Şimdi Ara

Asus N55SF (2GB nVidia GeForce GT 555M) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.150
Cevap
27
Favori
397.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • unboxing yapsaydin keske merak ediyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet 52

1.5GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 560M; 192-Bit; DX11; PhysX; DVI-DL; MXM 3.0b; 65W

peki böyle bir ekran kartı günümüzün en son çıkan oyunlarını takılmadan oynatabilir mi?

asusta bu kart olsa ultra ayarlarda yani fhd ekranda rahatlıkla bütün oyuınları oynarsın bu fiyat seviyesinde 2500tl ye fhd ekrana sahip monsterde mevcuthttp://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=374247&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR

• quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

quote:

Orijinalden alıntı: samet 52

1.5GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 560M; 192-Bit; DX11; PhysX; DVI-DL; MXM 3.0b; 65W

peki böyle bir ekran kartı günümüzün en son çıkan oyunlarını takılmadan oynatabilir mi?

asusta bu kart olsa ultra ayarlarda yani fhd ekranda rahatlıkla bütün oyuınları oynarsın bu fiyat seviyesinde 2500tl ye fhd ekrana sahip monsterde mevcuthttp://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=374247&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR

fhd yerine hd de oynayin fps de yukselir akar gider non pasaranin incelemesinde fps ler gayet iyiydi yanlismiyim hocam biraz pixel icin asustan vazgecilmez

• defalarca yazdım bunu 555m kart fhd ekranda zorlanır ama hd çözünürlülüğe alırsanız bf3 ü ortalama 25 fps de oynatıyor.diğer crysis2 cod serisi bf2 gibi oyunları 35-55 fps arasında oynatır.arkadaş gtx560 ın performansını sormuş onu cevapladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

defalarca yazdım bunu 555m kart fhd ekranda zorlanır ama hd çözünürlülüğe alırsanız bf3 ü ortalama 25 fps de oynatıyor.diğer crysis2 cod serisi bf2 gibi oyunları 35-55 fps arasında oynatır.arkadaş gtx560 ın performansını sormuş onu cevapladım

gt 555m fhd'de medium akici bir oyun saglarken, hd'de high'da akici bir oyun sagliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakoid -- 20 Kasım 2011; 10:37:48 >
  • bende bugün aldım laptopu daha incelemedim hiç ne yapmam gerektiginide bilmiyorum bios update filan yapsammı ki tırsıyorum birazda
  • yeni alan arkadaşlar inceleme bekliyoruz ( Hayırlı olsun)
  • benimki n55s seri seri imiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeyth

bende bugün aldım laptopu daha incelemedim hiç ne yapmam gerektiginide bilmiyorum bios update filan yapsammı ki tırsıyorum birazda

hangi model? nerden aldın?
  • vatan bilgisayardan aldım ASUS N55SF-S1194V Core i7-2670QM 8GB 750GB 15.6" GT550M 2GB Win7 Prem olarak geciyor

everest ultimatede GT555M gözüküyor

lakin cok kurcalamadım touch pad cok hosuma gitti ekranın görüntüsü beni benden aldı diyebilirim elimde oyun filan olsa teste tabi tutucam eski arsivden bir kaç cd buldum onlarda age of 1 filan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeyth -- 20 Kasım 2011; 21:36:36 >
  • quote:

vatan bilgisayardan aldım ASUS N55SF-S1194V Core i7-2670QM 8GB 750GB 15.6" GT550M 2GB Win7 Prem olarak geciyor

everest ultimatede GT555M gözüküyor

lakin cok kurcalamadım touch pad cok hosuma gitti ekranın görüntüsü beni benden aldı diyebilirim elimde oyun filan olsa teste tabi tutucam eski arsivden bir kaç cd buldum onlarda age of 1 filan

gt550m değil yanlış yazmış vatan bilgisayar. gt 555m daha iyidir zaten

torrentten bf3 indirip oynayın veya bir 3dmark06 testi yapın

• 3dmark06 yarın indirip test edip sonuçlarını paylaşıcam vatan bilgisayardaki yetkili kişi kapalı şekilde bir 14 saat şarj olsun dedi dinleyelim bari ondan sonra paylasırım sonuçları

şimdi kendi programları bios güncelemesi filan buluyor yapsam mı acaba ?
  • win 7 güncellemelerini kurun kendi program güncellemeleri zaten uyarır sizi birde ekran kartının son halini nvidia sitesinden indirin
  • tamam teşekkürler
  • quote:

3dmark06 yarın indirip test edip sonuçlarını paylaşıcam vatan bilgisayardaki yetkili kişi kapalı şekilde bir 14 saat şarj olsun dedi dinleyelim bari ondan sonra paylasırım sonuçları

şimdi kendi programları bios güncelemesi filan buluyor yapsam mı acaba ?

Bariz bios update gerektiren bir sey yoksa bios'u update etmeye gerek yok
  • Bugün ürünü batarya problemi nedeniyle servise götürdüm yenisini verdiler 2 2.5 saatte şarj oluyor ürün yahu çok şaşırdım uzun gibi geldi bu süre bana :S

Üründe farkettiğim 2. kötü yanı ekranın arkasındaki kasa parlak hemen parmak izlerini belli ediyor çok rahatsız ediyor.
  • şarjı 2 saatte doldurması normal sıkıntı yapma kapağada temizlik yaparsın:) mat olsa okadar görselliği olmaz o işin çekici tarafı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serzeni$te

Bugün ürünü batarya problemi nedeniyle servise götürdüm yenisini verdiler 2 2.5 saatte şarj oluyor ürün yahu çok şaşırdım uzun gibi geldi bu süre bana :S

Üründe farkettiğim 2. kötü yanı ekranın arkasındaki kasa parlak hemen parmak izlerini belli ediyor çok rahatsız ediyor.

pc ymi degistirdiler nolduki son dakika sogucam ya yapma :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk8

quote:

Bugün ürünü batarya problemi nedeniyle servise götürdüm yenisini verdiler 2 2.5 saatte şarj oluyor ürün yahu çok şaşırdım uzun gibi geldi bu süre bana :S

Sorma ya bende soğudum sabahbatarya 72 den yukarı çıkmıyordu şarj oranı. Şarj fişini notebooktan bir çektim kapandı anlıyacağın fişsiz çalışmıyordu değiştirdiler 6 saat içerisinde hani korktum yoksa kronik bir problemmi diyede.. bu bataryada zor şarj oluyor 2 saat normalmiş sanırım korkuyorum aynı olay olurmu diye yalnız tekrar edecem ses konusu yani müzikten nefret eden babamın bile ilgisini çekti berraklık netliği

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brk8

quote:

Sorma ya bende soğudum sabahbatarya 72 den yukarı çıkmıyordu şarj oranı. Şarj fişini notebooktan bir çektim kapandı anlıyacağın fişsiz çalışmıyordu değiştirdiler 6 saat içerisinde hani korktum yoksa kronik bir problemmi diyede.. bu bataryada zor şarj oluyor 2 saat normalmiş sanırım korkuyorum aynı olay olurmu diye yalnız tekrar edecem ses konusu yani müzikten nefret eden babamın bile ilgisini çekti berraklık netliği

2saat normal benim cep telefonu 2 2.5 saatte oluyor sarj :) gecmis olsun ya kronik degildir umarim sogumak istemiyorum bu urunden .ilk aldginda sarjda beklettin mi 15 saat bikac kere yapin diyolar

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.