Şimdi Ara

Asus N552VW Serisi | 6700 HQ / 960M GDDR5/ 128 SSD (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
25
Favori
63.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayar sessizmi nette gezerken fani devreye giriyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adonnia

Arkadaşın uygun fiyatlı olduğunu belirttiği ürün sanırımhttp://www.hepsiburada.com/asus-n552vw-fw026tc-intel-core-i7-6700hq-2-6ghz-3-5ghz-8gb-1tb-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000001F9VC?magaza=Hepsiburada adresindeki ürün. Benim de dikkatimi çekti. Öncekilerden farkı 8 gb ram olması ve ekstra ssd'sinin olmaması. Bir de sizin forumda yazdıklarınızdan sonra panelini merak edip araştırdım, HB'de açıkça yazmamışlar ama Asus N552VW-FW026T kodlu Avustralya'da satılan ürünün sayfasında WUXGA FHD 1080P (1920x1080) "TN panel" (yani IPS olmayan panel) yazıyor. Merak edenler için onun sayfası da şurada:http://www.pcmarket.com.au/shop/asus/notebooks/asus-n552vw-n552vw-fw026t-intel-core-i7-6700hq-156-fhd-notebook-windows-10 Açıkçası, "refurbished" (elden geçmiş/yenilenmiş) bir ürünün satışı durumunda bunun ürün satış sayfasında açıkça belirtilmesi gerektiğini düşünüyorum. Yurtdışında, örneğin Amazon'da öyle yapılıyor. Daha uygun fiyatlı almak isteyen, tercih ederse elden geçmiş ürünü alabiliyor. Ama HB'nin sayfasında böyle bir bilgi olmadığına göre, ürünün sıfır ürün olduğunu varsayabiliriz. Dolayısıyla 3149TL fiyat, sonradan 16GB ram ve 125/250GB SSD ekleme opsiyonlarının da olabileceği düşünüldüğünde fazlasıyla cazibeli.

Hocam sizce alinirmi bu bilgisayar ? Bende muhe dislik icin kullanacagim 8gb bellek yeterli gibi ssd zaten alinip takilabilen bisey :) fiyat cok cazip geldi almamak icin kendimi zor tutuyorum.

• anl_clk A kullanıcısına yanıt
    Ben sipariş verdim. En geç 14 Ekim'de kargolanacağı yazıyor sitede. Sabredebilirseniz, bana gelen ürün hakkında sizlere bilgi veririm, siz de ona göre karar verirsiniz.
  • quote:

Ben sipariş verdim. En geç 14 Ekim'de kargolanacağı yazıyor sitede. Sabredebilirseniz, bana gelen ürün hakkında sizlere bilgi veririm, siz de ona göre karar verirsiniz.

Rica etsem Ürün geldiğinde kenarında bulunan etikette ne yazdığını belirtir misiniz? Revizyon görmüş ürünlerde R harfiyle başlayan bir numara yazıyor. Fakat fabrika çıkışı sıfır ürünlerde aşağıdaki gibi n552v yazmakta. Ayrıca ürünün ips olup olmadığı hakkında gözle görmüş biri olarak bilgi verebilir misiniz

Asus N552VW Serisi | 6700 HQ / 960M GDDR5/ 128 SSD

• quote:

Beklerim hocam.Arkadasin dedigi gibi ekran ve yenilenmis cihaz olup olmadiginin teyidini alirsak senden cok makbule gecer bekliyorum haberini :)

• solam kullanıcısına yanıt
    Tamamdır. Muhtemelen bir hafta sonra elime geçmiş olur. Sizi bilgilendiririm arkadaşlar.

• adonnia A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Ben de laptop arayışındayım.
    Aldığınız ürün HB'da satılan ASUS N552VW-FW026TC kodlu notebook değil mi? Şu anda fiyat 3.219,04 TL civarında, ben sene sonu/2017 başı civarında almayı düşünüyorum, bakalım daha indirimler olacak mı.

HB'de satılan bu modelde 5400RPM 1TB mevcut, bunun yanına 256GB SSD takıp 1 TB HD+256GB SSD şeklinde kullanabiliyoruz değil mi?
    Bir de 8GB RAM yanına bir 8 GB daha ekleyebiliriz sanırım.

Eğer bu takviyeler yapılabiliyorsa benim için en iyi fiyat / performans notebooku bu olacak, takipteyim
  • Fiyatı gayet düşmüş f/p olmuş düşünülebilir.

• Youtube'da N552VW'ya nasıl M.2 SSD takılacağına dair bir video paylaşılmış.

3 şekilde ssd takılabilirmiş.

1. M.2 slotuna (M.2)

2. HDD yerine (Sata)

3. DVD yerine (Sata)

M.2 montaj Videosu :

https://m.youtube.com/watch?v=Z8YoOmI00Es

Kaynak :

https://hddcaddy.eu/how-to-add-a-m-2-ssd-to-the-asus-n552-serie-n552vx-n552vw/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 11 Ekim 2016; 10:53:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Benim kutuda r561v yazıyor asusu aradım revizyon gormedigini hic servise gitmedigini söylediler ama içime kurt düşündünüz simdi

• Hocam bilgim dahilinde R561V gibi R ile başlayan numara yazan cihazlar revizyon görmüş cihazlardır. Mesela cihazin wifi kartı bozuktur onu değiştirip inceleme yapıp servis sıfır onayı verdiği taktirde tekrar paketleyip satarlar. Fakat cihaz hiç tamir olmamışta olabilir. Mesela internetten aldığınız ürünlerin ilk 14 gün içerisinde cayma hakkınız mevcut. Alınıp geri verilen ürünler tekrardan tabiki satış yapılmak üzere incelemeye tabii tutuluyor. Bir sıkıntısı varsa o sıkıntı giderilip yoksa direk paketlenip bunuda belirten R seri numarasıyla etiket basılıyor. İnternette daha önce n11 tarzı sitelerde görmüştüm bu R muhabbetini ordan araştırmıştım nedir neyin nesidir diye. Zaten size internette revizyonlu ürün veya refurbished ürün diye araştırdığınızda gerekli bilgilere ulaşacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solam -- 12 Ekim 2016; 12:24:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drowen

Hayırlı olsun. Ben de laptop arayışındayım.
    Aldığınız ürün HB'da satılan ASUS N552VW-FW026TC kodlu notebook değil mi? Şu anda fiyat 3.219,04 TL civarında, ben sene sonu/2017 başı civarında almayı düşünüyorum, bakalım daha indirimler olacak mı.

HB'de satılan bu modelde 5400RPM 1TB mevcut, bunun yanına 256GB SSD takıp 1 TB HD+256GB SSD şeklinde kullanabiliyoruz değil mi?
    Bir de 8GB RAM yanına bir 8 GB daha ekleyebiliriz sanırım.

Eğer bu takviyeler yapılabiliyorsa benim için en iyi fiyat / performans notebooku bu olacak, takipteyim

Alır almaz bu eklentileri yapmanız size bir kar getirmeyecektir doğrusu. Çünkü bu eklenti fiyatlarını göz önünüze aldığınızda zaten cihazın bu özelliklere sahip diğer modeliyle aynı fiyata geliyor. Ama araya süreç koyacaksanız yani 3200 şimdi verip ileride ssd vs eklerim diyorsanız tabiki bu ürün avantajlı.

Aldıktan son araya 6 ay koyacağım. 6 aylık notebook taksiti bittiğinde 256GB m.2 SSD eklerim. 8GB DDR4 Ram bana fazlasıyla yeter.

hocam bilgisayari nerden aldınız
    bu arada revizyon ürünlerin garantisi 1 yıl oluyormuş bunun da bilgisini vereyim

• hasanb35 H kullanıcısına yanıt
    Benim bilgisayarım Asus n552vw fy147t modeli, vatandan aldım hocam. Revizyon ürünlerinde hepsi 1 yıl değil. Örneğin teşhir ürünü olup revizyon görmüş bir bilgisayar 1 sene garantiye sahip olur genelde ama fabrika çıkışı hata olduğundan dolayı verilmemiş sonrasında revizyona uğramış ve çıkış verilmiş cihazların garantisi 2 yıl olur genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solam -- 12 Ekim 2016; 15:33:15 >
    revizyon ürünün firma haberini vermese anlayamayız bence sonuçta aldığımız cihaz garanti süresinde anakart yaksa değiştirip verecekler rbe rbu r gibi kodları varmış arkadaş haklı ama bilemedim

• Burası Türkiye herşey olur
    En güvenilir satıcıdan ürün alıp hatası gereği servise gönderdiğinde doa raporu alan kullanıcılar var. Malesef böyle ufak (etiket vs) detaylardan başka satıcı söylemediği taktirde hiçbir şeyi anlayamıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solam -- 12 Ekim 2016; 18:16:52 >
  • ASUS N552VW-FW026TC

kodlu modeli alıp, WHEA hatasını alan var mı acaba? Ürünü yeni sipariş verdim, gelecek cevaba göre siparişi teslim almayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: AoGVinsanity

ASUS N552VW-FW026TC

kodlu modeli alıp, WHEA hatasını alan var mı acaba? Ürünü yeni sipariş verdim, gelecek cevaba göre siparişi teslim almayacağım.

WHEA hatasının yazılımsal olduğundan bahsediliyor forumda. Kimisi tüm sürücüleri güncelleyerek ortadan kaldırmış, kimisi de hata mesaj sayısını azaltmış.

adonnia isimli forum kullanıcısı da laptop siparişini vermiş. Onun incelemelerini bekliyorum.

Siz de HB'den mi sipariş verdiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 12 Ekim 2016; 23:01:37 >
  • n552vw-fw171t modelinin dvdsini çıkarıp ssd taksak mümkün mü acaba ? 1tb+128gbssd+256gbssd örneğin
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.