Şimdi Ara

Asus N552VW Serisi | 6700 HQ / 960M GDDR5/ 128 SSD (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
25
Favori
63.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu bilgisayarın alternatifi olabilirmi bu linkini verdiğim hp , forumda hiç kullanıcı yorumu yok hp hakkında tam bir kapalı kutu.

www.vatanbilgisayar.com
    Hp Pavilion gaming W7R26EA core i7 notebook fiyatı, teknik özellikleri, W7R26EA modelleri, hp pavilion gaming en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion-gaming-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-2tb-128ssd-15-6-gtx960m-4gb-w10.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSelcuk -- 13 Temmuz 2016; 9:33:10 >

• TSelcuk kullanıcısına yanıt
    SSD düşük. Ekran kartı da. Pek muadili sayılmaz.
  • ConquerorIron C kullanıcısına yanıt
    Yanlış link atmışım hocam benim kıyasladığım ürün bu
    www.vatanbilgisayar.com
    Hp Pavilion gaming W7R26EA core i7 notebook fiyatı, teknik özellikleri, W7R26EA modelleri, hp pavilion gaming en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion-gaming-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-2tb-128ssd-15-6-gtx960m-4gb-w10.html

ssd düşük 128 ekran kartı aynı hdd 2 tb , tek soru işaretim klavyede aydınlatma varmı yokmu ?

Birde vatan şu anda fiyatları güncelledi 5300 görünüyor ya indirim yapacaklar yada kafayı yemiş olmaları lazım
    bu hp aklımı biraz çeldi ama 128 gblık asus modeli incehesapta 3800 tl idi onada kayabilirim , 4000e 256 gb olan modeli düşürsem hemen alıcam

O bilgisayarı ben aldım ertesi gün geri gönderdim özellik olarak iyi olabilir ama malzeme kalitesi berbat :) forumda konusunu açmıştım oradan takip edebilirsiniz. Ayrıca Ebrar bilgisayarda 3000tl :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ua_tnc

O bilgisayarı ben aldım ertesi gün geri gönderdim özellik olarak iyi olabilir ama malzeme kalitesi berbat :) forumda konusunu açmıştım oradan takip edebilirsiniz. Ayrıca Ebrar bilgisayarda 3000tl :)

Hocam bahsettiğin ürün 128 gb + 2tb, 4 gb 960 gtx 6700 hq ve 16 gb ddr yani bu ürün dimi ;
    www.vatanbilgisayar.com

Ebrarda baktımda bulamadım buna denk ürün
    www.ebrarbilgisayar.com
    Hp Laptop Fiyatları ve Hp Notebook Modelleri - ebrarbilgisayar.com
    http://www.ebrarbilgisayar.com/hp-notebook-pmk111?ob=1&oz=129_1481

Birde kalitesi berbat derken biraz daha detaylandırırmısın ?
    Başlıkta bu galibahttp://forum.donanimhaber.com/m_118098609//tm.htm#118502968

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSelcuk -- 13 Temmuz 2016; 11:42:00 >

Bu son verdiğin ürün bunun muadili. 128 GB SSD, işletim sistemi ve programların kurulumu için yeterli "bence". Belki oyun çok kurar isen yetmeyebilir.
    Fiyat olarak güzel bir şey yakalayabilirsen, bunu da alabilrsin. Birbirinin muadili ürünler sonuçta.
  • Asus N551VW-CN007T bilgisayarım vardı ışık sızması için gönderdim bugün değişim raporu çıktı. Ebrardan almıştım ama aynı model yok. Üst model verirlermi o konuda bilgim yok. Bilen varmı? Bunun üst modeli acaba N552VW mi? Zaten bu model hakkında yorumları okuyunca asustan soğudum. Ne yapacagimi şaşırdım. Başka model önerisi olan varmı

• Bu cihazı almayı düşünüyordum ama restart sorunu Canımı sıktı bunun yerine Dell 7559 alıp 256gb ssd + 8gb ram taktırmayı düşünüyorum sizce mantıklı bir seçim mi?yoksa gözümü karartıp incehesaptan Asus mu almalıyım?

• bir haftadır vatanda 256 gb model için 4000 seviyesine düşürecek bir indirim bekledim ve hala bekliyorum umarım gelir, bugün beklemeyi bırakıp incehesaptan 128 gblık modeli almaya karar verdim ama sabahtan öğlene kadar 3835 tl civarında olan pc öğlenden sonra fiyatı güncellendi 3914 oldu ve bu saçma tutum nedeniyle almaktan vazgeçtim , neyin zammını uyguladılar açıkcası bir fikrim yok , ama bu zaman vesilesiyle benide vatandan güzel bir indirim beklemeye ittiler, bu kadar sorunlu olmasına rağmen neden hala bu makinede diretiyorum açıkcası orasıda soru işareti ama yavaş yavaş soğuyorum , başka bi makinaya o parayı gömeceğiz gibime geliyor. asus gittikçe antipatik oluyor gözümde
  • quote:

Orijinalden alıntı: treko

Bu cihazı almayı düşünüyordum ama restart sorunu Canımı sıktı bunun yerine Dell 7559 alıp 256gb ssd + 8gb ram taktırmayı düşünüyorum sizce mantıklı bir seçim mi?yoksa gözümü karartıp incehesaptan Asus mu almalıyım?

Asustan şaşma hocam kalite

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkKnightTR61

quote:

Bu cihazı almayı düşünüyordum ama restart sorunu Canımı sıktı bunun yerine Dell 7559 alıp 256gb ssd + 8gb ram taktırmayı düşünüyorum sizce mantıklı bir seçim mi?yoksa gözümü karartıp incehesaptan Asus mu almalıyım?

kendime alsam çok dert etmem de başkası için alacağım herşeyiyle en mantıklı bilgisayar olarak belirledim tam siparişi geçerken burdaki yorumlara bakayım dedim kafam allak bullak oldu ışık sızması felan neyse de restart sorunu çok büyük dert aldıktan 2 gün servise verme durumu olursa büyük rezillik olur

en çok sinirimi bozan şeyde yeni çıkan bir bilgisayarda nasıl böyle saçma sapan bir hata olabiliyor acaba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DarkKnightTR61

quote:

kendime alsam çok dert etmem de başkası için alacağım herşeyiyle en mantıklı bilgisayar olarak belirledim tam siparişi geçerken burdaki yorumlara bakayım dedim kafam allak bullak oldu ışık sızması felan neyse de restart sorunu çok büyük dert aldıktan 2 gün servise verme durumu olursa büyük rezillik olur

en çok sinirimi bozan şeyde yeni çıkan bir bilgisayarda nasıl böyle saçma sapan bir hata olabiliyor acaba

Hocam al sen 3 sene onceki serisini kullaniorum en ufak sorun yasamadim kardesime verdim simdi o kullanior ben baska alicam ....

• Bu modelde kronik sorunlar varmı ışık sızması dışında

• Bu sene üniversiteye geçiyorum yüksek ihtimalle başka şehirde okuyacağım ve beni üniversite hayatım boyunca götürecek bir laptopa ihtiyacım var.Oyun performansı ve ısınma benım ıcın cok onemlı bu konularda sıkıntı varmıdır 3700e bır monster ayarladım ozellıklerı 3 aşşagı 5 yukarı bununla aynı tek farkı monsterda ssd yok ama ekranı 17inç ekranın buyuk olmasıda tabı oyun oynarken guzel bi etken bana yardımcı olabılır mısınız ? monster ısınıyor felan dıyor bu laptopda boyle bı sorun yaşarmıyım sizce? ben laptopu genelde oyun oynamak ıcın kullanacagım.
  • Arkadaşlar ben de bu bilgisayardan aldım ama autocad kuramıyorum inerken bir süre sonra hata veriyor hem öğrenci sürümünde hem de deneme sürümünde hata verdi. Antivirusu kapatıp indirmeyi de denedim onda da hata verdi. Ne yapabilirim ?

• Herkese merhaba, öncelikle bu cihazı satın alan herkese hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Asus N550 JV sonrasında da N550JK modelini kullandım. JK serisini halen kullanıyorum ve genel olarak çok memnunum. N551 modelin benim açımdan gördüğüm en kötü yönü cihaz N550 den daha kalın ve yan profilde bir estetik yoksunluğu var. HDD yuvasının da çıkıntılı çirkin bir görünümü var. Sırf bu yüzden almadım ama N552 gerçekten şık, ince ve hoş bir görünüme sahip. 4-5 bin fiyat aralığındaki hemen tüm cihazlar ortalama bu özelliklere zaten sahip oldukları için kronik sorun olup olmaması ve tasarımının en azından kendimce hoş olması kriterlerim var alacağım cihazda.

Ayrıca bu serinin en beğendiğim özelliklerinden biri ses kalitesinin yüksek olması. Kullandığım cihazda dahi ofis ortamında sesi %10-20 arası ancak kullanabiliyorum. Harici subwooferın da bass kalitesine gerçekten çok katkısı var.

N552 de harici subwoofer var mı? Tüm foruma ve resmi sitesine baktığımda bilgi alamadım.
    Eğer yoksa ses kalitesi nasıl? Eğer kötü ise 1 yıl daha bekleyip N553 serisine bakabilirim.

• Bunun yerine alınanilecek bir bilgisayar var mıdır ?

• İndirime sokmuş şerefsizler şimdi
    www.vatanbilgisayar.com
    ASUS N552VW CORE İ7 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. ASUS N552VW notebook en uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al!
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n552vw-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-1tb-256-ssd-15-6-gtx960m-4gb-w10-notebook.html?OM.zpc=N552VW-FY147T&utm_source=visilabs&utm_medium=email&utm_campaign=PriceDrop-m8&OM.zn=PriceDrop-m8&OM.exVisitorID=515167

10 gün bekledim ineceğine dahada yukarı çıktı gittim incehesaptan 4000e aldım 128 gb sdd li olanını şimdi iki gün geçti hemen indirim yaptılar gelde sövme. İncehesaptan aldığımı iade etme şansım olur mu henüz 2-3 gün oluyor ama açıp kurulum falan yaptım çok kısa kulandım. Cayma hakkımı kullanıp iade etme şansım var mı arkadaşlar ?

• 25.07.2016 tarihi ile cihazı ben de aldım ama şöyle bir sıkıntım var oyun oynarken net sürekli olarak kopuyor bunun sebebini bilen varsa yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazuya1023 -- 26 Temmuz 2016; 21:07:30 >
    Bu konuyu bende merak ediyorum. Yani şöyleki. Ürünü internetden aldığınız için 14 günlük bir cayma hakkı bulunmakta. Ürün ayıplı bir ürün yani arızalı bir ürün ise zaten direkt iade edebiliyorsunuz. İtiraz edilmeden ürünü değiştirip iadesi gerçekleşiyor.
    Ama sizin iade etme sebebiniz ürünün ayıplı olması değil.

Bu konuda incehesap.com'u aramadan önce durumu Alo Tüketici haklarını arayıp, durup dururken cayma hakkını kullanıp kullanamayacağınızı sorabilir misiniz. Benimki arızalı olduğu için direkt iade edebilmiştim.
    Ama kanunda sanki, keyfi sebepden dolayı da kullanıp iade edilebiliyor gibi görünüyor. Biraz saçma ama böyle görünüyor.

Bu konuyu merak ettiğimden, sonuç ve dönüşünüzü bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.