum Vatan'ın sitesini. Ürünü iade ettikten sonra, iki gece indirim oldu. Ama hep bu sorun yaşadığım üründe indirim oldu.
    N752VX-GC212T modeline indirim gelir ise sipariş vericem internetten. İnatla yapmıyorlar bu modele indirim. Sürekli "N552VW-FY147T" modeline indirim yapması garip.

Bu üründen ellerinde çok var. Çünkü bu model yalnızca Vatanda var. Yani parsellemiş bu ürünü, başka hiç bir mağazada bulamazsınız.

Bu arada Asus N552VW-FW171T serisi var bir de. Harddiski 128 GB SSD. Onun haricinde Vatandaki model ile aynı yanlış hatırlamıyorsam. Almayı düşünenler inceleyebilir. Fiyatı 3800-3900 arası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ConquerorIron -- 22 Haziran 2016; 8:57:33 >

• her iki cihaz da tek fanlı
  • isimsiz canlı İ kullanıcısına yanıt
    Kronik olarak ekranda ışık sızması var. Bazılarında az bazılarında çok. Forumda alan bazı arkadaşlar kafayı buna taktıkları için iade etti. Ben çok fazla rahatsız olmadım. Çok da memnunum. Hoparlörden gelen ses donanımsal ve çözülebiliyor. Onun dışında ram takviyesiyle n552vw'den bir farkı yok. Witcher 3'ü high ayarlarda sorunsuz oynayabiliyorum. Uzun süre oyun oynayınca fan fazla çalışmaya başlıyor ama rahatsız edici değil. Isınma da aynı şekilde. Mart ayında 3500 liraya almıştım ve fiyat-performans olarak daha iyisi yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrkmklnc -- 22 Haziran 2016; 10:07:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolleteral

teşekkürler
    bir de bu Windows 10 da DVD izlemek için ne kullanıyorsunuz , cd den DVD izlemeyi destekleyen bir şey yok üzerinde

Windows Media Player vardır.
    internetden "Dvd player" konusunda ücretli/ücretsiz yazılımlar mevcut.

Power DVD, Splash vb. Çok fazla yazılım var bu konuda. Google'da Dvd Player veya Free Dvd Player gibi aratırsanız, bulabilirsiniz istediğiniz yazılımı.
  • Bende bu cihazi almayi dusundum. Fakat arkadaslarin yasadigi problemler gozumu korkuttu ve gittim Dell 7559 siparisi verdim. Gelsin bakalim nasil bisey.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.