Şimdi Ara

Asus N552VW Serisi | 6700 HQ / 960M GDDR5/ 128 SSD (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
25
Favori
63.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Yazılarınızı okudum, fakat emin olamadım.

http://www.hepsiburada.com/asus-n552vw-fw026tc-intel-core-i7-6700hq-2-6ghz-3-5ghz-8gb-1tb-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000001F9VC?magaza=Hepsiburada?utm_source=affiliate&utm_medium=go&utm_campaign=cpa&utm_content=63&utm_term=kategori-genel&wt_af=go.domain.kategori-genel.cpa

Bu bilgisayarı almak istiyorum. Görüyorumki sizlerde beğenmişsiniz.

Sorularım NET.. IPS ekran varmi. ? EKRAN İPS bence ama ürünü inceleme şansım olmadı.
    RAM 8 GB ama 2133 MHZ mi ? Yoksa Bir kıyak yapıp daha yüksek MHZ midir. DD4 Anakart 2133 Den başlıyor zaten Ram ler.
    M2ssd Slotu varmi. ( Anakart değişmez bence vardir. ) ?
    Ürünler tamir ettirilen yazılmış Öyle birşey varmı ?

Ürün piyasaya bakıldığında güzel ürün. Ekran kartı ve işlemcisi yeter zaten. Son bir kaç yorum alabilirsem. Ürünü alasım var. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcaysay -- 17 Ekim 2016; 14:34:58 >

• Hb deki ürünü almayı düşünüyorum. Adresime hızlı teslimat yok yurtiçinden kaç güne gelir istanbul eyübe ?Yurtiçinden alıpta kargoda sıkıntı çıkan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra1213

Hb deki ürünü almayı düşünüyorum. Adresime hızlı teslimat yok yurtiçinden kaç güne gelir istanbul eyübe ?Yurtiçinden alıpta kargoda sıkıntı çıkan var mı?

Hocam yeterince inceledinmi. Eksileri artıları ne sence. Özelden de yazdım fakat görmedin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: desperadocorsaro

HB deki ürünü sipariş ettim. m2 ssd slotu yoksada yapacak bişey yok artık dvd söker oraya takarım.

Notebook gelince içini açıp kontrol etmeyi planlıyor musunuz?

• drowen kullanıcısına yanıt
    hayır asus garanti dışı kalır dedi sadece ufak kapakçık var hdd nin takıldığı yer onu açabiliyormuşuz. ssd taktıracağım zaman asusa götürüp kontrol ettiririm artık varmı yok mu
  • olcaysay O kullanıcısına yanıt
    Alan arkadaşım var win10 la alakalı sorunlar var ama bu segmentte bir cihaz 3000 civarı bulamak çok zor olduğundan mantıklı bir tercih tek çekincem kargo şuan içibin

• Ürün tükenmiş arkadaşlar...

• HB deki ürünü bende sipariş verdim. Geldiğinde ekranın ips olup olmaması ile alakalı kesin bilgi veririm arkadaşlar. Onun dışında m2 sata slotu kafanızda şüphe oluşturmasın. Cihazda kesinlikle m2 sata slotu bulunmaktadır.
  • Alsam mı almasam mı derken ürün bitmiş şans kim bilir ne zaman gelir daha
  • ürün harbi bitmiş eğer almamış olsaydım kafama iki el ateş ederdim
  • desperadocorsaro D kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Galiba son ürünüde ben sipariş verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: solam

Kesinlikle. Galiba son ürünüde ben sipariş verdim

Hayırlı olsun hocam ben düşünürken alamadım bari eline ulaşınca detaylı bir inceleme yapıverde merakımızı giderelim bizde
  • AxFs kullanıcısına yanıt
    bu saatten sonra bir yararı olurmu bilmiyorum ama ürün elime geçtiğinde belirsiz olan bilgiler hakkında kesin bilgiler veririm :)
  • şaka gibi arkadaş. Bugun gördüm ürünü. inceledim işteydim. Eve gidince alirim dedim. Şimdi ürün yok. Varmi böyle bir şans.
  • ürün stoklara girermiki. Şimdi de bunu konuşalim :(( AYnı özelliklerde başka marka model tavsiyesi olan varmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olcaysay

Arkadaşlar Yazılarınızı okudum, fakat emin olamadım.

http://www.hepsiburada.com/asus-n552vw-fw026tc-intel-core-i7-6700hq-2-6ghz-3-5ghz-8gb-1tb-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000001F9VC?magaza=Hepsiburada?utm_source=affiliate&utm_medium=go&utm_campaign=cpa&utm_content=63&utm_term=kategori-genel&wt_af=go.domain.kategori-genel.cpa

Sorularım NET.. IPS ekran varmi. ? EKRAN İPS bence ama ürünü inceleme şansım olmadı.
    RAM 8 GB ama 2133 MHZ mi ? Yoksa Bir kıyak yapıp daha yüksek MHZ midir. DD4 Anakart 2133 Den başlıyor zaten Ram ler.

Ürün piyasaya bakıldığında güzel ürün. Ekran kartı ve işlemcisi yeter zaten. Son bir kaç yorum alabilirsem. Ürünü alasım var. Teşekkür ederim.

Asus n552vw-fw171t ; n552vw-fw149t ; n552vw-fy147t modelleri arasında IPS ekrana sahip tek modelin n552vw-fy147t olduğunu söylemişti Solam, kendisini de ekliyorum daha detaylı bilgi verebilir. Bu model sadece Vatanda var galiba şu an.

• quote:

bu saatten sonra bir yararı olurmu bilmiyorum ama ürün elime geçtiğinde belirsiz olan bilgiler hakkında kesin bilgiler veririm :)

Olur hocam bi parti daha bu üründen getirip satarlar bence yalnız aynı fiyat bandında mı olur orasını bilmiyorum göreceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AxFs

quote:

Olur hocam bi parti daha bu üründen getirip satarlar bence yalnız aynı fiyat bandında mı olur orasını bilmiyorum göreceğiz

bekleyeceğiz artik. sağolasin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yawuzbey

quote:

Orijinalden alıntı: olcaysay

Arkadaşlar Yazılarınızı okudum, fakat emin olamadım.

Asus n552vw-fw171t ; n552vw-fw149t ; n552vw-fy147t modelleri arasında IPS ekrana sahip tek modelin n552vw-fy147t olduğunu söylemişti Solam, kendisini de ekliyorum daha detaylı bilgi verebilir. Bu model sadece Vatanda var galiba şu an.

Belirttiğiniz modeller arasında daha öncede belirttiğim gibi tek ips model 147t modelidir. Sadece vatanda satılıyor. Diğer hepsini birebir inceledim hatta kullandım. Fakat bu fw026t modeli yeni geldi şuana kadar onu kullanma imkanı bulamadım ama 2 güne o cihazda elime gelecek. Elime ulaştığında ekran konusunda sizlere gerekli bilgileri ulaştıracağım.

• solam kullanıcısına yanıt
    Bekliyoruz :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.