Şimdi Ara

Asus N552VW Soğutucu İşe Yaramadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar! Ben dün Hepsiburada'dan Zalman markasının NC 1000 model notebook soğutucusunu satın aldım. Bugün ise GTA 5'te denediğimde GPU-Z uygulamasının gösterdiğine göre en yüksek 85 dereceyi gördüm. Acaba ürün bilgisayara mı uymadı yoksa alışma süresi mi gerekiyor anlayamadım doğrusu. Ama bildiğim şu ki soğutucu takılıyken 85 derece normal ya da hoş değil. Sizce 14 gün geçmeden iade mi etmeliyim ?

• Arkadaşlar yok mu yardım ?
  • Soğutucunun etki etmesini beklerken über şeyler beklemek akıl karı değil dostum.

Fark edeceği en fazla 3-4 derece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk olarak, soğutucu almadan önce ile sonra ulaştığı en yüksek derece eşit. 88 derece, bu da soğutucu varken olmaması gereken bir sıcaklık.
    İkincisi, dediğinize katılıyorum ancak kullandığım soğutucu da 200 liralık epey iyi alüminyum bir soğutucu. Bu yüzden birkaç dereceden daha fazla fark ettirmesi gerekiyor ve diğer kullanıcılar da fazlaca soğuttuğunu farklı forumlarda belirtmişler.
    Benim merak ettiğim ise şu anda ne yapmam gerektiği. İade edip farklı modellere mi yönelmeliyim?
    Cevabın için teşekkürler
  • pcnin altında hava delikleri yoksa hiçbir işe yararmaz varsa fan o deliklere denk geliyor mu ona bak eğer denk gelmiyorsa bence iade etmelisin boşuboşuna o kadar para vermiş olursun o deliklere dek gelen soğutuculara yönel ayrıca aliminyum diye soğutuculara o kadar para bence gereksiz plastik olması hiçbir şeyi değiştirmez ben masa üstü mini fan kullanıyordum daha iyi soğutuyordu 10 dereceye kadar soğutuyordu tabi kullanması sıkıntı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.