Şimdi Ara

Asus N55SF (2GB nVidia GeForce GT 555M) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.150
Cevap
27
Favori
397.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam i5 işlemci seni 5 sene bile çok rahat götürür ve bu işlemcileri küçümsemeyin zaten ne yaparsan yap 3 4 oyun üst üste açsan bile % 50 yi geçemezsin inan i7 saçma ona vereceğin paraya ssd al 1750 civarı notebooku alsan 550 okuma yazma hızı olan 120 gb ssd alsan 450 tl daha ne olsun olay budur. Pc uçar i7 alıp normal hd olan pcden kat kat iyidir.
  • anladım tesekkur ederim bilgiler icin. Acaba n55 serisinde 1mi yoksa 2 hdd yuvasmı var ? Peki bu gt555m ilerde degıstırmek ıstesek değiştirebilirmiyiz acaba? Gtx serisi kart takmak istesek olurmu? Yoksa anakartla tumlesık kartmı bu.. 2 konu hakkında Bilgisi olan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serzeni$te -- 19 Kasım 2011; 13:28:13 >
  • Hd tek ekran kartı hakkında kesin bilgim olmamasına karşın %90 değişmez diye tahmin ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serzeni$te

anladım tesekkur ederim bilgiler icin. Acaba n55 serisinde 1mi yoksa 2 hdd yuvasmı var ? Peki bu gt555m ilerde degıstırmek ıstesek değiştirebilirmiyiz acaba? Gtx serisi kart takmak istesek olurmu? Yoksa anakartla tumlesık kartmı bu.. 2 konu hakkında Bilgisi olan varmı ?

ekram karti degismiyor hocam ram ve hdd degisiyor ram zaten max 8gb oldugu icin arttirilmiyo hdd degistirebilirsin onuda bazi pclerde etiketin altinda oluyor servise yolluyorsun kendin degistirince garanti gidiyor.soruma cevaplicak yok mu ya vatanda nezaman 25 indirim olur 2300e falan dusermi
  • duser bende takipteyim. Indırım oldugu anda yazacam
  • bugun 18indirim var nete ozel 2500kusur
  • bende tam yazıyodum :) evet 2578 filan fiyatı yinede cok yuksek
  • tam 2300 olur indirim en geç 10 güne olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

tam 2300 olur indirim en geç 10 güne olur

agzindan bal damliyor hocam umarim dedigin gibi olur sikildik beklemekten
  • tam fiyat 2258 lira hocam sabredin :
  • Arkadaşlar sizce n53sn-sz174v mi yoksa n55sf-s1194v mi????
  • tabiikide n55
  • quote:

tabiikide n55

Hocam bunların + ları - leri nelerdir belirtebilir misiniz???
  • Ben dayanamadım aldım vatanbilgisayarda kampanya vardı internet şubesinde gittim vatanbilgisayar mersin şubesine durumu anlattım 2587 yi 3 e böldürdüm aldım :) Taksit ihtiyacım yoktu zaten. Ürün hakkında merak ettikleriniz varsa yardımcı olayım elimden geldiğince. 5dakika önce açtım makinayı tuşlara alışmam uzun sürecek galiba :)
  • bu bilgisayar en son çıkan oyunları hiç kasmadan oynatabilir mi?
  • enson oyunları fhd çözünürlülükte oynatmaz mesela bf3 crysis2 mw3 gibi oyunlarda 8-12 fps alırsın ultra ayarlarda ama çözünürlülüğü 1366x768 e alırsan ortalama 25-40 fps de oynatır bunları.bazılarını blackops gibi lerini 45 fps de oynatır.multimedya için idealdir.
  • quote:

Ben dayanamadım aldım vatanbilgisayarda kampanya vardı internet şubesinde gittim vatanbilgisayar mersin şubesine durumu anlattım 2587 yi 3 e böldürdüm aldım :) Taksit ihtiyacım yoktu zaten. Ürün hakkında merak ettikleriniz varsa yardımcı olayım elimden geldiğince. 5dakika önce açtım makinayı tuşlara alışmam uzun sürecek galiba :)

hayirli olsun hocam bol bol resim inceleme bekliyoruz on gune bende katilcam alanlara bi indirim olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: emregzz

quote:

tabiikide n55

Hocam bunların + ları - leri nelerdir belirtebilir misiniz???

bariz farklı özellikleri n55 te 2670işlemci n53 te 2630 n55 te 555m ekran kartı n53 te 550m diğer özellikler değişiklik gösterebiliyor her iki seridede onlarda pek farkyok
  • 1.5GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 560M; 192-Bit; DX11; PhysX; DVI-DL; MXM 3.0b; 65W

peki böyle bir ekran kartı günümüzün en son çıkan oyunlarını takılmadan oynatabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk8

quote:

Ben dayanamadım aldım vatanbilgisayarda kampanya vardı internet şubesinde gittim vatanbilgisayar mersin şubesine durumu anlattım 2587 yi 3 e böldürdüm aldım :) Taksit ihtiyacım yoktu zaten. Ürün hakkında merak ettikleriniz varsa yardımcı olayım elimden geldiğince. 5dakika önce açtım makinayı tuşlara alışmam uzun sürecek galiba :)

hayirli olsun hocam bol bol resim inceleme bekliyoruz on gune bende katilcam alanlara bi indirim olsa

çok teşekkür ederim. Yarın detaylı resimleri koyacağım ve incelemeyi yapacağım. Şu anda gözüme çarpan en iyi şey hakkaten sesi çok güzel birde full hd ekran kalitesini belli ediyor. Klavyeye hala alışamadım. Yarın oyun testlerinede bakacağım

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.