Şimdi Ara

Asus N552VW Serisi | 6700 HQ / 960M GDDR5/ 128 SSD (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
25
Favori
63.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam hb deki 3200 tllik ürünü almışınız hayırlı olsun acaba ürünün üretim tarihi ile ilgili bilginiz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu bilgisayarı almak istiyorum fakat revizyonlu olabileceğini düşünüyorum çünkü aradığım sitelerde bu ürün 16 gb ram olarak gözüküyor. Sizce alınabilir mi yine de ?

• MuhendisOlacakAdam M kullanıcısına yanıt
    Tavsiye etmiyorum cihazlarin hepsinde whea hatası varmış bende iptal edeceğim siparişi ciddi sorunlu cihazlari ucuz diye satıyorlar ;)

• hasanb35 H kullanıcısına yanıt
    whea uyarısının olumsuz neticesi nedir acaba? şahsen n552-171t modeli var ve olay günlüklerinde whea uyarısı görünüyor.
  • adonnia A kullanıcısına yanıt
    hb müşteri hizmetlerini arayıp ürün hakkında bilgi aldım ürün sıfır açılmamış kutu diyorlar ne doa nede teşhir ürün değil fabrika çıkışlı. ama ssd yuvası için slot yok dvd yi söküp takabilirsin anca ramda 16 gb kadar destekliyor
  • Rica etsem müsait olduğunuzda bu şekilde bilgisayarın fotoğrafını atabilir misiniz? Bir arkadaşıma almayı düşünüyorumda diğerleri hallolur ama ekran önemli o yüzden irdeledim bu kadar

Asus N552VW Serisi | 6700 HQ / 960M GDDR5/ 128 SSD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solam -- 15 Ekim 2016; 22:17:58 >
  • şunu farkettim ki sadece benimkinde değilmiş, normalde gtx ekran kartlarında klavye altındaki kısma yapıştırılan kağıt siyah olur fakat bu modellerde nedense yeğil renkte konmuş ve geforce yazıyor :)
  • desperadocorsaro D kullanıcısına yanıt
    Ben de almayı düşünüyordum ama ssd yuvası yoksa direkt vazgeçerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: solam

Rica etsem müsait olduğunuzda bu şekilde bilgisayarın fotoğrafını atabilir misiniz? Bir arkadaşıma almayı düşünüyorumda diğerleri hallolur ama ekran önemli o yüzden irdeledim bu kadar

Hocam HB den 3200 e alayım mı bu cihazı konuda cok msj olmuş hepsini okuyacak vaktim olmadı ne yazık ki. Bahsettiğin şekilde ürün satın almak istemem, fakat biri Hbden ürünü satın almıs ve r ile başlayan bir etiket olmadığını yazmış anlayamadım açıkcası. Ve son olarak bu whea hatası nedir? Beni aydınlatırsan sevinirim yoksa Asus X550VX modellerinden alacağım gibi duruyor

• AxFs kullanıcısına yanıt
    kerdeş yukarıda söylediğim gibi hb de 3.200 e satılan ürün de ssd takmak için bir yer yok anca dvd yi sökersin oraya takarsın. hb teşhir veya doa ürünü olmadığını söyledi. ürün hakkında pek bir bilgi yok bu ürün sadece hb de satılıyor o yüzden riske değermi bilmiyorum kullanıpta yorum yapan biriyle karşılaşmadım ben.
  • ultraslangsc U kullanıcısına yanıt
    Hocam aslına bakarsaniz bu ekran karti anakart arasındaki aksilikten kaynaklaniyor yani orda donanimsal bir baglanti hatasi oldugunu düşündüm ve kalkıp bir teknoloji magazasina gidip günlüğüne baktim k555ub x550vx gibi modellerde testini yaptım ve anladığım kadarıyla donanimsal gibi görünen yazılımsal uyuşmazlıktan kaynaklaniyor(yorumumdur) win10 asus uyuşmazlığı Suan buyuk bir nebze rahatladım 4500 tl lik pc de 4500 whea hatasıyla karşı karşıya kaldım
    Kutuda R harfinide görmezsem mezdeke açıp oynayacağım yahu

Cihazda klavye aydınlatması varmi (HB dadaki 3200 lük model için)

kasa aynı herşey var. sadece ram düşük ve ssd yok
    yani tek sorun win10 uyuşmazlığımı? mavi ekran problemi felan..
  • AxFs kullanıcısına yanıt
    Asus'un sitesine baktığımızda n552vw modelinin tüm serilerinde 16gb ram olduğu gözüküyor yani başka bir seçenek yok. Ama bu cihaz 8gb. Yani türkiyede bu tarz şeylere akıl sır ermiyo açıkçası vatan bile bir ara (hala devam ediyor mu bilmiyorum) bu şekilde, yani ürünün kendi sitesinde tek bir seçenek bulunup çeşitli varyasyonlara sahip ürünler satıyordu. Açıkçası Türkiye de teknolojiyle ilgili satıcı fazla kazanmak için herşeyi yapar. Ama baktığımızda bu durum sadece hb için geçerli değil diğer güvendiğimiz satıcılarda için geçerli. O yüzden söylenecek tek bir cümle var. "Teknoloji şans işi" cihazı alan bir arkadaş (adonnia) birkaç bilgi vermis cihaz hakkında. Ben görmediğim arkadaşında kesin bir dille söylemediği ekran özelliği eğer ips ise hatta değilse bile x550vx ten ziyade bu modele yönelmeni tavsiye ederim. Bu whea hatasının ne olduğunu bilmiyorum, açıkçası gramda umursamıyorum. Bilgisayarı alalı 2 aydan fazla oldu ne açık bir uyarı veriyor ne de bilgisayarda bir sıkıntı yaratıyor. Anca olay günlüğe girip bakacaksın da hata olduğunu anlayacaksın. Bu her güzelde bir kusur aramak gibi birşey. Şu zaman oldu hic umursayıpta bakmadım benim ürünümde de bu hata var mı diye. Yani umursanacak birsey olduğunu düşünmüyorum. Ssd muhabbetinede gelirsek bir arkadaş diğer modellerdeki gibi ssd takma yeri yok demiş. Bilmediğimiz konularda yanlış bilgi vermekten kaçınalım lütfen. Bu bilgisayarda da diğer varyasyonlarında olduğu gibi m2 sata ssd takma imkanınız mevcut ama eğer daha önce bilgisayar sökme takma gibi bir işlem yapmadıysanız bu işi bilen birine yaptırmanızı tavsiye ederim. Çünkü ilgili slota ulasmak için tüm kasayı sökmen gerekiyor bu da yaklaşık 30 vida gibi birsey demek. İnternette gerekli videolar mevcut. Fakat bu upgrade işlemlerini bilgisayarı alır almaz yapacaksan hbdeki fırsat ürününü alman birsey ifade etmeyecek. Çünkü 8gb ram ve m2 sata ssd aldığında o fiyat diğer modellerle aradaki farkı az çok kapatacak zaten. Birde onu takma zahmeti var. Ama ben şimdi ürünü alayım ileride maddi durumu iyileşince takarım diyorsanız mantıklı bir tercih olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solam -- 16 Ekim 2016; 11:00:10 >

• solam kullanıcısına yanıt
    Hocam pc'yi alırken bi araştırma yapmadığın açıklamandan aşikar allaha emanet almışsın. Asus N552vw bir markadır ve bu markanın modelleri vardır bunlar ;FY147T , FW171T , FW149T , FW026TC gibi.
    Bu modeller türkiyede satılanlar birde türkiyede satılmayanları var mesela asusun sitesinde yazan özelliklerdeki gibi o özellikler bu bilgisayarın en full sürümü orda farkettiysen ekrana 4K demiş türkiyede 4K satışı yok. Yani bunları bilmeden bazı şeylere akıl sır erdirememen normal.Bu türkiyeyle alakalı bi sorun değil asusun türkiyeye gönderdiği mal bu.. bir arkadaş diğer modellerdeki gibi ssd takma yeri yok diye bir cümle kurmuşsun evet FW026TC modeli 8gb lık ve ssd takma slotu yoktur. buda asusun ürettiği bir modeldir. seninde söylediğin gibi Bilmediğimiz konularda yanlış bilgi vermekten kaçınalım lütfen.
    Ssd olmadığına dair bir ekran görüntüsü veya link paylaşabilir misiniz? Ssd varsa almayı düşünüyorum, yoksa DELL'in plastik kasalı SSD'li modeline bakacağım.

• http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/asus-n552vw-fw171t-i7-6700hq-16gb-gtx960m-15-6-231938190

Bu bilgisayarla ilgili bilgisi olan veya kullanan var mı cevap verirseniz teşekkür ederim. Bir de güvenip alabilir miyim Hb'deki gibi sorunlar çıkar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokce1034 -- 16 Ekim 2016; 14:48:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • drowen kullanıcısına yanıt
    ssd olmadığına dair görüntü veya link yok ben HB müşteri hizmetlerini arayıp öğrendim bu modelde ssd slotu yok dediler. Ben de dell düşünüyorumdum ama caydıran şeyler oldu ram ddr3 olması klavye ışıklandırma olmaması bu gece kullananlar için gerekli bi özellik aslında ve ıps olduğu için %95 inde ışık sızması varmış plastik kasa olması bunlar aslında teferruat ama insanın aklı karışıyor.
    Yine dediğimin arkasında olup bilmeden konuşmamanız gerektiğini söylüyorum. Öncelikle belirtmek isterim ki ürünü nisan ayında tanıtıldığı tarihten beri takip etmekteyim. Gerek yabancı blog,forum gerekse Türk blog,forumları defalarca inceledim bilgi aldım. Konumuza gelirsek sizin yazdıklarımı iyi okumadığınız belli oluyor. Ben yinede açıklama getireyim. Asusun sitesinde özellikler kısmında bilgisayarın çeşitli varyasyonlara ait olup çeşitli seçenekleri olan özelliklerin hepsi yazar. Resimdede görüldüğü üzere işlemci ve ekran kısmında seçenekler mevcut. Siteyide atayım:https://www.asus.com/tr/Notebooks/VivoBook-Pro-N552VW/specifications/

Görüldüğü üzere modellere göre değişime açık yerler bellidir. Ekran icin hd/fullhd/fullhdips/uhdips seçenekleri olduğu gibi sadece 16gb ddr4 2133mhz ram seçeneği mevcuttur. Yani bu modelin hicbir varyasyonunda başka ram seçeneği olamaz. Bu durum herseyo açığa çıkarmakta. Onun dışında bilgisayar diger asus n552vw modeline sahip modeller ile ayni bilgisayar oldugundan ayni anakarta sahiptir. Varyasyonlar arasında anakart değişimi olmaz. Yani üründe m2sata ssd slotu bulunmaktadır. Lütfen gereksiz ve yanlış bilgi vermeyelim Iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solam -- 16 Ekim 2016; 16:15:52 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.