Şimdi Ara

Asus N552VW Serisi | 6700 HQ / 960M GDDR5/ 128 SSD (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
25
Favori
63.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok fazla yüklü program geldi kaldırdığınız varmı gereksiz olan ?
  • desperadocorsaro D kullanıcısına yanıt
    Daha öncede belirttiğim gibi kimin ne dediği belli değil zaten fakat ben bugün o soruyu özellikle sordum. Sizde alıp gönderebilirsiniz burdanda taktırabilirsiniz cevabı aldım. Online chat ile sorularımı sordum. Ama muhtemelen kendi ürünlerini taktırmak isteyeceklerdir. Evet 147t ips ekrana sahip. Her programın neye yaradığını zaten biraz inceleyerek anlayabilirsiniz. Kullanılması gerek görmediğim hepsini kaldırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solam -- 20 Ekim 2016; 19:16:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • solam kullanıcısına yanıt
    2 pc arasında gözle görülür bir hız farkı varmı bu hb deki ürün hdd den kaynaklı olsa gerek beni biraz hayal kırıklığına uğrattı
    Gözle görmeyi bıraktım Fazlasıyla fark var. 147t sadece 7 saniyede açılırken 026t neredeyse dakikayı buluyor. Normal kullanımda bile hdd hızı bilgisayarın hızını çok fazla gölgede bırakıyor. Hdd gerçekten cok kalitesiz. Bir ssd aldığınız taktirde o zaman farkedeceksin bilgisayarınızın potansiyelini

• SSD bence de şart.
  • Asus Canlı Destek'le SSD takılması konusundaki yazışmam:

Merhaba, benim adım Gulcan, ASUS Canlı Destek'e hoşgeldiniz. Bugün size nasıl yardımcı olabilirim?

17:28

Merhaba Gülcan Hanım

17:28

Asus N552VW-026TC kodlu yeni bir laptop satın aldım.

17:29

Bu laptopa m2 SSD hard disk takmak istiyorum.

Bunu kendim yaparsam garantisi bozuluyor mu?

Ali bey ürün altında ssd için açılabilir kapak varsa bu işlemi sağlayabilirsiniz.

17:30

Kapak yoksa servis tarafından işlem sağlanması gerekmektedir.

Ürünün altındaki bütün kapağın açılması gerekiyor, hard diski takabilmek için.

Vidayı açtığınız taktirde ürün garantiden çıkmaktadır.

17:31

Anladım. Demek ki işlemi kendim yapamıyorum.

17:31

Pekiyi bu durumda SSD'yi dışarıdan temin edip de yetkili servise başvurabilir miyim?

17:32

Yoksa sadece kendi ürünlerinizi mi takıyorsunuz?

Tabi bu şekilde işlem sağlayabilirsiniz.

Servise gönderdiğinizde ssd konusunda size yardımcı olacaktır.

Teşekkür ederim.

İyi çalışmalar.

17:33

Ben teşekkür eder iyi günler dilerim .

17:33

• Bilgisayarı kullanırken bişey acıyorum mesela Nvidia hata verdi tarzı bişey cıkıyor ekrana ve Ekran kararıyor o çıkan pencerede kurtarma işlemi yapılıyor ve düzeliyor 3-4 defa oldu bu sizdede oldu mu acaba

• eye care switcher ilk gün çalışıyordu şuan tıklıyorum ekranda hiç değişiklik olmuyor nasıl kullanılcak bu ? birde touchpad özelliklerini nereden açacağız ?
    Muhtemelen kullanmadığınız asus programı zannedip driverları kaldırmışsınız. Asus SmartGesture galiba touchpadin programı. O prgrami sildiyseniz tekrar yüklemeniz gerekecek. Asus sitesinde ürün destek kısmında bulabilirsiniz. Aynı şekilde eye care switcher programınında dosyalarını silmiş olabilirsiniz. Onuda destek kısmında bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solam -- 22 Ekim 2016; 7:50:35 >
    destek kısmında iki driverıda bulamadım yok ikiside
  • arkadaşlar asus sitesinden ürün kaydı yapmaya çalıştım ama bu seri numarası zaten kayıtlı hatası verdi asusu aradım seri numarasını ontrol etti bi sıkıntı olmadığını kayıt yapması gerektiğini söyledi destekten sorunumu bildirdim ve cevap şu ;Ürünü satın almış satış noktasının kayıt etme durumu söz konusu olabilir.Satış noktası ile görüşerek bu durumu teyit etmenizi rica ederim. ne şimdi bu :(
    Touchpad için:
    http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/Apps_for_Win10/SmartGesture/SmartGesture_Win10_64_VER4012.zip?_ga=1.26660853.990215562.1475361867

Eye care switcher içinde nette araştırıp indirme yapabilir veya bilgisayara recovery işlemi uygulayabilirsiniz.

teşekkür ederim. asus sitesinden pc nizin ürün kaydını yaptınızmı ürünlerimde gözüküyormu?
    Rica ederim. Evet yaptım ürünlerim kısmında gözüküyor.

• pc tam şarjdayken kalan süreyi kaç gösteriyor? benim 2.40 dk gördüm sonra 2.10 1.20 ye kadar düştü habire değişiyor bataryada bi sıkıntımı var acaba?
    Bilgisayarı bataryada pek kullanmıyorum. Açtığımda aynı zamanda prizede takıyorum ama internette yapılan testler sonucu bilgisayarın ortalama 2.30-3 saat çalışabileceği belirtilmiş. Zaten 3000mah bataryaya sahip çok birşey beklememek lazım. Hızlı zaman değişimleri bilgisayar kullanımına bağlıdır. Yinede güç seçeneklerinden hangi seçenek seçili bakmanızı tavsiye ederim. Eğer normal kullanım sergileyecekseniz dengeli seçeneğini (eğer isaretli değilse) seçmenizi tavsiye ederim.

• Son Windows 10 güncellemesinin ardından benim bilgisayarda (026TC) ciddi bir yavaşlama oldu. Görev Yöneticisi'ne bakınca harddiskimin %100 kullanımda olduğunu gördüm. Spesifik bir programdan değil, en çok yoran programlar sürekli değişiyor ve her halükarda harddisk full kullanımda görünüyor. Dolayısıyla sorunun güncellemeden kaynaklandığı anlaşılıyor. Ne yapmamı önerirsiniz? Güncellemenin öncesine dönmenin dışında bir seçeneğim var mıdır?
  • adonnia A kullanıcısına yanıt
    Windows 8-8.1-10 sürümlerinin kötü özellikleri burda başlıyor. Siz cihazda hiçbir işlem yapmasanız dahi arkaplanda (internete bağlı olsun,olmasın) update,sürüm denetleme vs bir ton şey çalışıyor. Ben de bilgisayarı aldığım günden beri aynı sorunu yaşıyorum. Zaten hdd kötü bide yüklenince hepten gidiyor. Onun için bilgisayarı yoran uygulamalardan vazgecmenizi önereceğim. Tavsiyem en başta update kapatın. Sonrasında karşılıklı update kapatın.(bu sizin aynı zamanda kotanızı korur) Sonrasında services kısmında bildiğiniz ve işinize yaramayan seylerden kurtulabilirsiniz. Ama dikkatli olmak lazım. Yanlış birşey durdurduğunuzda bilgisayarınız istediğiniz gibi çalışmayabilir. Onun dışında en önemli önerim virüs programı. Eğer hala duruyorsa mcafee kaldırın. Yerine ihtiyaç duyuyorsanız eğer daha hafif olan bir virüs programı kurun. Ben nod32 kurdum. Bilgim dahilinde yapılacak şeyler bunlar fakat windows 10 donanıma özellikle hddye cok yüklenen bir yazılım o yüzden bunları yapsanız bile geçici çözüm olacaktır. Bir süre böyle idare edin sonrasında malesef bir ssd almanız şart olacak.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-8-1-100-disk-kullanimi-sorunu-coezuemue.43222/

http://www.webtekno.com/windows-10-un-kotanizi-nasil-tukettigini-biliyor-musunuz-h18785.html

Yanıtınıza teşekkür ederim. Harddisk gerçekten de bilgisayarı epey yavaşlatıyor. Daha önce başka bir bilgisayarda 5400 rpm harddiskte windows 10 kullandım ama o bu kadar yavaş değildi. SSD kaçınılmaz görünüyor.
  • merhaba arkadaşlar, bir sorum olacak.
    whea sorunundan mı bilmiyorum tam ama şöyle birşey oluyor;
    Ekran görüntüsü gidiyor fakat ekran ışığı açık, bilgisayarda sesten anlaşılan çalışıyor fakat hiçbir tepki vermiyor. sistem çalışmıyor yani ekranla alakalı bir sorun değil. power tuşuna basılı tutup kapatıyorum, tekrar açıyorum.
    bugun teamviewer la gün içerisinde takip ettim işteyken öğlene kadar bağlantı vardı, öğlen yine aynı problem oldu. akşam geldiğimde cihaz bahsettiğim gibiydi.

sizde böyle bir olay oluyor mu?

whea sorununun yanında başka hata ve uyarılarda var olay günlüğünde.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.