Şimdi Ara

Asus N552VW Serisi | 6700 HQ / 960M GDDR5/ 128 SSD (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
25
Favori
63.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mümkün. Aynı zamanda içinde bulunan 128gb ssdyide yükseltebilirsiniz fakat m2 sata slotu kasanın altında olduğundan sökmesi bir hayli zahmetli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürünü geçen hafta aldım. kutunun üzerinde seri numaraların bulunduğu kısmın en üstünde R561V yazıyor. yani bu ürün revizyonlu ürün mü oluyor ? halbuki aldığım günü seri numarasını vererek asus firmasını aradım doa ürün olup olmadığını sordum bütün bilmem gerekenleri söyler misiniz dedim fakat bana revizyondan vs bahsetmedi. ses ve görüntü kaydı dahi aldım. eğer ki revizyon ise nasıl olurda söylemezler :S
    şimdi ne yapmalıyım dersiniz ürünü iade mi etmeliyim yoksa nolacak canım parçada sıkıntı olursa garantiye yollarsın mı dersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drowen

quote:

Orijinalden alıntı: AoGVinsanity

ASUS N552VW-FW026TC

kodlu modeli alıp, WHEA hatasını alan var mı acaba? Ürünü yeni sipariş verdim, gelecek cevaba göre siparişi teslim almayacağım.

WHEA hatasının yazılımsal olduğundan bahsediliyor forumda. Kimisi tüm sürücüleri güncelleyerek ortadan kaldırmış, kimisi de hata mesaj sayısını azaltmış.

adonnia isimli forum kullanıcısı da laptop siparişini vermiş. Onun incelemelerini bekliyorum.

Siz de HB'den mi sipariş verdiniz?

Aynen ben de hepsiburada'dan sipariş verdim. Umarım ürün gelmeden herhangi bir arkadaş cevap verir, iade süreciyle uğraşmak istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslangsc

ürünü geçen hafta aldım. kutunun üzerinde seri numaraların bulunduğu kısmın en üstünde R561V yazıyor. yani bu ürün revizyonlu ürün mü oluyor ? halbuki aldığım günü seri numarasını vererek asus firmasını aradım doa ürün olup olmadığını sordum bütün bilmem gerekenleri söyler misiniz dedim fakat bana revizyondan vs bahsetmedi. ses ve görüntü kaydı dahi aldım. eğer ki revizyon ise nasıl olurda söylemezler :S
    şimdi ne yapmalıyım dersiniz ürünü iade mi etmeliyim yoksa nolacak canım parçada sıkıntı olursa garantiye yollarsın mı dersiniz ?

Siz de HB'de satılan 3.200 TL'lik versiyonu mu aldınız?

Versiyon numaranız R harfi dışında farklı gibi. R552VW olması gerekmez miydi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ultraslangsc

ürünü geçen hafta aldım. kutunun üzerinde seri numaraların bulunduğu kısmın en üstünde R561V yazıyor. yani bu ürün revizyonlu ürün mü oluyor ? halbuki aldığım günü seri numarasını vererek asus firmasını aradım doa ürün olup olmadığını sordum bütün bilmem gerekenleri söyler misiniz dedim fakat bana revizyondan vs bahsetmedi. ses ve görüntü kaydı dahi aldım. eğer ki revizyon ise nasıl olurda söylemezler :S

Siz de HB'de satılan 3.200 TL'lik versiyonu mu aldınız?

Versiyon numaranız R harfi dışında farklı gibi. R552VW olması gerekmez miydi?

Evet, ben de HB'deki 3200 TL'lik ürünü aldım. Daha ürün gelmedi maalesef. Sizin ürününüz geldi mi acaba? Geldiyse eger WHEA hatasını kontrol edebilir misiniz

• AoGVinsanity A kullanıcısına yanıt
    Ben henüz almadım, yıl sonuna doğru almayı düşünüyorum. HB'den alan arkadaşlar notebook kendilerine ulaştığında bakacaklardır. Umarım burada da paylaşımda bulunurlar.

• ultraslangsc U kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bilgim dahilinde konuştuğumu belirteyim. Yani ben öyle biliyorum diyeyim. Çünkü bu konu daha önce karşıma çıktı internette fazlasıyla araştırma yaptım, daha öncesinde bu seri numarasına dikkat edip konu açanlar veya konu altına yazanlar olmuştu oradaki bilgiler dahilinde R561V yazan modellerin revizyon gördüğü şeklinde bilgiler yazıyordu. Onun dışında bu ürün servis tarafından tamir edilmiş ürün değil bizzaati fabrika veya eğer yetki dahilindeyse distribütör tarafından revizyon edilmiş ürün. Neticede asusun fabrikası ülkemizde yok. Bir başka deyişlede demekki birşey varki burdaki seri numara etiketinde bir değişikliğe gidilmiş. Durduk yere N552V seri numarasına sahip cihaza neden R561V seri numaralı etiket yapıştırsınlar? Onun dışında tavsiyem Asus u arayıp R561V seri numarasını sorunuz bu ne demek oluyor vs diye bilgi alınız. Yine birşey farketmiyor cevabi alırsanız doğruluğu hakkında şüphelerim olduğu belirtmek isterim. Yanlış anlaşılmasın bu cihazlarda teknik servisler tarafından 2 sene boyunca garantilidir. Tek farkı revizyon görmüş yani herhangibir parça değişmişte olabilir hiç değişmemiş kontrol edilip tekrar paketlenmişte olabilir. Bu konuda kesin birşey yok fakat cihazı aldığınız tarihten beri bir sıkıntı olmadıysa cihazdan memnunsanız kullanmaya devam edebilirsiniz. Ama onun dışında eğer iade etme imkanınız varsa yani ilk 14 gün içerisinde iseniz ve uğraşmaktan çekinmiyorsanız bence iade edin derim

• R561v ye takılmayı artık nedenini sorarsanız 4700 lük vatanın sattigi modeldede r ile başlayan cihaz dolu bu heralde asus tüm dünyanın revizyon ürününü turkiyeye yollamiyor

• Arkadaslar bende bunun vatandan olan 256 gb ssdlik modeli var. bilgisayarim belirli aralıklarla kernel power 41 e 63 hatasi verip kapanmaya basladı. kapanma dedigim sadece ekran karariyor ama bilgisayar acik tuslar calısmıyor touchpad calısmıyor aynı sorunu yasayan var mı
  • laptobu incehesap.com'dan 4037 tlye almıştım. üründe whea uyarısı ve revizyonlu olması dışında bir problem görünmüyor. üzerine araştırma yaparsam whea hatası çözülür o bir şey değil de revizyonlu muhabbeti kafamı bulandırıyor. yani nasıl bir illlettir bu :S en torpilli kişi bile almaya kalksa aynı katakulleye geliyor. millet mediamarkta vatana vs satış mağazalarına güveniyor, halbuki bilmiyorlar ki ürün revizyonlu. anlamadığım tek şey asus firmasının ürünüm hakkında revizyondan bahsetmemesi.
  • Ürünü Hb dan sipariş verdim bugün elime ulaştı. Kutusunda r ile başlayan bir kod vardı evet ama sıfır olduğu belliydi. Ben yine de Asus müşteri hizmetlerini aradım seri numarasıyla kontrol ettirdim ve daha önce hiç bir teknik servis kaydı olmadığını Eylül ayının 20 sinde garantisinin başladığını söylediler. Sorusu olan varsa cevaplamaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-drky -- 13 Ekim 2016; 23:05:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-drky

Ürünü Hb dan sipariş verdim bugün elime ulaştı. Kutusunda r ile başlayan bir kod vardı evet ama sıfır olduğu belliydi. Ben yine de Asus müşteri hizmetlerini aradım seri numarasıyla kontrol ettirdim ve daha önce hiç bir teknik servis kaydı olmadığını Eylül ayının 20 sinde garantisinin başladığını söylediler. Sorusu olan varsa cevaplamaya çalışırım.

Whea hatası var mı bakabilir misiniz?

• m-drky M kullanıcısına yanıt
    Garanti neden eylülün 20 sinde başlamış cihazı yeni aldınız ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: solam

quote:

Hayırlı olsun. Ben de laptop arayışındayım.
    Aldığınız ürün HB'da satılan ASUS N552VW-FW026TC kodlu notebook değil mi? Şu anda fiyat 3.219,04 TL civarında, ben sene sonu/2017 başı civarında almayı düşünüyorum, bakalım daha indirimler olacak mı.

HB'de satılan bu modelde 5400RPM 1TB mevcut, bunun yanına 256GB SSD takıp 1 TB HD+256GB SSD şeklinde kullanabiliyoruz değil mi?
    Bir de 8GB RAM yanına bir 8 GB daha ekleyebiliriz sanırım.

Eğer bu takviyeler yapılabiliyorsa benim için en iyi fiyat / performans notebooku bu olacak, takipteyim

Alır almaz bu eklentileri yapmanız size bir kar getirmeyecektir doğrusu. Çünkü bu eklenti fiyatlarını göz önünüze aldığınızda zaten cihazın bu özelliklere sahip diğer modeliyle aynı fiyata geliyor. Ama araya süreç koyacaksanız yani 3200 şimdi verip ileride ssd vs eklerim diyorsanız tabiki bu ürün avantajlı.

Sizce bende bu üründen alayim mi 3200 TL lik olandan yani bu ürün bir firsatmidir ne tavsiye edersiniz ilerde baska indirim olur mu bu modeller de nedersiniz ?

• N552VW-FW026TC modelini 3200 TLye HB'den alanlar yahut almak isteyenler chipset yongasetinin intel yongaset mi yoksa hm170 yonga setmi olduğundan emin olunuz. hm değilse kalitesiz yongaseti demektir. şahsen aldığım 171tnin yonga setini araştırdım.benimki hm170. araştırmakta fayda var diye düşünüyorum. Bi ara satıcıya güvensizliktenmidir nedir kutuda yazan seri numarası farklı olmasın diyede şüpheye girmedim değil yani :) hatta daha ileriye giderek gtx960m ekran kartı pc özelliklerde yazıyor ya başka kart takılıysa ve özelliklerde varmış gibi görünüyorsa tiribinede girdim bi ara şaka bir yana karar kılınan özellikler dışında chipset modeline dikkat etmekte fayda var diye düşünüyorum.
  • Evet whea hatası alıyorum şuan baktım. Garantinin eylülde başlaması o tarihte ilk açılışı sanırım. Benim garantimin fatura tarihine göre olduğunu söylediler.

• legolas4121 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın verdiği bilgiler dahilinde hb deki ürünün revizyonlu ürün olduğu sabitlenmiştir. Daha öncede belirttiğim gibi bu ürün işlem görmüş üründe olabilir cayma hakkıyla iade edilip sonrasında kontrolleri yapılıp bir sorun olmayıp tekrar paketlenmiş üründe olabilir. Bu tarz ürünlerde toptan açık arttırma ile satıldığından dolayı bu denli ucuz oluyor. Onun dışında Revizyonlu ürün olmasına kanıt isterseniz garantinin 20 eylül tarihinde başlamış olmasını gösterebiliriz. Bir diğer kanıt ise ürünün 8gb ram olması. Dikkat ederseniz asusun kendi sitesinde n552vw modeli özellikleri kısmında sadece 16gb ram seçeneği mevcut. Yani bu durum bu bilgisayarların içinin açıldığını gösteriyor. Ama tekrar dediğim gibi gerekli kontroller yetkililer tarafından yapılıp sıfır onayı veriliyor. Ama ben şahsi düşüncemi belirterek söylüyorum ki 3200 tl verip fabrika çıkışından sonra el değmiş bir ürün istemem. Ayrıca ürün ips ekranda değil. Sizin yerinizde olsam eğer bütçemde buysa dell 7559 modeline bakardım. Sadecenotebookta çeşitli varyasyonlarla seçenekleri mevcut. Ürün indirim konusunada gelirsek teknosada satılan 149t modeli, normal satıcılarda ve mediamarktta satılan 171t modeli (yani ips olmayan modeller) hakkında kesin birşey söylenilmez fakat tahminimce en fazla 3500 civarına düşecektir.vatanda satılan 147t modelinin ise uzun bir süre en düşük fiyat olarak 3999 tlyi göreceğini düşünüyorum. Pek inecegini düşünmüyorum ama inerse bile Daha aşağıya en yakın mart-nisan aylarında inmesini bekliyorum.

edit:Tüm bir seri için bunu söylemek yanlıştır. Kesin olmamakla birlikte R561V etikete sahip ürünler revizyonlu ürün olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solam -- 16 Ekim 2016; 22:37:20 >

• Ürünü HB üzerinden az önce satın aldım
    Suan whea hatası cikacak mi bilmiyorum ama umarım donanimsal bir hata değildir
    Revizyon olmasina gelince bunu kabul ederek aldım

• Merhaba arkadaşlar, Yurtiçi kargo Hb'den aldıgım N552VW-FW026TC laptopu bana ulaştırmamak için epey çaba gösterdi. Ama en sonunda 65 km. mesafedeki bir şubesinde bilgisayarıma ulaşıp teslim aldım. Henüz açmadıgım için ayrintılı bilgi sonraya kalsın. Şimdilik kutusundaki etikette R ile başlayan bir yazı yok. Arkadaşin fotosunu gonderdigi etiket kısminda N552V yazıyor. Grafik işlemci ismini göremedim ama daha once konusu geçen wlan için 802.11ac yazıyor. Ayrintilari zamanla paylaşırım.

• Sonunda bilgisayarı açıp ne var ne yok bakabildim. Daha önce de yazdığım gibi ürünün etiketi üzerinde herhangi bir R işareti yok. Estetik olarak çok şık bir laptop. Ayrıca gayet hızlı.

Ekranının IPS olup olmadığıyla ilgili net bir yanıt veremeyeceğim. Çünkü sağdan ve soldan ne kadar yandan bakarsam bakayım renkte herhangi bir bozulma yok ama alttan ve üstten baktığımda bozulma var. Ama kutusunun hiçbir yerinde özel olarak IPS diye bir ibare yok. Ha IPS olması ile TN olması arasında da benim için kayda değer bir fark yok. Bu tamamen kişisel bir tercih.

Gelelim WHEA 17 hatasına. Şimdi meraklı arkadaşlardan biri olay günlüğünü karıştırıp da bu durumu fark etmese, ben hayatım boyunca olay günlüğüne girip de buna bakmazdım. Girdim, baktım ve gerçekten de sadece Whea hatası değil, onun dışında bir yığın uyarı ve hata kaydı var. (Henüz sürücü güncellemesi yapmadım) Peki bu hatalar bilgisayarın çalışması açısından beni rahatsız ediyor mu? Dürüst olayım, kullanımıma yansıyacak yani fiziksel olarak hissedilebilecek bir aksaklık olmadığı sürece böyle bir şeyi önemsemem. Şimdilik böyle bir durum olmadığına göre, benim kafamı meşgul edecek bir sorun olmadığını söyleyebilirim. Ama herkes benim gibi bakmıyor meseleye. Dolayısıyla bu da kişisel tercih. Yine de ben sorunun donanımla değil, bazı aygıtların windows 10 uyumuyla ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum. Yani bence güncellemelerle zamanla düzelebilir.

Son olarak bir arkadaş Intel görüntü kartını sormuştu, benimkinde, yani FW026TC olanda Intel HD 530 ekran kartı var. Şimdilik söyleyebileceklerim bunlar.

Ben şimdilik laptoptan memnunum ve Dell 7559 128 gb SSD'li modelle birlikte Asus N552VW-FW026TC'nin şu andaki en iyi F/P ürünleri olduklarını düşünüyorum. Buna 256 GB SSD + 8 GB ram daha takmak isteseniz ortalama 500 TL vereceğiniz ve hazır takılmışının 4300-4500 TL olarak satıldığı düşünüldüğünde, bence gayet akıllıca bir tercih olur.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.