Şimdi Ara

Asus N552VW Serisi | 6700 HQ / 960M GDDR5/ 128 SSD (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
25
Favori
63.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozsc

Merhabalar,
    ben de fy147t aldım ve whea hatası alıyorum. Ürünü ilk açtığımda sık sık grafik sürücüsü yanıt vermeyi kesti uyarısı veriyordu. Asus'un sitesinden vga driverını güncelledim ve sıkıntı azaldı ama hala var. Driver güncellemesinden sonra kullanımı etkileyen bir sıkıntı yok ama whea hatası devam ediyor. Bu hata hangi durumlarda beni etkiler? İntel resmi sitesindeki driver bu hatayı çözer mi? Bu konuda biraz aydınlanmaya ihtiyacım var çünkü ürünü servise vermeyi ya da değiştirmeyi kesinlikle düşünmüyorum.

Edit: Hatayı düzelttim. Sorun donanımsal değilmiş. Soruna neden olan donanımın sürücüsünü güncellemek yetiyor.

başgan sen var ya adamsın yaa WHEA 17 HATASI ÇÖZÜLDÜ beyler aygıt yöneticisi asmedia usb 3.1 sürücü güncellemesiyle başkana şukular şelala :)

• arroasl A kullanıcısına yanıt
    sorun yazılımsal bilgisayarı sıfırlayın ve sürücüleri tekrar kurun düzeliyor
  • hb de satılan 026tc modelinin ekran parlaklığı çok düşük değilmi kafayı ekrana taktım renkler canlı değil splendid den vivid i seçsem bile çok kötü.
  • desperadocorsaro D kullanıcısına yanıt
    Ekran ips olmadığı için bu sıkıntıyı yaşıyorsun. Intel grafik seceneklerinden renk ayarlariyla oynadığında biraz daha tatmin edici bir görüntü alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah261

Çok kararsız kaldım sizlerden bilgi almak istiyorum.

6700HQ ve GTX960M üzerine kurulu sistemler.
    http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/dell-gaming-7559-b70w81c-i7-6700hq-1tb-4gb-gtx960m-fhd-w10-P88413658

Artıları : Çift fanlı olması , forumda yaptığım araştırmalarda en çok tercih edilen olması,IPS 1920x1080 ekran,6 hücreli pil
    Eksileri : HDD nin 5400 rpm olması , 8gb DDR3L ram olması , SSD olmaması.Plastik kasa ve yüzey olması.IPS olması sebebiyle ışık sızmasından çok şikayet var.Klavye aydınlatma yok.2.57kg
    Fiyat : 3399.99

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/dell-gaming-pandora-7559-b70f161c-128ssd-i7-6700hq-16gb-128ssd1t-P138778490

Artıları : Çift fanlı olması , 16GB ram fakat yine DDR3L , 128GB SSD(SSD özellikleri hakkında bilgi yok) , IPS 1920X1080 ekran , 6 hücreli pil
    Eksileri : HDD nin 5400 rpm olması , Ramler DDR3L , Plastik kasa ve yüzey , IPS sebebiyle ışık sızması var.Klavye aydınlatma yok.2.57 kg
    Fiyat : 3973.57

2 dell modeli arasında 575 lira fark var.Bu fiyat farkı ile SSD siz , 8GB lı modeli alıp , kendim 128 SSD ve 8Gb DDR3L daha ram almam mı mantıklı yoksa 3973.57 lik modeli almam mı mantıklı karar veremedim.

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-n552vw-fw171t-i7-6700hq16gb1tb128gb-sshd4-gb-gtx960w10-P118564118

Artıları : Alüminyum kasa denilmiş fakat sadece ekran arkası mı alüminyum neresi alüminyum tam anlayamadım.16GB(8x2) DDR4 ram ,
    128GB SSD olması ( içindeki SSD nin marka model özellikleri açısından bilgim yok ),Klavye aydınlatma var.

Eksileri : Tek fan olduğu konusunda bilgim var , çift fan yazan bir yer göremedim nette.Soğutma ile ilgili tereddütlerim var fakat kasa komple alüminyumsa bir nebzede olsa daha iyi fakat net bir bilgim yok.HDD 5400 rpm olması , 4 hücreli pil , IPS sebebiyle ışık sızması tereddütlerim var.2.53kg
    Fiyat:4169

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-n552vw-core-i7-6700hq-26ghz-16gb-1tb256-ssd-156-gtx960m-4-P142659713

Artıları : Alüminyum kasa denilmiş fakat sadece ekran arkası mı alüminyum neresi alüminyum tam anlayamadım.16GB(8x2) DDR4 ram
    ,256 GB SSD olması (içindeki SSD nin marka model özellikleri açısından bilgim yok ) , 3480x2160 Ultra HD IPS ekran.Klavye aydınlatma var.

Eksileri : Tek fan olduğu konusunda bilgim var , çift fan yazan bir yer göremedim nette.Soğutma ile ilgili tereddütlerim var fakat kasa komple alüminyumsa bir nebzede olsa daha iyi fakat net bir bilgim yok.HDD 5400 rpm olması , 4 hücreli pil , IPS sebebiyle ışık sızması tereddütlerim var.2.53kg
    Fiyat:4194

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/monster-abra-a5-v72-156-P135493545

Artılar: 8GB DDR4L ram , 240gb ssd 540 okuma 490 yazma hızı ,çift fanlı,aydınlatmalı klavye , 6 hücreli pil. 2.5kg

Eksileri : Plastik kasa , içinde hdd olmaması sadece 240 gb ssd olması performans kaybı yaratır mı şüpheliyim.Türkiyede yapılıyor olması ise kalite konusunda , servis konusunda soru işareti.
    Fiyat:3799

fiyat/performans,dayanıklılık , servis kalitesi, müşteri memnuniyei olarak baktığınızda en mantıklısı hangisi sizce.

en son verdiğin linkte 240GB/SSD+1TB/HDD'li Asus N552VW var. sanırım karıştırdın linkleri ???

ayrıca "içinde sadece SSD olması performans kaybı yaratır mı" demişsin. Tabi ki performans kaybı yaratmaz ve aksine bence sadece SSD'li olması daha iyi. Gider bir tane de Sata SSD taktırırsın hem sistem hızlı çalışır hem de depolama alanın HDD değil SSD olmuş olur. Benim aklımdaki laptoplardan biri de bu Asus. Keşke sadece SSD'li bir modeli olsa. Hep HDD'li modeli var. Ben 2. Disk olarak bile HDD istemiyorum şahsen. Şimdi bunu alsam HDD'yi söküp SSD takmak isterim ki çöpe gitmiş olur. Ayrıca elimde 320 GB'lık HDD mevcut. Bunu bile takabilirim üzerinde HDD olmasa. bedavaya gelmiş olur.

• herkese merhaba,asus n552vw fy147t aldım 1 ay kadar önce. Bilgisayarda bazen resimde gösterdiğim gibi yeşil yeşil ikonlar beliriyor. fareyi üzerine getirdiğimde kayboluyorlar. var mıdır bunun nedenini ya da çözümünü bilen? Asus N552VW Serisi | 6700 HQ / 960M GDDR5/ 128 SSD
  • desperadocorsaro D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• ekranın sol alta buyutece tıklayın msconfig yazıp çalıştırın başlatma sekmesıne tıklayıp görev yöneticisini çalıştırın. Yeşil simge hangi programa ait ise devre dışı bırakın belliki işinizede yaramıyor removerı nı bulup kaldırın
  • Bahsettiğin program asus live update programı. Arkaplanda sürekli driverlari kontrol ediyor. Ondan dolayı böyle birşey söz konusu. Eğer bunu görmek istemiyorsanız asus live update programını kaldırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solam -- 19 Kasım 2016; 8:54:31 >
  • Arkadaşlar merhaba bu cihazı almayı düşünüyorum. İnternette gezerken fan sesi ve sıcaklık ne seviyede ? Birkaç ay kullandıktan sonra fan daha sesli olmaya başlıyor mu ve genel olarak önerir misiniz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamın aleyküm bende bunun 256 gb ssd li modeli var son bir kaç gündür cs go oynarken mavi ekran veriyo cihazı vatandan 3 ay önce aldım hatanın ekran görüntüsü
     Asus N552VW Serisi | 6700 HQ / 960M GDDR5/ 128 SSD

• Arkadaşlar merhaba bu laptopu alalı 1 hafta civarı oluyor. D sürücüsünden bir veri okunurken (sanıyorum ki hard diskinden) cızırtılı sesler geliyor. Aynı tipte ses bilgisayarı uyku modundan çıkartırken de geliyor. Aynı sorunu yaşayan var mı yoksa benim laptopa özel bir sorun mudur? Bilgisayarı geri götürmeyi planlıyorum.
  • denizerus kullanıcısına yanıt
    takılan 1tb hdd çok kötü, makinada harika bir donanım var ama hdd mahvediyor ben 128gb ssd li 551vw cn006 modelini kullanıyorum, ikinci elden uygun bir 500gb ssd buldum ve hdd çıkarıp takdım makina kendine geldi

• Beyler bu bilgisayar için taşıma çantası arıyorum ama çok sayıda marka var bu çanta işinde yağmurdan sudan korusun istiyorum notebook icinde sağa sola sallanmasın yumuşak ped sünger neyse ondan olsun diyorum 200 tl ye kadar bütçemiz var sırt çantası olarak önerdiğiniz kullandığınız varsa tavsiye alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mastergee

quote:

Orijinalden alıntı: savash123

Vatandan 3 gün önce aldım N552WV 147t modeli, 3999 tl ye.

ölü pixel yok, ışık sızması yok,

ama

event log da, WHEA 17 hatası alıyorum, 1 saatte 40-50 kadar.

hata şöyle:

A corrected hardware error has occurred.

Component: PCI Express Root Port
    Error Source: Advanced Error Reporting (PCI Express)

Bus:Device:Function: 0x0:0x1C:0x4
    Vendor ID:Device ID: 0x8086:0xA114
    Class Code: 0x30400

The details view of this entry contains further information.

....

bu hata ile karşılaşan çözen var mı acaba? Asus a da mail attım bakalım onlar ne diyecek.

birde arada bir "display driver stopped responding and has recovered" hatası alıyorum sağ altta pencere den, ekran kararıyor ve uyarı msg ı çıkıyor.

Merhaba asustan size geri dönüş oldu mu acaba ? Aynı whea hatası bende de mevcut bende saniyede 70 -90 kadar

dönüş şöyle oldu, birkaç bişey yaptım pc de, update falan, ama çözüm olmadı. bana en son şunu dediler, git iade et dediler. bende iade falan etmedim, çok da kafaya takmıyorum pc den memnunum. ama saniyede 70 falan değil saatte 40-50 kadar bende.

• savash123 S kullanıcısına yanıt
    Hocam aygit yoneticisinde usb3.1 var onun surucusunu bi guncelleyin sag tiklayip kendi buluyo eger denemediyseniz bi deneyin oyle cozduk biz

• Bende 256GB SSDli modelinden bir adet mevcut. Uygun fiyatla 0 ayarında 2.el düşünecekler bana ulaşabilirler.
  • arkadaşlar bende hb dan 026tc modelini aldım ama fan sesi bana fazla gibi geldi birde hdd kullanımı hiçbir yapmadığım halde %100 oluyor ara sıra işin servise göbderip göndermeme nıktasında karasızım. rica etsem kullanlar çakışma sesiyle ilgili video veya ses paylaşırlarmı kıyaslama açısından

• merhaba arkadaslar bugune kadar bi seyin farkinda degildim bugun Laptopu hdmi la lcd tvme taktim ordaki renk tonu tam istedigim gibi oluyor ama pc'nin ekrani, mesela bembeyaz bi ekranda tvye gore daha sari oluyor. Far cry actim onda da ikisi arasinda çok ton farki oluyor.bu sorunu cozebilir miyim benim pcde mi bi sıkıntı var acaba ya?

Onun disinda pcden memnunum baya, nba2k da oynuyorum hdmi yla tvye baglayip ps4 grafiginden hic bi farki olmuyor ve akici gayet.

• arkadaşlar bende hb dan 026tc modelini aldım ama fan sesi bana fazla gibi geldi birde hdd kullanımı hiçbir yapmadığım halde %100 oluyor ara sıra işin servise göbderip göndermeme nıktasında karasızım. rica etsem kullanlar çakışma sesiyle ilgili video veya ses paylaşırlarmı kıyaslama açısından

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.