Şimdi Ara

Asus N552VW Serisi | 6700 HQ / 960M GDDR5/ 128 SSD (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
25
Favori
63.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam haklı olduğunuz kısımda var olmadığınız kısımda belkide evet ürünler revizyon ve avusturalyada arıza yapan modelleri tamir ederek türkiyede satışa sundular ve bu kararı asus verdigi için distribütörü garanti desteğini verdi
    Linklerde çeşitli özelliklere bakmaya ne dersiniz araştırmacı olmak sart bence
    Hp nin ayni kasa aynı anakart ayni ekrana sahip iki modeli biri digerindn 1tb hdd 8 gb ram 2gb ekran karti 128gb ssd fazla olmasına rağmen nasıl 100 gram daha hafif olur soruma yetkili servisin birinde titanyum kullanılmıştır birinde bakır demesi beni derinden sarstı kahkahalar eşliğinde teşekkür ettim
    Bakirin iletken titanyumun olmadığı hakkında fikri yok ha unutmadam
    Asus uluslararasi ve araştırmaları lutfen international yapın
    https://www.asus.com/au/Notebooks/VivoBook-Pro-N552VX/specifications/
    https://www.asus.com/id/Notebooks/VivoBook-Pro-N552VX/specifications/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanb35 -- 16 Ekim 2016; 20:43:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adonnia A kullanıcısına yanıt
    hb yi tekrar aradım inceleme yapıp mail atacaklar ssd hakında
  • hasanb35 H kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Fakat araştırmaları yabancı sitelerdede yapın demişsiniz ama inceleme yapın diye verdiğiniz linkler farklı bir modele ait. N552vx modeli türkiyeye gelmemiş başka bir bilgisayar. Yani n552vw ile arasındaki tek bağlantı oda 552 olması. Yani burada bahsettiğim mevzu ile alakası olmayan birşeyi söylemişsiniz. bu arada mevzu gerçekten komediymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solam -- 16 Ekim 2016; 22:12:00 >
  • Modeli başka bulamamın nedeni sonuna c koyuyor olmammış. Cihaz hakkında biraz araştırma yaptım. Birkaç bilgisayar sitesinde ve intelin kendi alışveriş sitesinde ürünün ips panele sahip olduğu belirtilmiş. Açıkçası intele güvenim var. Zaten cihaza bakıldığında ips plup olmadığı bu modelde fazlasıyla belli oluyor. Daha önce fw149t modelini kullandığım için arasındaki farkı fazlasıyla belli yani ürün muhtemelen ips ekrana mevcut.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Asus N552VW Serisi | 6700 HQ / 960M GDDR5/ 128 SSD Asus N552VW Serisi | 6700 HQ / 960M GDDR5/ 128 SSD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solam -- 16 Ekim 2016; 22:13:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: desperadocorsaro

hb yi tekrar aradım inceleme yapıp mail atacaklar ssd hakında

Gelecek cevabı heyecanla bekliyoruz

• Şu yabancı sitede ürünle ilgili gayet ayrıntılı bilgiler var:http://www.speedyshipping.com.au/epages/shop.sf/?ObjectPath=/Shops/speedyshipping/Products/N552VW-FW026T

Bakmanızı tavsiye ederim. Bu bilgiler içerisinde dikkatimi çeken iki husustan birincisi, ekranda IPS yazmıyor, ikincisi SSD slot'tan hiç bahsedilmemiş.

Bir de bir arkadaş sormuştu, ürünün klavyesinde ışıklandırma mevcut. Gayet de güzel.
  • Bu arada üretim tarihi sanırım laptop'un altında yazıyor. Benimkinde "2016 07" yazılı. Bu kadar kısa sürede Avustralya'da satın alınıp, bozuk olduğu anlaşılıp, ürünün fabrikasına geri gönderilip, orada tamir edilip, Türkiye'ye gönderilip, burada satılması olası değil.

Tabi ki bunu yazarken biraz takılmak için yazdım. Bir arkadaş, R ile başlayan bir üründen yola çıkıp HB'de satılan tüm 026TC kodlu ürünlerin elden geçmiş ürünler olduklarına dair genelleyici bir varsayımda bulunmuştu. Bunun üzerine sanırım bir başkası, sonu 026T olan ürünlerin Avustralya'da da satıldığını söylediğimde, demek ki Avustralya'daki bozuk ürünleri yenileyip Türkiye'ye gönderdiler diye yorumu geliştirmişti. Şu an için bu iki teorinin geçerliliğini -yani hb'de satılan tüm ürünlerin elden geçme ürünler olduğunu- gösteren herhangi bir durum olmadığını belirtmek istedim.

• Bende aldım arkadaşlar hb'de satılan 3200 tl lik asus n552vw'den. Aldığım zaman gördüklerimi sizlerle paylaşırım.
    ilgili düzeltmeyi yapmıştım zaten mesajda

Tüm bir seri için revizyonlu diyemeyiz fakat R561V etiketine sahip ürünlerde hala şüphelerim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhendisOlacakAdam

Bende aldım arkadaşlar hb'de satılan 3200 tl lik asus n552vw'den. Aldığım zaman gördüklerimi sizlerle paylaşırım.

Öncelikle şimdiden hayırlı olsun:) Laptop sana ulaştığında mesajında benden bahsedermisin merak ediyorum duruma göre bende alacağım
  • tabi söylerim inşallah normal bir ürün olarak sorunsuz alırım :D
  • Araştırırken bizim model için upgrade ürünleri içeren şu siteyi buldum:https://www.ipc-computer.de/notebook-ersatzteile/asus/notebook-n-serie/n552vw-fw026t

Ürünler arasında dikkat ederseniz, M2 SSD disk opsiyonları da var.

Bir de daha önce de adresini verdiğimhttp://www.ozlaptopreviews.com/asus-n552vw-2016/ adresinde bizim modelin incelemesinde şöyle bir ibare var: "As a cost cutting measure, Asus has skipped out on SSD storage for this laptop, which drives down the application processing speed of the machine significantly. You can always upgrade the storage by using the spare mSATA slot, while the 1TB HDD storage should give you plenty of space for taking your data with you." Türkçe meali: Asus ürünün ücretini düşürmek için bu laptopta SSD hafızaya yer vermemiş ve bu da uygulamaların hızını dikkate değer biçimde azaltıyor. Bununla birlikte 1 TB HDD hafıza verileriniz için yeterli bir alan; ancak yine de boş mSata slotu sayesinde istediğiniz zaman bu hafızayı da yükseltebilirsiniz."

Tüm bu araştırmacı gazeteciliği, sırf beni gaza getirip yepisyeni ürünün içini açtırmayın diye yapıyorum. :)

ahahaha adamsın :D
  • Arkadaşlar bir sorunun daha yanıtını buldum. Asus R561vw iddia edildiği gibi işlem görmüş laptoplar değil, Asus'un N552vw modelini bazı ülkelerde sunduğu diğer isimmiş. Örneğin Amazon'un Japonca sitesinde bunlar satilıyor. Yani etikette R561vw yazan arkadaşlar endişeye kapılmasinlar, fark tamamen distribütörün ürünü ithal ettiği ülkeyle ilgili -ki resmi kanallardan aldiginiz müddetçe hepsi Asus'un 2 yillık garantisinde. Lütfen ortaya bir iddia atarken araştırmasına özen gösterelim.

E bu notebook alınır o zaman. Yılsonuna doğru ben de alacağım sanırım.

WHEA hatası Windows 10 ile alakalı gibime geliyor. Noebook'a Ubuntu kursak veya bende Windows 7 Home lisansı var...Windows 7'yi yüklesek aynı hatayı verir mi acaba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada'dan alanlardanım. Bendeki WHEA problemi driver güncellemelerinden sonra biraz azaldı ama devam ediyor. Üstteki arkadaşın da dediği gibi gerçekten problem Windows 10'dan mı kaynaklanıyor acaba? Windows 7 kurup deneyen oldu mu hiç?
  • Whea hatasının nasıl kapatılacağını önceki mesajlarda bi arkadaş belirmişti ama bunun faydası ya da zararı varmıdır bilemem. Bu arada fw171t modelini 1 aydır kullanıyorum. Oyunlarda yaşadığım sorundan dolayı win 8.1 kurdum. Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: maestro78

Whea hatasının nasıl kapatılacağını önceki mesajlarda bi arkadaş belirmişti ama bunun faydası ya da zararı varmıdır bilemem. Bu arada fw171t modelini 1 aydır kullanıyorum. Oyunlarda yaşadığım sorundan dolayı win 8.1 kurdum. Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım.

Windows 10'da WHEA hatası alırken, Win 8.1'e almadınız mı yani?
  • 8.1 de de aldım. Açıklayıcı bi şekilde yazmamışım. Ama dediğim gibi geçmiş mesajlarda bi arkadaş nasıl kapatılcağını yazmıştı o yöntemi uyguladığımda whea hatası tamamen kapanıyor.

• HB deki ürünü sipariş ettim. m2 ssd slotu yoksada yapacak bişey yok artık dvd söker oraya takarım.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.