Şimdi Ara

Asus N552VW Serisi | 6700 HQ / 960M GDDR5/ 128 SSD (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
25
Favori
63.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncel laptopların M2 SSD durumunu gösteren şu sitede,http://laptopmedia.com/laptop-m-2-ngff-ssd-compatibility-list/
    Asus N552VW'lerde (model ayırmaksızın) M2 SSD boşluğu/takılabilirliği olduğu ifade edilmiş. Bkz. (satır) ASUS N552VW – SATA & PCIe x4 (2280, M key) Yani diyor ki bu ürüne SATA m2 SSD de, PCIe m2 SSD de takabilirsiniz. (Tabi yukarıda arkadaşın ASUS'tan aldığı bilgiye göre kasayı kendi kendinize açınca garanti bozuluyormuş, anladığım kadarıyla.)
  • Bugün laptopa önce Windows 10 güncellemelerini yükledim. Sonra da SlimDriver'ı indirip, driver güncellemelerini yaptım. Her seferinde Olay Görüntüleyici'ye gidip baktım. Windows 10 güncellemeleriyle önce bir kısım hata ve uyarı mesajları ortadan kalktı, sonra driver güncellemeleriyle bir kısım daha azaldı. Şu anda Whea 17 hatası dışında çok az hata ve uyarı mesajı kaldı. Merak edenlere...

Bu noktada şunu eklemem gerekiyor. Bilgisayarı almayı düşünenler, acaba bu hatalar kullanımı ne ölçüde etkiliyor diye merak ediyor olabilir. Daha önce de yazdım, bir arkadaş Olay Görüntüleyici'ye bakın demese, ben kullanımda hiçbir anormallik algılamadım. O yüzden bunu kafaya takmamızın pek de gerekli bir şey olduğunu düşünmüyorum. Size daha komik bir şey söyleyeyim. Arkadaş bu Olay Görüntüleyici'den bahsedince, 2010 yılından beri günlük işlerim için kullandığım ve Windows 10 çıktığında yükselttiğim diğer Asus bilgisayarımın Olay Görüntüleyici'sine de merak edip baktım -ki bugüne kadar işini fazlasıyla yapan bir bilgisayardır sağolsun. Onda da tee ne zamandan başlayan bir yığın hata ve uyarı mesajı dolu. :) Sözün özü, bu hata mesajlarının kullanımımızı belirgin biçimde etkilediğine dair işinin ehli biri ikna edici veriler sununcaya kadar, bir daha Olay Görüntüleyici'ye girip, ne var ne yok diye bakmayı şahsen düşünmüyorum.

• adonnia A kullanıcısına yanıt
    Yani bu laptopa "SAMSUNG 850 Evo M2 250GB mSATA" takabiliriz anlamına mı geliyor bu?
    http://m.n11.com/samsung-850-evo-m2-250gb-msata-540500-ssd-mz-n5e250bw-P136389054

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Windows 10 güncellemelerini yaptım Demişsin. Bu güncellemeler bilgisayarı kapatırken yapılan güncellemeler dimi? Bide slimdriver'i nerden yüklendiğinin söyleyebilir misin acaba ?

• Sipariş Verdiğim Ürünü Bankaniz Odeme Onayi Vermedi Diyerek Yokuşa Sürüp Iptal Etmişler Suanda Kalmadi Diyorlar Lanet İnsanlar Ödeme Onayı Nedir Ya Bilgilendirme Yok Birşey Yok
    Eger Stokta Olmayan Ürünleri Sattılar İse 2-3 Kisiye Daha Ayni Muameleyi Yapacaklar

• hasanb35 H kullanıcısına yanıt
    ben dün öğle saatlarinde aldım. mesaj attılar kargoya verildi diye. teslimat tarihide yarın siz ne zaman sipariş etmiştiniz
  • Ürünün windows sürümünün tam adı ne? Temiz kurulum için iso yapıcam da ? home 64 mü home single mı yada başka bi sürüm mü?
  • Sizce ürün tekrar satışa sürülür mü kaçırdık moraller bozuk

• drowen kullanıcısına yanıt
    Ben tam da o ürünü almak için webde aranıp duruyordum kaç gündür ama bir arkadaş Asus'la görüştüğünü ve servis harici kasa açılıp m2 SSD takılması durumunda ürünün garantisinin geçersiz olduğunu söyleyince, geri adım attım. Aslında youtube'daki SSD takma videosunda görüldüğü üzere, kasanın açılmasını durumunda yırtılabilecek bir garanti kağıdı vs. yok. Yani açıp taksanız ve diyelim ki bir gün alet bozuldu ve garantiye göndermek istediniz, o zaman SSD'yi söküp (yani ilk haline getirip), windows'u da tekrar normal hard diske kursanız, kasayı açtığınız yine de belli olur mu acaba? (Bu arada, siz niyeti bozduysanız, ürün Webdenal'da daha ucuz. Aklınızda bulunsun.https://www.webdenal.com/samsung-mz-n5e250bw_775492.html )

Aslında tamamiyle işcilik önemli. Çünkü kasayı açarken yaklaşık olarak 25-30 vida sökülüyor ve ayrıyetten alt plastik kasa ile üst metal arasında çıt çıtlar mevcut. Açarken onlara zarar verildiği taktirde tabiki anlaşılır ama iyi bir işçilikle hiçbir sıkıntı çıkmaz. Çünkü cihazda herhangibir güvenlik şeridi vs bulunmuyor.
  • desperadocorsaro D kullanıcısına yanıt
    14 ekim cuma saat 4 de

• MuhendisOlacakAdam M kullanıcısına yanıt
    Evet o güncelleştirmeler. Slimdrivers ya da benzeri programlar, eski driverlerı güncelliyor. Google'dan aratıp bulabilirsin.
    aslında olay vidalarda bitiyor vidalar hasar görmez ise sıkıntı olacağını düşünmüyorum birde vidaların yönü hep aynı yöne bakar kapatırken onuda ayarlamak lazım
  • ürün bugün elime ulaştı şuanlık bi sıkıntı yok gibi güncelleştirmeleri yüklüyorum sonra bakıcaz. ama ssd şart hdd nin 5400 rpm olması işi bozmuş. ssd ile çözülecek bir durum bu .
  • Ürün benimde elime ulaştı. Gayet şık Bi görüntüsü var. İlk açtığımda ayarlarını yaptırıyor ve sonra bilgisayar açılınca güncelleştirmelerin hepsini yaptım. 2 saate yakın sürdü Bi an hiç bitmicek sandım :D Suanlık güzel gibi arkadaşlar bir problemle karşılaştım sadece o da bende mause var logitech g300s modeli onu takıyorum hareket ediyor ama tıklıyorum algılamıyor. Neden olduğunu bilen biri varsa yardımcı olabilir mi ?

• MuhendisOlacakAdam M kullanıcısına yanıt
    Ekran Ips mi hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam anladığım kadarıyla ıps ekran değil. Sağdan soldan baktım öyle anladım. Ama onun dışında başka negatif yanı Yok gibi.

• Satan varsa alıyım 3200 lük modeli

• Evet arkadaşlar beklenen an geldi. Ürün suan önümde. Fotoğrafta da görüldüğü üzere ekran ips değil. Soldaki fy147t modeli sağdaki fw026t modeli. Fakat panel gayet kaliteli. Onun dışında garanti dışına çıkmadan asus teknik servise ssd upgrade için gönderebilirsiniz. Fakat işçilik ücreti alıyorlarmış 70 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solam -- 20 Ekim 2016; 16:43:40 >

• solam kullanıcısına yanıt
    Asus da ne dediğini bilmiyor bugün seri kodunu doğrulatmak için aradım aklıma ssd geldi tekrar sordum takabilirsiniz garanti dışı kalmaz dedi asus ürünü takmanız lazım dedi şimd bidaha arasam yine farklı bişey söylerler. 147t ıps mı??
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.