Hala vatana teknosaya filan gelmesini bekliyorum sabırla.. :)
Hocam gelirse ilk gold bilgisayara gelir diye tahmin ediyorum, İlk getirenlerden oluyor
ama en ucuz vatanda oluyor %25 beklerim zaten önceden 3 ayda 1 yapıyorlardı şimdi 2 haftada 1 yapıyorlar
Artık rekabet var hocam, internette, mağazada, sağda solda.. bu durumdan karlı çıkan biz oluyoruz tabisi ne güzel işte:) fakat gold bilgisayarda sağlam indirimler yapıyor dikkat edin, özellikle internet üzerinden özel ürün indirimi oluyor
ben internetten 25 liralık kitabı bile almıyorumki 2500 liralık laptopu alayım mağazalarda düşsün ozaman alırım acelem yok zaten var orta halli bir samsung
quote:
Orijinalden alıntı: ThE LoSt
quote:
Orijinalden alıntı: gx2delete
Ekran karti 128bit yaziyor ya arkadaslar. Bunun bir eksisi olur mu? 256bit fln olmasini beklerdim.
Notebook ürünleri masaüstü ile karıştırmayalım 256 bit bellek için 2500 liralık bir 6970m Monster tercih etmeniz gerekecek
Dostum sen demişsin ya 2500 liralık monster tercih etmeliydin diye. ben zaten bu asusun N55SF-S1194V olan modelini almıştım. yarın elimde olur. Monster da tercih listemdeydi ama tam güvenemedim. hata mı ettik dersin
quote:
quote:
quote:
Ekran karti 128bit yaziyor ya arkadaslar. Bunun bir eksisi olur mu? 256bit fln olmasini beklerdim.
Notebook ürünleri masaüstü ile karıştırmayalım 256 bit bellek için 2500 liralık bir 6970m Monster tercih etmeniz gerekecek
Dostum sen demişsin ya 2500 liralık monster tercih etmeliydin diye. ben zaten bu asusun N55SF-S1194V olan modelini almıştım. yarın elimde olur. Monster da tercih listemdeydi ama tam güvenemedim. hata mı ettik dersin
tamam ya almışsın artık. monster alsan da zaten geç gelecekti ve 2500 tl'ye sıkıştırmak için diğer özelliklerden vazgeçmen gerekecekti veya 1-2 ay erteleyecektin. Takma kafana sen, asus yeterince iyi
quote:
quote:
quote:
Pek hata etmiş sayılmazsın hayırlı olsun
Teşekkürler yorumlarınız için. Ama GT 555M ile GTX 560M arasında epeyi fark var sanırım. Ama olsun aldık artık üzülmeye gerek yok. Casper diye yola çıktım Lenovo y570 de karar kıldım en son bunu gördüm bunu aldım. 1 hafta daha beklesem belki Monster alacaktım
quote:
Teşekkürler yorumlarınız için. Ama GT 555M ile GTX 560M arasında epeyi fark var sanırım. Ama olsun aldık artık üzülmeye gerek yok. Casper diye yola çıktım Lenovo y570 de karar kıldım en son bunu gördüm bunu aldım. 1 hafta daha beklesem belki Monster alacaktım
elindeki parayı nereye yatırdın da böyle çoğaldı bize de tüyo ver biraz
quote:
Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD
quote:
Orijinalden alıntı: spawn1990
quote:
Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD
quote:
Orijinalden alıntı: spawn1990
quote:
Orijinalden alıntı: Serzeni$te
Hala vatana teknosaya filan gelmesini bekliyorum sabırla.. :)
Hocam gelirse ilk gold bilgisayara gelir diye tahmin ediyorum, İlk getirenlerden oluyor
ama en ucuz vatanda oluyor %25 beklerim zaten önceden 3 ayda 1 yapıyorlardı şimdi 2 haftada 1 yapıyorlar
Artık rekabet var hocam, internette, mağazada, sağda solda.. bu durumdan karlı çıkan biz oluyoruz tabisi ne güzel işte:) fakat gold bilgisayarda sağlam indirimler yapıyor dikkat edin, özellikle internet üzerinden özel ürün indirimi oluyor
ben internetten 25 liralık kitabı bile almıyorumki 2500 liralık laptopu alayım mağazalarda düşsün ozaman alırım acelem yok zaten var orta halli bir samsung
Haklısın bazen, Pc gold ve bu tarz firmalarda günlük veya stok fazlalığından dolayı elden çıkarmak için güzel kampanyalar yapıyor takip etmek lazım, her ne kadar internetten alışveriş yapsakta bazen daha karlı çıkıyorsun.
arkadaşlar alalı 4 gün oldu bu bilgisayarı. test falan yapmasını bilmem ancak ses olarak mükemmel. battlefield 3 oyununu denedim ultra detayda rahatlıkla oynayabiliyorsunuz. bil ömrü 4 buçuk saat gidiyor gerçekten. sonicmaster olayı ayrıca adamı tatmin ediyor ses olarak.
quote:
Orijinalden alıntı: theaceofspades
arkadaşlar alalı 4 gün oldu bu bilgisayarı. test falan yapmasını bilmem ancak ses olarak mükemmel. battlefield 3 oyununu denedim ultra detayda rahatlıkla oynayabiliyorsunuz. bil ömrü 4 buçuk saat gidiyor gerçekten. sonicmaster olayı ayrıca adamı tatmin ediyor ses olarak.
4 bucuk saatmi ? Battle field 3 de ultramı ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ozzyken
lenovo y570 konusu testlerden yıkılıyor.bu sayfaya bakıyorum sıcaklık test degerleri yok.iyi boş boş konuşma var yokmu alan kimse test etse ölürmü acaba?
Alan sayısı az görünüyor kullanıcı testleri için biraz daha beklemek gerekecek sanırım
Ozellikle fiyatindan dolayi bu urunude alip test eden az olacaktir ayni MSI GE620DX de oldugu gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: Serzeni$te
quote:
Orijinalden alıntı: theaceofspades
evet dediklerim tam olarak gerçekleşti. dediğim gibi battlefield 3 ultra görüntü özelliğinde kasmadan oynayabildim. ama ben medium oynuyorum oyunu genelde.
Vatan'da Gold'da bekliyoruz ama, tahmin edemeyeceğimiz bir yere daha önce geldi
evet dediklerim tam olarak gerçekleşti. dediğim gibi battlefield 3 ultra görüntü özelliğinde kasmadan oynayabildim. ama ben medium oynuyorum oyunu genelde.
Anladım. 4 buçuk saat harika birsey. Ben oyundan çok multimedya özellikleri film müzik vs. Icın batarya ömrü onemliydi benim icin daha fazla test kullanıcı yorumları bekliyoruz. Teşekkürler bilgilendirme için
hocam bunlar neredeki fiyatlar?
i5li blurayli 7200rpmli 1080p çıksa bide
quote:
Orijinalden alıntı: GoodyDeviL
hocam bunlar neredeki fiyatlar?
PC Depo
secsende diye bir site var pcdepo nun firmasina ait galiba bilgisi olan var mi guvenilirmi
Arkadaşlar ürünü Eksen Bilgisayar da satışa sunmuş.